Mnjaa, tuleb kojamehele õpetama, mis asi punk on...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Green Day
Collapse
X
-
Irvita, irvita, järgmise tormiga lähed ise põhja....
Kõigesööja. Vaid disco ei lähe peale.
Vanessa kõrvale jäi Brightman nimetamatta.
meeldib see kõik, mis nimetatud ja enamgi veel. eesti bändid jätsin targu nimetamatta, sest paljudel on lugusid, mida ma kaifin, siis teevad aga sellise loo, mis kuidagi peale ei lähe...
Näiteks.
The Tuberkoloited. Vaid üks lugu, mida ma olen aastaid kaifinud, ja millest paremat nad minu arvates pole edaspidi enam teinud- "Tuhamägedes ma rändan"
teiste puhul sama lugu...
Eriti Kurva Muusika Ansambel on selline asi, mida ma kaifin loost olenematta, kuid see on ka vaid üksik kaamel kõrbes...
P.S muusiak valik oleneb minu puhul muidugi sellest, millist parajasti etenduses kasutame ja üldjuhul valitakse ikka selline muusika, mis tahes tahtmatta on nagu rusikas silmamulku ja hiljem juba kuulad mõnuga...keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Minu jaoks on Eesti punk üle kõige.Eesotsas Jõmka ja Vennaskonnaga-need on klass omaette.Kuid tasemel tegijaid on veel palju.Uutest on üks parim Directors of the Universe (eriti "ra"pane roknroll".
Kontsertitel on ka oma 15a käidud.Vanematest tegijatest tuleb eriti esile Vanemo~de ja Velikije Luki.
Tegijaid on veel palju:Mystika,Idiootsuse Rev. jne.
Kommentaar
-
Orginally posted by Udupasun
mis asi on trip-hop? (sry, pole kuulnud )
Mdx, millal esineb kõige rohkem enesetappe? Vastus: kevadel, kui näed, et kõik ümberringi järjest paremaks läeb, tunned end eriti väärtusetuna ja teed 0:1.Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
-
Orginally posted by wal
Orginally posted by Udupasun
mis asi on trip-hop? (sry, pole kuulnud )
Mdx, millal esineb kõige rohkem enesetappe? Vastus: kevadel, kui näed, et kõik ümberringi järjest paremaks läeb, tunned end eriti väärtusetuna ja teed 0:1.\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
Välismaisest pungist väga lugu ei pea, kui mõned üksikud Sex Pistolsi, Clashi ja Ramonesi lood välja jätta. Nende hitid ühesõnaga.
Kodumaine on ikka lahedam, paari aasta eest sai üsna tugevalt JMKE-t ja Vennaskonda fännitud, nüüdki hea nostalgitsedes plaate kuulata. Kuid sellega asi ei piirdu- sümpaatilised on ka Generaator M, Propeller, Square, Pööloy Gläänz, Velikije Luki ning ühte teatud surnud punkarit meelest pidades Delirium Borthersi lugu "Maailm lõppeb maikuus". Noorpunkarid täna- andke andeks, ajavad oksele. Nende hulka ma ei loe Müstikat ja id-revi ning teisi veidi rokilikumaid punte.
Aga üldine maitse- ikka vana kool. 60ndad ja veidi ka 70ndad (nii umbes biitlite algusajast kuni Bostoni ja Thin Lizzyni välja) , üleüldine lemmik THE DOORS, ülejäänusid ei hakka nimetama, kuna nimekiri läeb liiga pikaks.
P.S. Vibu- lahedalt lai valik sul, endalegi meeldivad Cocker ja Enya.
Kommentaar
-
Orginally posted by yeg
Kuulan lugusid loo enda mitte muusikastiilide ega bändide järgi
Üldiselt on nii te kõikvõimalikud poistebändid jms ei suuda ühtgei minule meeldivat lugu valmistada\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
See on peaasjalkikult sellepärast, et nad ei valmistagi oma lugusis ise.
mitte et mul midagi pungi vastu oleks
Kommentaar
-
Fazz
Minu eelistused kattuvad suures osas wal'i omadega, stiilidest läheb aga üha enam peale igasugune progerock/metal.
Mõned ansamblid ka: Therion, The Gathering, Lacuna Coil, Opeth, My Dying Bride, Paradise Lost, Amorphis, Anathema, Tool, Savatage, Ayreon, Within Temptation.
Ent mis siin salata, nii aastat 10-12 tagasi kuulusid ka JMKE, Vanemõde, Singer Vinger põhiliste lemmikute kilda.
Kommentaar
-
Orginally posted by Undertaker
See on peaasjalkikult sellepärast, et nad ei valmistagi oma lugusis ise.
mitte et mul midagi pungi vastu oleks\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar