Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsee täissittumise teema on parim üldse
Kommentaar
-
Mul on parem huumor.
Väike eesti poisiklutt ja venelane seisavad jõe kaldal. Järsku, täiesti ootmamalt, uskumatult äkistelt, küsib väike eestlane:
Onu kus mu isa on?
Näed neid mulle, mis jõepõhjast kerkivad? Su isa magab seal jõepõhjas koos minu naise Leenaga.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitust
Kusjuures on tõesti täiesti vastik ja ebaterve, et klassiõed mõnitavad oma klassikaaslast. Pean kurbusega tõdema, et sellises vanuses (puberteedieas) ei jõua neile kohale mida nad valesti teevad. Parim võimalus selle muutmiseks on muidugi vanematel. Muidugi annab mõnitatav oma käitumisega ka selleks põhjust, sest ta tahab ka ju sama kuul olla kui tema lahedad ja poiste poolt ihaldatud vägevad tsikid. Mis teha? Eks ikka selgitustöö ja aastate lisandumine (elukogemus).
Kahjuks põhjustab sellist käitumist ka meie koolisüsteem, kus ei väärtustata igat isikut eraldi, vaid surutakse kõiki ühte raami. Edukas on vaid ühtede kindlate omadustega inimtüüp. Kõikidest inimestest ei pea tulema juristid ega majandusmehed, iga inimene on väärtuslik omal moel, iga inimene on mingi ala peale geenius. Ideaalne(tegelikult normaalne) koolisüsteem peaks olema selline, mis selle ande üles leiab. Kui sa ei kuulu etteantud raamidesse, oled sa mõtetu tegelane ja see inimene on tavaliselt ka madala enesehinnanguga. Kaotsiläinud nii ühiskonnale kui ka endale. Võib-olla hakkavab midagi selles suunas liikuma (kuigi ei usu): http://www.postimees.ee/181007/esile...mus/290145.php
See pole muidugi selle rubriigi teema aga ülalpool antud link käivitas mul need mõtted.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar