Algselt postitas dannar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
võrreldes eelmise kodulehega on üsna mugav tegelikult. mina, kes ma pean pidevalt mingite ametnike kontakte otsima, olen küll väga rahul.Algselt postitas -Marko- Vaata postitustScuudi postis on tõesti midagi ebatervet. Eks mingi aeg tuleb vist välja, palju selline s*** maksma läks. Isegi kui see maksumaksjale odav oli...no jumal jumal.
Kommentaar
-
see on täiesti seks koduleht, millega oma kivistunud arusaamades kinni olevad vanurid ei tule lihtsalt toime. lähenemine on tänapäevasel viisakal moel funktsiooni-, mitte ametkonnapõhine ja linnavalitsuse lehe kohta on ta ka enam-vähem kena ja tehnoloogiliselt lahenduselt kaasaegne.
veelkord rõhutan, et see on linnavalitsuse leht, ning seal ei saa kahjuks kasutada tumedat tausta, heli, stealth-fonte ja poolpaljaid tüdrukuid«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Seks linnavalitsusse elik muudame poliitika seksikaks! Ainult sinust ei aita.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustveelkord rõhutan, et see on linnavalitsuse leht, ning seal ei saa kahjuks kasutada tumedat tausta, heli, stealth-fonte ja poolpaljaid tüdrukuidWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kle mängi jalgpalli edasi... isegi see tuleb sul paremini välja.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustsee on täiesti seks koduleht, millega oma kivistunud arusaamades kinni olevad vanurid ei tule lihtsalt toime. lähenemine on tänapäevasel viisakal moel funktsiooni-, mitte ametkonnapõhine ja linnavalitsuse lehe kohta on ta ka enam-vähem kena ja tehnoloogiliselt lahenduselt kaasaegne.
veelkord rõhutan, et see on linnavalitsuse leht, ning seal ei saa kahjuks kasutada tumedat tausta, heli, stealth-fonte ja poolpaljaid tüdrukuid
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar