Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui ikka mingi mölakas lihtsalt auto ette sõidab , sinu auto tagant , kui üritad teed lahti hoida ,et ka teistelt ristmikelt autod sõita saaksid siis tõesti tasub autost välja minna ja troppi sõimata - palju parem hakkas. ( Oja Pets on minu eeskuju - irw )
Kui te satute sadama piirkonda, siis ärge püüdke osava manöövriga mööduda teile kõrvaltänavalt ette keeranud autost, isegi kui te peate selleks \"natukene\" 30\'ne alas kiirust ületama. Mõni hetk hiljem valgusfoori taga seistes võib see sama ette keeranud jobu sulle oma auto aknast \"Liikluseeskirjade\" raamatut lehvitada.
Tegelikult ma olen üks eeskujulikumaid autojuhte siin Tallinnas üldse.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Kui te satute sadama piirkonda, siis ärge püüdke osava manöövriga mööduda teile kõrvaltänavalt ette keeranud autost, isegi kui te peate selleks \"natukene\" 30\'ne alas kiirust ületama. Mõni hetk hiljem valgusfoori taga seistes võib see sama ette keeranud jobu sulle oma auto aknast \"Liikluseeskirjade\" raamatut lehvitada.
Millal load teed muidu?
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Millal load teed muidu?
miks neid lube veel vaja on? soovitan magama üldse mitte minna......vaadake kui palju te oma elust maha magate nii! surete ära siis jõuate puhata küll ja küll
Kommentaar