Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suhteliselt mitteintellektuaalne teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Suhteliselt mitteintellektuaalne teema\'

Saabusin just konna juurest.Pidu oli täies hoos.Kõik olid enamvähem kained peale rünno
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Saabusin just konna juurest.Pidu oli täies hoos.Kõik olid enamvähem kained peale rünno
      Mis kuradi sitt pidu see oli? Vedas, et ma ei tulnud.

Kommentaar

Kuna keegi peale kaine Reinu pole siia postitanud (pole koju jõudnud) siis äkki polegi/polnudki nii sitt pidu?
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Kuna keegi peale kaine Reinu pole siia postitanud (pole koju jõudnud) siis äkki polegi/polnudki nii sitt pidu?
          Mina küll väga ei kurdaks... pedelipp oli ju kohal.
          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

türbel küll.. ma ütlen..

Kommentaar

Algselt postitas runno

türbel küll.. ma ütlen..
              Oled jah türbel

Ootasin ja ootasin sinu ning konna ühist etteastet, aga sa olid liiga palju pudeli põhja vaadanud Loodetavasti kunagi õnnestub mul ka sinu live esinemisele kaasa elada.Üks küsimus sulle- kas su plaati kuskilt osta on võimalik?!Näpud on ära paranenud muidu?

PS!!! Isand rohelineKonn - ehita palun kiiremas korras oma saun lõpuni.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Oleksin ise ka kauemaks jäänud, aga kohustused perekonna ees ei lubanud sinna meeldivasse seltskonda kauemaks jääda.

Kommentaar

Algselt postitas Rein
                  ...kohustused perekonna ees...
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Mina siinkohal tahaksin muusikalist (ja hooti ka muud) meelelahutust pakkunud kollektiivi tänada.
                    See oli...intrigeeriv.
                    You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

28.jaanuaril
                      Toe Tag & Amigo.
                      kusjuures ma avastasin, et lisaks konkureerin ma veel kellegi Taneliga. aga sitta sest, niikuinii on igal laupäeval mingi asi. pealeselle ei õnnestu naist ka iga nädal berliini saata. igatahes võid tulla enne või pärast toetagi.
                      no Toe Tagi küll eile polnud Amigos, oli hoopis Apelsin
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ojah, oli tõepoolest väike koosistumine. midagi väga halba ei juhtunud. muidu oli nagu ikka: joogid olid Säästumarketist, kohal oli pedelipp, keegi olevat üritanud vaadata eurovisiooni. ja nagu tavaliselt, olid ka seekord esindatud enamlevinud pidutsejatüübid: moraalitseja, valvejoodik, kapipede, ilus poiss, kitarril tinistav romantik, romantikut ainiti imetlevad groupied, seltskonda mittesulanduv nohik ja väikeste poiste parim sõber.
                        erakordne oli see, et Sell täitis oma lubaduse.

ning miks ma üleüldse kirjutan - keegi unustas maha ühe punase salli ja mazz solvas mind rängalt, unustades maha talle kingitud originaalplaadi tartu räpiga.
                        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas runno

türbel küll.. ma ütlen..
                          Oled jah türbel

Ootasin ja ootasin sinu ning konna ühist etteastet, aga sa olid liiga palju pudeli põhja vaadanud Loodetavasti kunagi õnnestub mul ka sinu live esinemisele kaasa elada.Üks küsimus sulle- kas su plaati kuskilt osta on võimalik?!Näpud on ära paranenud muidu?

PS!!! Isand rohelineKonn - ehita palun kiiremas korras oma saun lõpuni.
                          ühe plaadi oleme siiani välja andnud, aga see läks tasuta jagamiseks sõprade vahel... tiraaz oli nii 150 eks-i..
                          PmSt kui ma sellest hullust pohmellist välja tulen.. siis võib mõelda midagi välja küll.. Pead mulle siis meelde tuletama vajaduse korral

Kommentaar

enamlevinud pidutsejatüübid: moraalitseja, valvejoodik, kapipede, ilus poiss, kitarril tinistav romantik, romantikut ainiti imetlevad groupied, seltskonda mittesulanduv nohik ja väikeste poiste parim sõber.
                            Nimed...

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn ja mazz solvas mind rängalt, unustades maha talle kingitud originaalplaadi tartu räpiga.
                              Haugimälu ei ole teinekord üldsegi tore asi ja praegu on just selline olukord. Peale selle, et unustasin maha Oculo üllitise, suutsin kuhugi ära kaotada (ilmselt mitte sinu juurde) ka kõrvaklapid ning pean nüüd vaikust kannatama. Aga Oculole tulen ma kunagi järgi, kui meeles püsib.

Turistid Utd plaat kõlaks ka hästi.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

enamlevinud pidutsejatüübid: moraalitseja, valvejoodik, kapipede, ilus poiss, kitarril tinistav romantik, romantikut ainiti imetlevad groupied, seltskonda mittesulanduv nohik ja väikeste poiste parim sõber.
                                Nimed...
                                tõeline d˛entlmen säärastest asjadest ei räägi..

aga mazzi plaadi võin kesklinna tassida, kui see abiks on. ma tõesti ei kuula seda mitte kunagi. seejuures on tähelepanuväärne, et võitsin nimetatud helikandja ühel amatööräpivõistlusel. see oli eestikeelne vabatõlge Smashing Pumpkinsi Ava Adorest esitatuna räpivormis. võitsin, kuna teised olid veel sitemad. ˛ürii konstanteeris, et ega pühapäeval kell 12 päeval, valges ja kaine peaga ei olegi väga lihtne räppida.
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X