320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Green Day\'

Originally posted by proov
    Kuulan põrgumuusikat: duke ellington, jessica simpson, pink, ur2kam.
    for real? mismõttes põrgumuusika :P ja misasi see ur2kam on?
    endale new wave punk rock südamelähedane. aga jazz ka. ja vanad head: RHCP, foo fighters, radiohead. ja a cappella muusika

Kommentaar

Ma kuulan ikka Ill Nino\'t, SlipKnot\'i, KoRn\'i ja siis mõningad System of a Down\'i laule, mis on ka päris hääd.
      Päris hea on ka \"Jackass-The Movie\" soundtrack Andrew W.K.-We want fun.:P :P
      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

deftones\'i värske reliis ei saa jääda siinkohal märkimata, vaatamata sellele, et nt areenis see maha tehti. jah kindlasti nõrgem, kui nt valge poni või ümber karusnaha, aga näituseks matrixi saundträkilt pärit lucky you on kuradi hea lugu.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by greenday

Mina kuulan punkrokki. Täna tuli välja Green Day hittide kogumik \"International Superhits\", mille ma pool tundi tagasi soetasin. Soovitan soojalt mitte-disko-inimestele. 21 lugu üks tegijam kui teine.
          ok siis. Ise kuulan ikka tumedate jõudude poolt ümbritsetud muusikat
          Hoovi jalgpallur

Kommentaar

Originally posted by Black_Magic

Mina kuulan punkrokki. Täna tuli välja Green Day hittide kogumik \"International Superhits\", mille ma pool tundi tagasi soetasin. Soovitan soojalt mitte-disko-inimestele. 21 lugu üks tegijam kui teine.
            Olen ka proovind, aga Westlife osutus mu jaoks liiga karmiks
            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Minu vaieldamatu lemmik on Crazy Town
              Kuulan ka teisi nagu Nirvana, Sum 41, Red Hot Chili Peppers , Linkin Park, Blink 182 aga Crazy Town\'i viimane album Darkhorse on ikka ülekõige

Kommentaar

Tumedate jõudude poolt ümbritsetud muusikat??? Kas Dark Funerali, Cradle of Filthi, Dimmu Borgiri ja seesugust kraami siis?

Kommentaar

Originally posted by Black_Magic

Olen ka proovind, aga Westlife osutus mu jaoks liiga karmiks
                  haa haa haa
                  Hoovi jalgpallur

Kommentaar

Originally posted by Revolucion

Tumedate jõudude poolt ümbritsetud muusikat??? Kas Dark Funerali, Cradle of Filthi, Dimmu Borgiri ja seesugust kraami siis?
                    seda jah
                    Hoovi jalgpallur

Kommentaar

Mina kuulan punki ja eriti Eesti punki. Lemmikbänd on Vennaskond.
                      Näited veel:JMKE,Velikie Luki,ÕIP,Migreen,Pööloy Gläänz jne.
                      Välismaistest kuulan näiteks Sex Pistolsit

Kommentaar

Kõike! ( Eminemist kuni Metallicani või näiteks Atomic kittenist Linkin Parkini.)
                        Kõige lemmikum on siiski Linkin Park,ja nu-metal või rap-metal.
                        Copyright by JackieD

Kommentaar

Originally posted by JackieD

Kõike! ( Eminemist kuni Metallicani või näiteks Atomic kittenist Linkin Parkini.)
                          Nagu ma aru saan, siis piirduvadki sinu teadmised nu-metalist Linkin Parkiga. Muideks paljudele on see väga solvav nimetada LP-d üldsegi metaliks.

Kommentaar

Originally posted by Revolucion

Originally posted by JackieD

Nagu ma aru saan, siis piirduvadki sinu teadmised nu-metalist Linkin Parkiga. Muideks paljudele on see väga solvav nimetada LP-d üldsegi metaliks.
                            Minu jaoks on väga solvav, kui nimetada nu-metal\'it kuidagi seotuks metal\'iga.
                            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Minu jaoks on väga solvav, kui nimetada nu-metal\'it kuidagi seotuks metal\'iga.
                              Põhimõtteliselt ka minu jaoks.
                              Tahad elamust, kuula Nirvanat. Ja jäädki seda elu lõpuni tegema.
                              Punk pole mulle kunagi meeldinud ja ei hakka ka meeldima. Kuulan parem Chimairat!

Kommentaar

Nirvana ei ole punk. Nirvana on grunge. Nirvana on hea. Ka Chimaira on hea. Nirvana on parim.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X