Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meid on tabanud valus kaotus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meid on tabanud valus kaotus\'

Algselt postitas Devil

sorry aga küsimus oli kah vigane.
    Pigem vastaja...

Kommentaar

seda nkn

Kommentaar

oot aga mis kamm siin üldse on?
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vastus teemale \'Meid on tabanud valus ka

Saan aru, kui teile ei meeldi Saksa trance dj-de looming, kes coverdavad vanu häid hitte oma biitidega, pöörates need haiglaslikuks hardstyle ja hard-tranceiks, kuid kui nüüd natukene mõelda, siis trance-i valdkondi on mitmeid. See muusikastiil jaguneb nii mitmeks, et on raske öelda – see stiil mulle ei meeldi.

Maailmas on sellised tipptegijad nagu: Tiesto, Van Buuren, Above & Beyond, Markus Schulz, Gabriel & Dresden jne. Kõik nad mängivad trance-i rütme. Minu meelest on antud DJ-d ja paljud teised ülimalt tegijad ja nende muusika on masiivselt nauditav. Tarbin seda suurtes kogustes ning olen ülimalt oma muusikamaitse üle õnnelik!

Seega on mõttetu tulla vaidlema, et trance kui üldine on sitt. Ka mulle ei meeldi igasugune trance, kuid samas on päris palju neid tegijaid, kelle looming on fantast-hea!

Maitseid on erinevaid, kes siin proovivad midagi mõjutada, siis palju õnne! Laske ka teistel elada. Ma ei kujutaks ette, et ma läheks mõne pungifänni juurde ja ütleksin talle, et kuule mees, su muusikamaitse on ilgelt pask, miks sa kuulad seda? Kõik ei saagi olla ühesugused!
          Peace!

Kommentaar

Heh, Silver, kas sa ütlesid ka midagi, sest kõik, mis ma nägin oli \"tuut tuut tuut kõsspõmm viu viu\".

Peace.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas Tanel
              PS! list jaguneb trance kuulajateks ja nendeks, kellega olen juba mingit aega rääkinud...
              PS Vabandust, aga mis asi see tränss on? Mul vist kodus seda ei ole.
              siis peaksid õnnelik olema

metal up your ass

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Saan aru, kui teile ei meeldi Saksa trance dj-de looming, kes coverdavad vanu häid hitte oma biitidega, pöörates need haiglaslikuks hardstyle ja hard-tranceiks, kuid kui nüüd natukene mõelda, siis trance-i valdkondi on mitmeid. See muusikastiil jaguneb nii mitmeks, et on raske öelda – see stiil mulle ei meeldi.

Maailmas on sellised tipptegijad nagu: Tiesto, Van Buuren, Above & Beyond, Markus Schulz, Gabriel & Dresden jne. Kõik nad mängivad trance-i rütme. Minu meelest on antud DJ-d ja paljud teised ülimalt tegijad ja nende muusika on masiivselt nauditav. Tarbin seda suurtes kogustes ning olen ülimalt oma muusikamaitse üle õnnelik!

Seega on mõttetu tulla vaidlema, et trance kui üldine on sitt. Ka mulle ei meeldi igasugune trance, kuid samas on päris palju neid tegijaid, kelle looming on fantast-hea!

Maitseid on erinevaid, kes siin proovivad midagi mõjutada, siis palju õnne! Laske ka teistel elada. Ma ei kujutaks ette, et ma läheks mõne pungifänni juurde ja ütleksin talle, et kuule mees, su muusikamaitse on ilgelt pask, miks sa kuulad seda? Kõik ei saagi olla ühesugused!
                Peace!
                Silver, see jutt jookseb enamusel inimestelt ühest kõrvast sisse ja teisest kohe välja.

Aga jah. Enamikud inimesed ei oska ilmselt seda muusikat üldse kuulata. Seal on omad kunstid sees ning treenimata kõrv neid ära ei taba. Neile tundubki see põmm põmm põmm lalalla põmm põmm põmm. Samamoodi tunduvad mulle mõned stiilid tinn tinn tinn ihosahklaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ei vingu nende kuulajatega...
                sigpic

Kommentaar

eino muidugi.. vaidleme jälle mõttetult muusikastiilide üle.. sis on maailm parem koht elamiseks vbt!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Aga jah. Enamikud inimesed ei oska ilmselt seda muusikat üldse kuulata. Seal on omad kunstid sees ning treenimata kõrv neid ära ei taba. Neile tundubki see põmm põmm põmm lalalla põmm põmm põmm. Samamoodi tunduvad mulle mõned stiilid tinn tinn tinn ihosahklaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ei vingu nende kuulajatega...
                    Täpselt, selleks peavad teatud eeldused täidetud olema et träänsile pihta saada. Samas mõned inimesed võibolla ei viitsi enne igat pidu tablette sisse ahmida. Ei vingu nende inimestega...

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Kommentaar

Algselt postitas ek

Algselt postitas Tanel

Täpselt, selleks peavad teatud eeldused täidetud olema et träänsile pihta saada. Samas mõned inimesed võibolla ei viitsi enne igat pidu tablette sisse ahmida. Ei vingu nende inimestega...
                        Hmm..., naljakas seisukoht. Sinu arust on selle muusika kuulamise eelduseks tablett keele all või Sinu loogikat järgides paneb rokifänn enne muusika kuulamist heroiinilaksu ning diskensi mees joob pudeli Coca Colat ja naudib asja.
                        Sina kuulud viimasesse kategooriasse või

Btw, mina Taneli lemmikmuusikat ei kuula.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

ei oska midagi kosta
                          pole proovinud ei tabletti ega ka kunagi süstinud
                          ütle mõni artist kes tänapäeval veel diskot teeb

loomulikult ma ei mõelnud tõsiselt et tablett peab keele all olema. seda tean ju hästi et meie tränsikunnid treze ja snooker tabletipoisid ei ole (kuigi kohati võib scootri bonni & clydes breikimine sellise mõtte pähe tuua küll)

Kommentaar

Algselt postitas ek

ütle mõni artist kes tänapäeval veel diskot teeb
                            alcazar
                            ja jällegi peab tõdema, et asi kipub sinna üldistuste teemasse rohkem sobima...aga kuna juba nkn asi nii kaugel siis võin kihla vedada, et enamus kelle postis on teatud pilt ei oska nimetada kahte tõelist trance esitajat, kelle loomingusse on nad süvenenud. enamuste selliste sa-kuulad-träna-v meeste arusaam muusikastiilist trance piirdu kreisifroogi ja gruuvkavereidziga. kui keegi tõestab ära, et see on tõesti trance siis varsti tsiteerin ka seda pilti!
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Träna imeb ilma illustratsioonita samamoodi

Kommentaar

Vastus teemale \'Meid on tabanud valus ka

ot aga kes sel labul esinejaks on kutsutud? eesti esi hardbiidi dj Ryan Angelos?

http://yass.lap.ee/ryan.wmv
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X