Diskusiooni tekitanud postis huumor siiski puudub oma traditsioonilisel kujul. Jah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEBATERVE huumori konks üldiselt ongi see, et huumorit ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustproovi uuesti."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Janika Kronberg on liialt tunnustet mees selleks, et tema nime üle huumorit visata põhjendusega, et pole kunagi kuulnud, sõbrad. Rohkem lahtisi silmi ja ajalehtede kultuurikülgi enne spordikülgedele keeramist.
Mis on tänase päeva ebaterve huumor minu meelest, on Reformis toimuv. Nagu kuradima 40 aastat tagasi... Arvame vaenuliku elemendi oma ridadest välja ning partei on veel ühtsem kui varem! Õudne pask ja kamp munadeta mehi...
Aasta pärast on suuremat sorti pasaloopimist oodata. Erinevalt varasemast ajast pole Reformil valimiste ajal nii hullusti pingutada, et valijate mälust mingit oma kokkukeeratud käkki maha nühkida. Sisevaenlasest saadi lahti, nüüd on õnnestunud valimisteks vaja välisvaenlast. Huviga ootan, kelle kapist ja mis konditsioonis luukere välja sikutatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustEi ole väitnudki, et pole temast kuulnud. Aga kuna täna selgus, et Eestimaa peal on samanimeline naissoost isik ka, siis minu jaoks oli tegemist piisavalt humoorika asjaoluga. Aga tundub, et Janika on piisavalt universaalne nimi, Leeviga samasse auku.
Kommentaar
-
venemaa esitab oma kandidaadi interneti lõpubossi valimisel. videol on 18+ filter ja võib hoiatuseks öelda, et you can't unclick what you clicked.
see on vist parim, mis ma selle video (nalja) kaitseks võin öelda:
-e- link parandatud. kui peaks jälle kaduma, siis guugeldage dongcopter või Aleksandr Pistoletov
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvenemaa esitab oma kandidaadi interneti lõpubossi valimisel. videol on 18+ filter ja võib hoiatuseks öelda, et you can't unclick what you clicked.
see on vist parim, mis ma selle video (nalja) kaitseks võin öelda:
http://anonymousdelivers.us/24217 Samalt tüübilt on ka selline video.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvenemaa esitab oma kandidaadi interneti lõpubossi valimisel. videol on 18+ filter ja võib hoiatuseks öelda, et you can't unclick what you clicked.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar