Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Green Day
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVince sul Relaps olemas juba?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ehk peaks hoopis öö maagiasse postitama, aga vahet pole.
Tom Waits - Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards, 10/10
Oli mingi aprilli viimaseid päevi. Räme uni, sitt tuju ja kohutavalt palju kohustusi kaelas, lootsin heal juhul hommikuks magama saada. Juhtumisi hakkasin kõnealust albumit esimest korda läbi kuulama... ja mõned minutid hiljem hõljusin juba kuskil pilvedel. Ja kuna see on kolmikalbum, jõudsin üsna kaua hõljuda.
See oli niivõrd hea, et otsustasin kohe pärast esimest kuulamist mp3'ed kõvakettalt kustutada ja originaali tellida. Koit pole kunagi veel nii imeline paistnud ning unest polnud selleks hetkeks enam midagi alles. Hommikul kell 8 otsustasin magamise asemel esimest korda elus kalale minna ning pohui, et ma ühtegi kinni ei püüdnud - taevas oli sinine, linnud laulsid, vesi vulises, päike säras ja kogu maailm keerles nende meloodiate taktis.
Kaks piinarikast nädalat hiljem jõudis album postkasti ning nüüd muudkui kuulan ja kuulan ja kuulan ja kuulan. Olin juba ammu kaotanud lootuse, et mõni plaat võiks veel kunagi sellist vaimustust tekitada.
Pilvedelt alla tulles, natuke sisulisest poolest: Tegemist on kogumikuga Tom Waitsi pika karjääri jooksul tehtud lugudest, mis mingil põhjusel tema kauamängivatele pole jõudnud. Umbes pooled lood on üleüldse varem avaldamata, ketas (õigemini kettad) nägi(d) ilmavalgust 2006. aastal.
Esimene ketas (Brawlers) sisaldab rokilikke lugusid, Bawlers armastuslugusid ning Bastards lihtsalt geniaalset seinast-seina absurdihuumorit ja -luulet. Otsast otsani pärleid täis.
Kõik eelneva võtab kõige paremini kokku Bukowski luuletus "Nirvaana", mille Tom Waits sel plaadil ette loeb. Seletamatu maagia, mis elu lihtsalt ilusaks maalib:
Last edited by mazz; 25.05.09, 05:16.
Kommentaar
-
K'naan-Troubadour 10/10
Somaalia põgenikust Kanada räppar, kelle plaadil teevad teistehulgas kaasa ka metallica mees Kirk Hammett, Maroon 5 solist Adama Levin ning samas ka näiteks Damian Marley. Kokku moodustub sellest äärmiselt huvitava saundiga ja mitmekülgne hip-hop. Minu lemmik lugu on Wavin' flag
When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag
Kommentaar
-
"Troubadour" on väga hea, aga siia juurde oleks ülim patt jätta soovitamata ka K'naani eelmist, läbinisti super live-albumit "The Dusty Foot on the Road". See üdini hingestatud Aafrika vaib ja hip-hopi parimad küljed moodustavad lihtsalt kuldse segu.
--
veits üllatav oli aga leida, et selle teema nimikangelase uusima üllitise kohta polegi veel mitte keegi võtnud arvamust avaldada. mis värk, ah?
et igastahes, kui see pungilt tõsiseks minek mõjus eelmisel plaadil veel kohati kuidagi punnitatult, siis enam ei mõju. Kuigi see esimene tunne-oma-vaenlast singel võib just nimelt järjekordse pisut vägisi poliitikaraiumise ja tuimavõitu saundi mulje jätta (või no mulle algul jättis) - aga on õnneks petlik ja plaadi kontekstis töötab ka juba palju paremini. Tõsi, see albumi kolmeks vaatuseks vms jagamise kontseptsioon on nüüd küll kas nii mõttetu või siis nii diip, et minust lendas point igatahes kõrgelt üle (ega tõtt-öelda eriti ei püüdnud tabada ka), aga eks ketas on muidugi ka ilma sellesse süvenemata täitsa eduliselt kuulatav. Suts lühem võiks ju olla, aga eks sellest patust on väga vähesed tänapäeva plaadid priid. Christian's Inferno, Viva la Gloria, Murder City ja eriti 21 Guns on sellegipoolest meeldivalt kummitama jäänud. Soovitatav.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Green Day kontserdile Stockholmis kahjuks enam pileteid saada poleMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mina olen aga viimastel päevadel jällegi Explosions in the Sky'd, Mogwaid, 65daysofstaticut ning God is an Astronauti kuulanud. Mis neil ühist on? Võib vist nad ühe "post-rock" žanri alla liigitada, aga peamine on ikkagi see, et väga hea muusika (inimesele, kes võib-olla otsib peale sõnade ka keerukat instrumentaalmuusikat).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar