Kui on käinud, siis mida nad toonud on. Minul veel pole, aga ma olen olnud paha poiss kah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kas teil juba päkapikud käivad?
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Kas teil juba päkapikud käivad?\'
mulle need päkapikud enam ei meeldi.... see aasta nad ei käi ka
muidu eelmine aasta käisid ja tõid koguaeg mingeid väikeseid asju... siis kui koolis teistega arutasin.. siis ühele tõid jõulukalendri ja teisele andsid 25 krooni jne.. aga mulle toodi väike kinder aint... jube häbi oli öelda, e tainult väike kinder toodi.. siis ma ka valetasin ja ütlesin, et toodi kismeti 4pakk. no ja nii terve detsember. alati sain mina kõige väiksemaid asju. ja siis ma kirjutasin neile, et kui tulete, siis tooge midagi suurt ja kui ei, siis ärge parem üldse tulge... aga tegelikult nad võiks ikka tulla... sest ma võin ju teistele edasi valetada... aga tahaks kinderit küll praegast.
Kommentaar
-
hehe..päkapikkudega selline jant et nad nagu ei taha eriti käia aga kuna vennake mul loodab nende peale siis tahestahtmata peab mul ka käima muidu vend vaatab et tema saab maiustusi aga suur vend ei saa midagi:P:P...jeee...õlu, jalgpall ja naised
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk
Algselt postitas salmer
mul hiirelõksud valmis, kätte pole veel ühtegi saanudjalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar