Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui ma diplomaatilise puutumatuse saan siis teen Reinu elu põrguks ja lõikan tal näpud maha, siis ei saa ta enam riistast kinni hoida ja pihumistel on lõpp!
PS: pool võmpa võtan kah maha ja topin talle suhu selle siis ei taha üksi naine kah teda, kuradi väikse riistaga hälvik, suu munni täis!
Minumeelest on äärmiselt nõme sellist teemat avada. Ainult kerglased inimesed räägivad kellega ja millal nad seksisid ning millised Kasanovad nad on. Jalgpalli foorum selleks nats vale koht äkki.
Samas kui seksimisest juttu, siis panen ühe anektoodi siia:
Mees ja tema rasedaks jäänud naine on arsti juures ja uurivad kuidas nüüd oma seksuaaleluga edasi minna.
Arst ütleb, et esimesel kolmel raseduskuul võite seksida nagu ikka, järgmisel kolmel seksida küllili ning viimased kolm kuud hundi asendis.
Mees siis küsima, et kuidas see hundiasend on?
See on see, et naine magab ja tema lebate tema kõrval ning ulute.
Kui ma diplomaatilise puutumatuse saan siis teen Reinu elu põrguks ja lõikan tal näpud maha, siis ei saa ta enam riistast kinni hoida ja pihumistel on lõpp!
PS: pool võmpa võtan kah maha ja topin talle suhu selle siis ei taha üksi naine kah teda, kuradi väikse riistaga hälvik, suu munni täis!
Diplomaatiline puutumatus on sinu jaoks üks paber Paldiski mnt asutusest
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Minumeelest on äärmiselt nõme sellist teemat avada. Ainult kerglased inimesed räägivad kellega ja millal nad seksisid ning millised Kasanovad nad on. Jalgpalli foorum selleks nats vale koht äkki.
Et seks on sinu jaoks nagu tabu ?! Tule taevas appi me ela Vene ajal kus paljaste naiste piltide omamise eest pandi sind kinni ja pederastia eest topit samuti rootsi kardinate taha.Rohkem tolerantsust.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Algselt postitas Rein
Seks on üldiselt asi mis viib elu edasi ja kui teie arvates elu edasi viimine on kelkimine, siis ma ei oska muud öelda kui - Tule taevas appi!!!
Algselt postitas Rein
Seks on üldiselt asi mis viib elu edasi ja kui teie arvates elu edasi viimine on kelkimine, siis ma ei oska muud öelda kui - Tule taevas appi!!!
Et sa ei kelgigi siin vaid seksid? Põnev.
Igaüks pole ju (nii) kü(y)ps!
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar