Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

hea burger roosa kastmega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu lemmik on siiski räägupesa topeltburger. Minu meelest täitsa mõnna, oleneb muidugi maitsest - osadele ei meeldi, osadele meeldib.

Velotreki oma proovin kah üks päev ära, kui sinna satun.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
      Minu lemmik on siiski räägupesa topeltburger. Minu meelest täitsa mõnna, oleneb muidugi maitsest - osadele ei meeldi, osadele meeldib.

Velotreki oma proovin kah üks päev ära, kui sinna satun.
      Räägupesa oma on hea jah

Kommentaar

Rikume korraks teemat ja ütleme nii: Mäki Big Tasty on ikka jube hea Korra kuu või kahe tagant ju võib
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
          parim burger - pirita velotreki küljes. 20.krooni on maksi (kuulete, maksi) burks.
          22 kulli küsivad nüüd ja juustu eest paluti 3 raha veel lisaks.

Aga ei, sigahea oli küll!
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

mulle üldiselt ei meeldi kui juust vahel on, kui see just mõni maci või hesburgeri oma ei ole. pihv, kapsa salat, ja kaste. see on hea.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Räägupesa burxi putka ja asivsjo.. lähed küsid "topelt räägupesa burgerit" annad tädile 26.- krooni ja sööpooleks end

ülihea..

Räägupesa burgeriputka asub Nõmme teel ja ma mitte ei mõtle Staapi.

sry kui juba soovitatud on .. ei viitsinud läbilugeda eelnevaid.

Kommentaar

Staabist kannatab ka võtta:

aga burgerile soovitan lisaks panna ananass,muna ja juust.Tra, kui mahlane pärast õlut.Peaaegu nagu naine
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  aga burgerile soovitan lisaks panna ananass,muna ja juust.Tra, kui mahlane pärast õlut.Peaaegu nagu naine
                  Muna kuju annab väiksema rinna mõõtmed välja ja ananass...
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kristiine gümnaasiumi läheduses olevas burksiputkas on head kraami.

Kommentaar

Pääsküla gümnaasiumis on ka head burksi.

Kommentaar

Kärdla Simmukas on ka head burkisid. Miinuseks on vaid see, et vahest koonerdavad kastmega. Kuid nõustun ka Mikoga, kodused burksid on ka head.
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

tallinna ülikooli vastas on ka suht head burgerid, panevad palju roosat kastet jne....

Kommentaar

Algselt postitas aumier- Vaata postitust
                            tallinna ülikooli vastas on ka suht head burgerid, panevad palju roosat kastet jne....
                            nomaitea, esimese ja teise kursuse ajal ma olin ka veel nii loll, et toitusin neljal päeval nädalast selle putka toodangust. kolmanda kursuse ajaks oli nii palju mõistust pähe tulnd, et mõistsin, külm pihv, kõva sai ja kestev kõhulahtisus on välditavad.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

päris tugev spordimehe organism sul-kaks aastat perse lahti.ja niikaua treenisid mõistust.pigem ma arvan,oli seal maitsev asi,mis lõpuks siibrisse hakkas käima.iga ilus saab kord otsa.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Vana-Pääsküla peatuses olevas Valges putkas on maxiburger ilgelt sitt. Mulle vähemalt ei meeldi. Pidin mainima.

Kommentaar

Working...
                                X