320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hei-hei piffid, sebige mulle palun Bläck Rokiti loomingut.

Kommentaar

Saturday Night Wristi süvenedes sai autobussiga enda peatus maha magatud...
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Paar huvitavat erectloplaati ka. My Robot Friendi "Dial 0"-l on mõned väga head lood, nagu Antonyga (see, kes The Johnsonsiga üldiselt laulab) One More Try, Swallow jne.

Lisaks veel ka Hong Kong Counterfeit plaadiga Paradisco, millelt pärineb minu hetke lemmiklaul My Private Tokyo.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          erectlo
          see on umbes sama nagu "cock rock" või?

siiralt küsin tegelikult, ei ole kunagi neis žanrilistes määratlustes väga kodus olnud. a samas tahaks ju ka vahel seltskonnas tarka mängida...
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            see on umbes sama nagu "cock rock" või?

siiralt küsin tegelikult, ei ole kunagi neis žanrilistes määratlustes väga kodus olnud. a samas tahaks ju ka vahel seltskonnas tarka mängida...
            haahaa. teise inimese typo üle on nii tore naerda...

Kommentaar

näh, ära solvu nüüd. lõbus vääratus ju iseenesest.
              peace

kusjuures oma eelmise posti teist poolt ma mõtlesin tegelikult ka tõsiselt. arvestades seda tralli, mis tänapäeval igasuguste stiilide ümber käib, ei või enam milleski kindel olla.

Kommentaar

Kes natuke tehnilisema saundiga hiphoppi ei pelga, neile soovitaks niisuguse prantsuse tegelase nagu Kery Jamesi plaati "Ma verite". Pole küll väga uus kraam, üle aasta vana, kuid minu kõrva sattus alles nüüd. Suht jõuline ja tumedamates toonides, kuid samas kindlasti mitte depressiivne. Pakub sellist karmi energiat. Huvitav igatahes.

Kommentaar

Ma tõesti ei tea, mis kuradi kamm see on, et head plaadid minuni alles mingi aastajagu pärast ilmumist jõuavad. Jebutšeskaja sila kosmitšeskih lutšei . Enivei, Nelly Furtado "Loose". Suurepärane ketas. Muidugi, ehkki Nelly ise on ka tubli, on siin põhimees ikkagi viimase kümnendi parim produtsent Timbaland. Ega ei olegi midagi pikalt seletada, otsige välja see plaat kuskilt ja kuulake. Parim lugu? Hüpnootiline "Say It Right". Või "Wait For You". Või "Afraid". Või "Maneater". Või... Ah, eks te ise leiate.

Kommentaar

Elisa(?) reklaami(see, kus Tartut ja Tartu maanteed näitab) on üks mõnus lookene topitud. Mitmendat päeva kummitab mul juba ja täna sain lõpuks teada.
                    Vaiko Eplik ja Eliit - Armastus päästab maailma
                    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Minu kunagine kõigekõige-bänd, Deftones, üllitas üsna salamisi umbes kuu aega tagasi uue albumi, Saturday Night Wrist. Sain ka lõpuks küüned taha. No eksimatu Deftones. Vana ja hea. Mis on ühtlasi asja suurimaks miinuseks. Mina olen vahepeal viis või rohkem aastat vanemaks saanud, oodanuks suuremat arengut. Ise nad sealjuures väidavad, et see on täiesti uus stiil. Eks ma kuula veel, ehk jõuab kohale. Praegu ei oska ühtki trackigi eraldi välja tuua. 'Mein' SOADi Serj'iga võibolla. Noh, igal juhul selge on see, et White Ponyt ei ületa nad naaaaaguinii kunagi.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Avastasin täna radio.blog's sellise laheda bändi nagu Arctic Monkeys.
                        Raadios on nende põhilugu "when the sun goes down" üsna mitmeid kordi kõrva jäänud, aga pole senimaani laulu ja bändi nime kokkuviimisse (ning seetõttu ka kollektiivi teiste hittide kuulamisse) väga süvenenud. Nüüd sai kohe terve plaat "Whatever People Say" järgi vaadatud
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                          Avastasin täna radio.blog's sellise laheda bändi nagu Arctic Monkeys.
                          Raadios on nende põhilugu "when the sun goes down" üsna mitmeid kordi kõrva jäänud, aga pole senimaani laulu ja bändi nime kokkuviimisse (ning seetõttu ka kollektiivi teiste hittide kuulamisse) väga süvenenud. Nüüd sai kohe terve plaat "Whatever People Say" järgi vaadatud
                          On tõesti super bänd. Plaan isegi nende kontserdile minna (2007).

