Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
parima spordifilmi tiitli saab minu käest Bondi film For Your Eyes Only. seal nimelt sisaldus legendaarne tagaajamisstseen, kus Bond põgenes suuskadega teda jälitava mootorratturi eest. tagaajamsie käigus satuti muuhulgas bobirajale, kus minu mäletamise kohaselt möödusid bobimehest nii Bond suuskadel, kui ka jälitaja mootorrattal.
see stseen läks ajalukku ka mootorratturit mänginud kaskadööri hukkumisega.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Algselt postitas rohelineKonn
parima spordifilmi tiitli saab minu käest Bondi film For Your Eyes Only. seal nimelt sisaldus legendaarne tagaajamisstseen, kus Bond põgenes suuskadega teda jälitava mootorratturi eest. tagaajamsie käigus satuti muuhulgas bobirajale, kus minu mäletamise kohaselt möödusid bobimehest nii Bond suuskadel, kui ka jälitaja mootorrattal.
Kas see oli muuseas seesama Bondi film, kus lippasid ringi need toredad Ida-Saksa laskesuusatajad? Vaat nood ei lähe mul küll iialgi meelest. Midagi nii ilusat masinlikku on suutnud vaid kallis Tshehhi keskmaajooksja Kratochvilova.
Kuigi jah, ma vist kunagi enam neid Bondi filme uuesti vaadata ei viitsi.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar