Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas David Vaata postitust
    Tundub, et ma kuulan ikka suht väge muusikat võrreldes teistega...mul saab kah siis 3 aastat varsti täis ja üle 42 tuhande loo on kuulatud.
    Sa ei tunne Mazzi!
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

3 aastat 160 tuhat lugu. Sealhulgas olin pool aastat netivabas piirkonnas ja kuulasin mussi pleierist.

Kommentaar

1 aasta ja umbes 4000 lugu. Ehk siis müstilise 100000 piiri ületan aastal 2033.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
          Sada tuhat! Prääsdnik!

Veider, aga viimased nädal aega olin juba mõelnud, mis lugu küll juubelilooks valida, ja lõpuks otsustasin ikkagi randomi kasuks.

Kolme aasta pärast järgmise suure nullidereani jõudes saab olema huvitav võrrelda.

Sada tuhat:Mitte, et see kedagi huvitama peaks. Mul on lihtsalt mingi imelik fetiš kõiksugu ümmarguste numbrite ja edetabelite vastu.
          sa oled ikka eriline maniakk. inspireerituna su sajast tuhandest vaatasin, mida mu MP näitab. noh see näitab muidugi ainult töö ajal viimase pooleteist aasta jooksul kuulatud muusikat, aga mingi indikatsioon ikkagi. minu enimkuulatud lugu oli Bauhausi Bela Lugosi's Dead meeletu 15 kuulamiskorraga, millele järgnes 12 korraga terve Lou Reedi plaat Berlin. kui sa kuulad lugusid üle saja korra, siis ma ütleks, et sa võid olla hoopis naine. nad teevad nii. eriti, kui elus on keerulised ajad. kuigi siis nad minu teada küll Orelipoissi ei kuula.

aga et siis aktsepteeri minu respekta
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
            kui sa kuulad lugusid üle saja korra, siis ma ütleks, et sa võid olla hoopis naine. nad teevad nii. eriti, kui elus on keerulised ajad. kuigi siis nad minu teada küll Orelipoissi ei kuula.
            Minu tabelis on üle 100 korra kuulatud 150 laulu ja esikohal olev lugu on hetkel 1506 peal.. ekstranaine!

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Minu tabelis on üle 100 korra kuulatud 150 laulu ja esikohal olev lugu on hetkel 1506 peal.. ekstranaine!
              1506 faking korda ühte lugu? loodetavasti ei ole sa 1506 korda kuulanud Orelipoissi.

aga et üldiselt algab minu soovitus umbes nii: katsuge kusagilt laenata üks padrun..
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Dananananaykroyd ja nende album Hey Everyone!

Äre laske ennast nimest heidutada. Tegelt on päris äge energiline rokk, mida tüübid teevad. Soovitan albumi läbi kuulata. Ise olen kaks korda seda teinud ja hea meelega kuulan veel.

"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

seda, et... Birgiti uus lugu on jubehea!

olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                      Dananananaykroyd ja nende album Hey Everyone!

Äre laske ennast nimest heidutada. Tegelt on päris äge energiline rokk, mida tüübid teevad. Soovitan albumi läbi kuulata. Ise olen kaks korda seda teinud ja hea meelega kuulan veel.
                      Nimi on just selle bändi kõike lahedam osa

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Nimi on just selle bändi kõike lahedam osa
                        No ausalt öeldes selle järgi ma nad leidsingi. Silmitsesin Fifa 10 soundtracki nimekirja ja vaatasin, et vau, mis nimi
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

selle sajandi halvim rock album on.....

01. The Jonas Brothers: "A Little Bit Longer" (2008)

The world's citizens - well, those under the age of 13 - stopped in their tracks when The Jonas Brothers released "A Little Bit Longer" in 2008 such was the anticipation for its release.

Well, it's just a shame that the world didn't blow up as well, because that would have eradicated the possibility of further releases from these three self-confessed virgins, whose voices are so high-pitched they manage to make James Blunt sound like Barry White.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Maailma igavaim bänd teeb 2010 järelnoppimist. Muuhulgas esinetakse ka 20. augustil Helsingi Olympiastaadionil. Piletid müügil juba ülejärgmisel esmaspäeval.

Kommentaar

Pearl Jami "The Fixer" kipub sinna aasta parimate laulude sekka.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ah jaa ja see... See on ikka tõeliselt...huh, cool. Ootasin seda videot juba nädala või kaks.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X