Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallink City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tallink City\'

City cityks aga mina tahan teada kes see geenius olikes selle kanali pikendamise projeklteeris mustakivist edasi.See inimene tuleb kinni siduda ja kividega surnuks visata.Kui enne sai teisele poole kanalit klassivenna juurde 2 minutiga ja vahemaa oli 50 meetrit siis nüüd kulub aega 10 minutit ja vahemaa pikeneb 500 meetri võrra kui seadusekuulelik oled.
    Devil:me elame keskuses,ülejäänud tallinn on lasna äärelinn:P
    Kaks suurt ostukeskust,üks lisandumas,ühele poole mäed ja suusatunnelid,basseinid ja muud atraktsioonid,teisele poole TVMK vutibaas ja mereakadeemia nägusad naistudengid...
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

City cityks aga mina tahan teada kes see geenius olikes selle kanali pikendamise projeklteeris mustakivist edasi.See inimene tuleb kinni siduda ja kividega surnuks visata.Kui enne sai teisele poole kanalit klassivenna juurde 2 minutiga ja vahemaa oli 50 meetrit siis nüüd kulub aega 10 minutit ja vahemaa pikeneb 500 meetri võrra kui seadusekuulelik oled.
      Kle neku tead kui palju linnast väljasõit sellevõrra ajaliselt lühenes?

Kommentaar

Algselt postitas raimpz

Algselt postitas MihkelPallak

Järgmisele jõuavadki:P
        Kas see polnud mitte nii, et 2 potensiaalset meest said vigastada praegu?
        Ma eeldan et ta mõtles JÄRGMISE all 2010 aastat!!!!
        YR1 Power

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kle neku tead kui palju linnast väljasõit sellevõrra ajaliselt lühenes?
          Tean tean.Lihtsalt see kadjakas oleks võinud ülekäigu kohtade peale ka mõelda.
          Siiski on veel üks sitt asi selle juures mis minusse küll enam ei puutu.Nimelt kui ma enne koeraga välja minnes sain ta maja taga kohe lahti lasta ja rahulikult jõe äärde jalutada siis nüüd on vahepeal laagna tee kus ei ole ka ÜHTEGI kohta kus inimesed saaksid üle minna.Aga ma tahan metsa vahest minna
          Aga see probleem peaks lahenema siis kui algab mitmetasandilise ristmiku ehitus.
          igaljuhul viskaks selle klouni kividega surnuks...
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Yeah, eriti ajab närvi, et Statoili ja Lukoili vahel pole ylekäigurada nagu enne :/. Aga tundub, et sinna on ikkagi mingiks hetkeks valgusfoor planeeritud.

Kommentaar

Pole sinna mingeid ülekäiguradasid vaja.Sildasid on vaja.Ja piirang tuleb 90 peale tõsta.Ja suvel 110 peale.

Kommentaar

Ja sinusugused idioodid,kes seal 90 lasevad,tuleks ka kividega surnuks visata.Mis krdi silla sa ehitada näit. kasvõi sinnasamasesse statoili ja lukoili vahele?
                Ma räägin konkreetsest kohast kus laagna tee mustakivi juures ühele tasapinnale tuleb mitte pole enam kanalis.
                Tra küll,tule vaata kuidas 10 aastane seal ainukesest ülekäigurajast üle tahab saada.Esiteks teeb ta tohutu ringi,et sihtkohta jõuda ja teiseks on seal sinusugused lambad kes suvel 110 tahaks lasta.

Andke mulle kirvest
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Ou keegi korterit tahab osta? :P, Ma juhusilikult tallink cityst kiviviske kaugusel . Las ehitavad.
                  Oeh vähemalt on siin turvalisem kui mustamäel või õismäel, Tõsi korterid on meil kyll neist juba ka kallimad :P.
                  Osta ei taha aga müügiga jõudsin sust küll ette!!! Just panin oma lasna korteri turgu
                  “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Nii, et kavatsed miljonäriks saada vahepeal, jah.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Nii, et kavatsed miljonäriks saada vahepeal, jah.
                      Kuule tuli jah selline mõte pähe vahepeal:P
                      “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Ja sinusugused idioodid,kes seal 90 lasevad,tuleks ka kividega surnuks visata.Mis krdi silla sa ehitada näit. kasvõi sinnasamasesse statoili ja lukoili vahele?
                        Ma räägin konkreetsest kohast kus laagna tee mustakivi juures ühele tasapinnale tuleb mitte pole enam kanalis.
                        Tra küll,tule vaata kuidas 10 aastane seal ainukesest ülekäigurajast üle tahab saada.Esiteks teeb ta tohutu ringi,et sihtkohta jõuda ja teiseks on seal sinusugused lambad kes suvel 110 tahaks lasta.

Andke mulle kirvest
                        Sellepärast polegi sinna vaja ülekäiguradasid vaid sildasid (ohmu-loe viadukt).Kui teha sinna veel ülekäiguradasid siis hakkab seal inimesi veel rohkem alla jääma.Maanteeamet pole just erilist nutikust üles näidanud nende paigutamisel.Rajad paigaldatakse bussipeatusse ette või taha(idiootsus).
                        Ja oma kirve jutuga võid kuu peale minna,kui sa suunatud huumorist aru ei saa.

Kommentaar

Working...
                        X