Kommentaar

Necro - The Pre-Fix for Death

Paari aasta eest Austraalias ametlikult ära keelatud emtsee album aastast 2004. Jõudis minu kõrvu paari päeva eest ja kuigi tegu on haige-haige vennaga, kõlab see suurepäraselt. Kuna olen viimasel ajal poole jalaga punkariks muutunud, siis oli kohatine metalne ja pungilik kõla kena üllatus. Lisaks muidugi väga kvaliteetsed meloodilised taustad ja räigemast räigemad riimid. Väga mõnus vaheldus.

Promoe - White Mans Burden

Looptroop'i emtsee järjekordne soolokas. Tavapäraselt südamlikud ja keerulise ülesehitusega riimid, mitmed eksperimentaalsed taustad ning mässajale omane vihane sõnum. Väga hea kuulamine, eriti mõned uuenduslike biitidega lood nagu "Postcards" ja "Long Sleeves in the Summer".

Lexicon - Youth Is Yours

Päris mitu aastat vana album juba. Kunagi oli mul selle pealt üks lemmiklugusid "Brokenhearted", kuid ei õnnestunud kuskilt kogu plaati saada. Nüüd lõpuks meenus tagantjärele tõmmata see ja kahetsema ei pea. Eelkõige teevad selle albumi heaks veidi vanakoolilikud taustad ja puhkpillid (minu lemmikud :P), mida on päris palju kasutatud.

Jamie Cullum - Catching Tales

Briti jazz, täitsa nauditav selline. Albumi avalugu Get Your Way on tõeline pärl, ülejäänu on lihtsalt hea. Kes mäletab A-Rühma lugu "Qrat ja Ingel", siis üks puhkpillisämpel sõidab siin täpselt samamoodi katuse pealt ära. Tekstid on täitsa head ja väidetavalt isegi laulja enda kirjutatud, mis on ainult kiiduväärt.

Kommentaar

Lisaks veel Roll Deep - In At The Deep End

Teate küll, see Dizzee Rascali homie'de punt, kuhu kuulub vist umbestäpselt 200 liiget. Õigupoolest on plaat (aastaks 2005) üsna igav ja üllatusteta, kuid geniaalseks sähvatuseks on "Shake A Leg". Ma ei tea, kas see päris nii mõeldud oli, aga minu arvates on tegemist ideaalse paroodiaga sellele crap-dance-hip-hopile, mida praegu kõik kohad täis on. Minu tänane playlist koosneb 90% ulatuses sellest loost igatahes.

Come on shake a leg with me! Arriba!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                                viimase kümnendi parim produtsent Timbaland
                                Viimase kümnendi kõige kõvem produtsent on ju Jermaine Dupre

On a serious note imestan, et viimase kolme lehekülje peal pole minu kiidulaulu JT albumile. Arvatavasti kartsin seda siin teha, aga tõsiasi on, et ka seda albumit palju kuulatud ja mujal foorumites kiidetud. Eks seda ole ka kõik kriitikud mujal kiitnud. Eriti just Timbalandi produktsiooni. Ja võib-olla olen siin maininud mingil momendil oma Timbalandi repertuaari lemmikut Aaliyahit. Seda plaati olen ka stabiilselt aeg-ajalt kuulanud.

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                                Noh, igal juhul selge on see, et White Ponyt ei ületa nad naaaaaguinii kunagi.
                                Selle lausega on kõik öeldud. Kui uue-albumi-kuulamis-tuhin möödas, siis panin ikka poni plaadimängijasse. Aga minu enim mängitud lugude toppi sai vaid Pink Cellphone. Naisvokaal on hüpnootiline, aga lõppude lõpuks pole see mingi Pink Maggit. Aga võib-olla avaneb selle plaadi sügavus minu jaoks millalgi hiljem. Kuna arvustus tundub negatiivne lõpetan sõnadega, et tore oli jälle Deftonesi lainel olla.
                                --------------------------------------------------------------------------

Tulles tagasi maailma parima produtsendi juurde siis hetkel saaks minu hääle André Romell Young. Tema oli see, kes tegi unsigned hype'st selle, kes ta on. Vaatamata sellele kuulan praegusel hetkel vana ja toorest Slim Shady EP'd. Ja sinna on ära eksinud ka mõned freestyle'd. Ja Dre on parim produtsent ka sellepärast, kuidas ta Dupre ära omas(Say What You Say):
                                Fuck Jermaine, he don't belong speakin mine or Timbaland's name
                                And don't think
                                I don't read your little interviews and see what your sayin
                                I'ma giant, and I ain't gotta move till I'm provoked
                                When I see you, I'ma step on you and not even know it
                                Ya midget, Mini-Me, with a buncha little Mini-You's
                                Runnin around your backyard swimming pools
                                Over 80 million records sold
                                And I ain't had to do it with 10 or 11 year olds
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X