Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustLäks kord väike tüdruk emaga sauna, noh nii 8-9 aastane.
"Emme? Millal mina endale sellised asjad saan?" ja osutab rindadele
"Ja siia karvad?"
ema vaatad tütart ja vastab:
"No nii paari aasta pärast"
läks seesama väike tüdruk teinekord isaga sauna.
"Issi? Millal mina endale sellise asja jalgade vahele saan?"
"Kui saladust oskad pidada siis kohe..."tehnika on põhiline
Kommentaar
-
Algselt postitas coconutz Vaata postitust
Kommentaar
-
Ebaterve huumoriga sai eile maha Eesti Draamateater, mille külastamisega tuleb nüüd pikem vahe.
Kell 19.00 algama pidanud etendus algas kell 18.00. Täiesti haige värk.
Piletikontroll rebis kontsu ära ja soovitas, et minge vaadake ikka kuigi esimene vaatus on kohe lõppemas.
Krt. Ostad piletid 2 kuud varem ja siis pannakse selline tüng algusajaga. Õnneks õnnestus kassas piletid ümber vahetada, kuigi ei oska küll arvata kas uus kuupäev üldse sobib.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
hehe tuleb meelde kuidas me 2006 suvel Berliinis käisime...Olid meid kokku 9 ja pidime sama lennuga minema otse Tallinn - Berliin. Osad tulid Tallinnast ja osad kaugemalt autoga lennujaama. Hakkasime juba kohale jõudma ja keegi tegi nalja, et näe meie lennuk läheb...
Ja kui lennujaama jõudsime (nii 1h ja pisut rohkem enne lendu) hõigati viimast korda meist kolme nimed kes ka lennuki peale said...ja siis me olime just kassa juures ja küsisime, et kas kiirustama ei peaks ja memm vastas et teil ei ole enam kusagile kiirustada. Lend oli 1h varasemaks tõstetud ja 1 päev enne e-mailile teatatud....Siis muidugi pani meid Kopenhaageni ja Riia lennukitele ja lõpuks said 3 gruppi Berliinis kokku kaTäna jumalat või paganat, et ma par päeva varem jalka pileteid ära ei ostnud mängule, sitta me kohale oleks jõudnud õigeks ajaks ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar