Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Püsivad teemad...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Intellektuaalsed teemad...\'

Väga intellektuaalne valik on tehtud teemade suhtes. Minupoolne intellektuaalne pakkumine oleks lisaks eelnevate intellektuaalsete soovitustele, et \'Parimad muusikavideod.\' ja \'parim jalgpalliõlu maailmas\' on ka intellektuaalsed teemad. Tunduvad sobivat olemasolevasse intellektuaalsesse valikusse.
    The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Miks ma pean \"Intellektuaalsete teemadeni\" jõudmiseks rohkem klikkima?! Et tõestada mingitmoodi oma võimekust ja tänutäheks saan siis neid vahvaid teemasi siin lugeda?
      Scootril on point, praegu peab nende intel... teemade jaoks lisa kliki tegema.
      Võiks tekitada võimaluse, et valida seadetest, kumb off-topic on sulle primaarsem ja see ka sul avaneb laiemana.

edit: Ja fakk, iga kord, kui ma siia postitan näitab mulle foorum, et nagu siin oleks uus post mille ma ise teind, aga lugend pole :S, ehk siis fõulder on kollane

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Toredaid pilte on intellektuaalne teema? Nojah - ega ma pole ammu vaadanud muidugi...

Edit: Ja Pöff ei ole???? Nüüd ma olen solvunud.
        Nii Ütlen veelkord. Intellegtuaalsed teemad on esialgne nimi, kuni paremat nime pole pandud.
        Eesmärk on eraldada teemad, kus toimub aastaringselt pidev elu ja arutlus, teemadest, mis on kuumad hooajaliselt (pöff, folk etc) või siis jyrkastiilis 10-postituse teemad.

Kommentaar

et teeks nagu siis off-topicu jaoks oma alamfoorumi äkki? või eraldaks IT jaoks omaette kataloogi alamjaotuse \'mitmesugust\' all..

Kommentaar

Algselt postitas dannar
            Nii Ütlen veelkord. Intellegtuaalsed teemad on esialgne nimi, kuni paremat nime pole pandud.
            Eesmärk on eraldada teemad, kus toimub aastaringselt pidev elu ja arutlus, teemadest, mis on kuumad hooajaliselt (pöff, folk etc) või siis jyrkastiilis 10-postituse teemad.
            Selline eraldusviis ei anna ju sisuliselt meile midagi. \"Intellektuaalsed\" on ikkagi sellised teemad, kus mingi sügavam diskussioon aset võib leida ja ülejäänud on ülejäänud.
            Pöff ja folk on siiski pisut intellektuaalsemad kui toredaid pilte.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Siis ei ole ju mõtet kasutada alamjaotuse pealkirjana \"intellektuaalsed teemad\", vaid näiteks \"püsiteemad\" vms.

Aga täpselt nagu mcnamara juba ütles, on see täiesti mööda asja algsest mõttest ehk asjaliku jutu ja läbu eraldamisest - asjalikud teemad on ikkagi kuskil keset kõntsa. Olgu siis juba nagu enne, et kõik samas suures pajas ja lihatükikest võib igaüks ise kulbiga sealt keskelt otsida.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

[ Intellegtuaalsed teemad on esialgne nimi, kuni paremat nime pole pandud.]

Kordan veel. ja äkki nüüd saate aru. Püsivad teemad ja Püsivad väärtused olid minu ideedeks näiteks, kuid hetkel jäi intellektuaalsed teemad. ja see pole antud teema lõplik nimi.

Kommentaar

Ei, ma saan aru, aga sellisel jaotusel ei ole ju mõtet. Või noh, on, aga mitte see, mida algselt taotleti või taheti - et jutt ja s.tt oleks eraldi.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tahan ikkagi autode teemat ka siia. Pildid nagu \"toredad pilte...\" teema.

Kommentaar

nõustun täitsa. ja totsi teemat - neis on muideks palju toredamad pildid

Kommentaar

Ma pean näiteks totside teemat üheks kõige intelligentsema sisuga teemaks kogu foorumis. Ja ma olen peaga poiss, fakin intelligent lausa.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Ma pean näiteks totside teemat üheks kõige intelligentsema sisuga teemaks kogu foorumis. Ja ma olen peaga poiss, fakin intelligent lausa.
                          Totside teema võib nüüdseks küll olla intelligentne, aga ta ei ole püsiv.

Noored - see hullus siin ei ole õige viis off-topicu probleeme lahendada. Palun ootame mode-valimised ära ja lubame siis usaldust pälvinul pisut mõttetööd teha. Või mis?
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vastus teemale \'Püsivad teemad...\'

See on tõesti kole, et toredad lingid siia pääsesid.
                            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

miks kole??.. suht püsiv teema ju

Kommentaar

No ma lähtusin teema esialgsest mõttest ja pealkirjast...Minu arvates oleks võinud ikka nii jääda, nagu algul mõeldi.
                                It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Working...
                                X