Selge pilt. Minu jaoks oleks mingisugune kastmemoodi asi pigem nagu teretulnud, eeldusel, et see muidugi hea on. Võib-olla ma olen millestki valesti aru saanud aga minu arust oleks burgeri mõte see, et seda saab kätte võtta ning ei pea taldrikul noa ja kahvliga sööma. Kui juba maha on istutud ja muud tarvikud on üles leitud, siis võiks ju miski tõsise prae juba võtta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
hea burger roosa kastmega
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno neid rakvere pihviga putka-läkerdisi ei saa ka ju tegelikult kätte võtta ja süüa, nii et sul pool nägu kapsast täis poleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMida sa otsid? Full lägaburger või midagi fäänsimat? Aparaadi rebitud lihaga burger on väga hea, sama kehtib Trikster Tihase pardiliha burgeri kohta millel lisaks bataadi friikad. Mõlemad ca 5€ ümber. Kallemaid burgereid saad restodest. Ihastes pakub foodtruck Pablo. Hind kallim, maitset ei oska kommenteerida. Lägaburgerit saad Fastersist/Siriusest. Minu soovitus oleks Aparaat või Trikster Tihane.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustNeid lägaburgereid kahvliga ei peaks sööma? Sellele, kes Rääguburksi ilma kahvlita ära sööb, annaks ma küll Nobeli preemia.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMida sa defineerid "ärasöömise" all?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee vist kvalifitseerub, kui burger on otsas ja nägu ning riided kõlbavad veel päeva lõpuni kasutada.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kuidas burgeri söömisega niisuured raskused saavad olla?
Valdise koolitus Szolnokis 6.- evra. Tõmba ligi ja sa ei kahetse. Burger saab söödud nii, et riided jäävad puhtaks, ning meel rõõmsaks.
nb: kuipealekoolitustmääridendiseltriidedarasaadlabida gavastakaalikat.
Kommentaar
-
Räägu burksiga alustan Mina vähemalt nii, et valin poole (võtame vasaku) ning siis kisun seda paberit veidi vasakule poole, mille tagajärjel on mul seal poolel rohkem ruumi (et lõpus nägu veel enam-vähem puhas oleks). Seejärel lükkan keele maksimaalselt suust välja ning surun sinna tekkinud tühimikku ning esimeses etapis "kaevan" seda salatit ja kastet, peale mida "luristan" veel suhu kaasa nii palju, kui mahub. Seda protsessi saab korrata mitu korda, kuni teen sama ka teise poolega. Kui mõlemalt poolelt on lõviosa kastmest ära luristatud, siis tegelikult edasi on lihtne. Kui tegemist on duubelburgeriga (see vist Staabi terminoloogia järgi, kes tähte närida tahab, aga mõtlen seda keskmise lisasaiaga varianti), siis võtad ülemisest ja alumisest saiast korralikud ampsud, kuni kogu burger hakkab meenutama sellist ühtlast massi (=ei näegi ilus välja = pihvid hakkavad juba korralikult paistma). Edasi on juba raske ennast määrida, kuid ettevaatlik tuleb olla lõpuni. Eks igal ühel ole oma töövõtted, kuid mina soovitan ülemist saia ampsates keerata burger teistpidi väikese nurga alla - lõpptulemus jääb puhtam, kuid väike salfaring peale burgerit on üldiselt niiehknaa möödapääsmatu...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustRäägu linnuga alustan Mina vähemalt nii, et valin poole (võtame vasaku) ning siis kisun püksikuid veidi vasakule poole, mille tagajärjel on mul seal poolel rohkem ruumi (et lõpus nägu veel enam-vähem puhas oleks). Seejärel lükkan keele maksimaalselt suust välja ning surun sinna tekkinud tühimikku ning esimeses etapis "kaevan" seda mootorit, peale mida "luristan" veel suhu kaasa nii palju, kui mahub. Seda protsessi saab korrata mitu korda, kuni teen sama ka teise poolega. Kui mõlemalt poolelt on lõviosa kastmest ära luristatud, siis tegelikult edasi on lihtne. Siis võtad ülemisest ja alumisest saiast korralikud ampsud, kuni kogu see hakkab meenutama sellist ühtlast massi (ei näegi ilus välja). Edasi on juba raske ennast määrida, kuid ettevaatlik tuleb olla lõpuni. Eks igal ühel ole oma töövõtted, kuid mina soovitan ülevalt ampsates keerata tibi teistpidi väikese nurga alla - lõpptulemus jääb puhtam, kuid väike salfaring peale suutööd on üldiselt niiehknaa möödapääsmatu...
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Fc. Vaata postitustSellises teemas kiidaks Vilde grilli.
N nende kana grill buger on väga hästi söödav. Ja ei uju kastmes. Ma usun , et eelnevad suudaks selle burgeri väga rahulikult ilma end täis lödistamata ära süüa. Minule isiklikult täitsa maitses ka.
Soovitan.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar