tegin ka huvi pärast enamrohkem esmakordselt katse oma muusika-aastat kuidagi järjestuslikult kokku võtta. paraku see vana häda, et vähemasti ära nimetada tahaks nii paljusid, aga no ikka kuidagi ei oska ma mingit listi teha. igast fäänsisid 'viimaseid eff emme' ju ei kasuta, lisaks vanu asju olen tavapäraselt avastanud ja taasavastanud üsna palju, seega kes kurat see enam mäletab, mis just viimase aasta kraam on. parema ülevaate huvides proovisin vähemalt veidigi rühmitada, ka see oli (ühe erandiga) jubekeeruline, aga noh here goes:
1. Kanye West – My Beautiful Dark Twisted Fantasy
2.-5.
Kno – Death Is Silent
Okym Riim – Kirjad aguli seintel
Cee-Lo Green – The Lady Killer
Of Montreal – False Priest
6.-10.
Diabolic – Liar & A Thief
Zola Jesus – Stridulum II
Arcade Fire – The Suburbs
Flying Lotus – Cosmogramma
Xiu Xiu – Dear God, I Hate Myself
11.-15.
Gil Scott-Heron – I’m New Here
Rhyme Asylum – Solitary Confinement
The Flashbulb – Arboreal
Caribou – Swim
LCD Soundsystem – This Is Happening
16.-20.
Janelle Monae – The ArchAndroid
Bilal – Airtight’s Revenge
The Roots – How I Got Over
Holy Fuck – Latin
Joanna Newsom – Have One On Me
21.-25.
The Knife – Tomorrow, In A Year
Freeway & Jake One – The Stimulus Package
UNKLE – Where Did The Night Fall
MGMT – Congratulations
MURS & 9th Wonder – Fornever
pluss veel tubli kümmekond plaati mõnusat uut kraami (Big Boi, Drake, Chrisette Michele, Jamiro uus, Gorillaz nt), seega igatepidi hea aasta, v.a ehk vaid kodumaise muusika osas, nagu ka kuskil eespool juba tõdesin. ning noh sellega seoses (ja et elu üleliia ilus ei tunduks) peab kahjuks ära märkima ka aasta ülekaalukalt suurima topeltpettumuse, mille valmistas(id) Leslie ja HU? – minu jaoks tõesti aivan käsittämätön, mispaganapärast neid kahte plaati igal pool niimoodi kummardatakse. kusjuures mõlema eelmised meeldisid väga. go figure.
1. Kanye West – My Beautiful Dark Twisted Fantasy
2.-5.
Kno – Death Is Silent
Okym Riim – Kirjad aguli seintel
Cee-Lo Green – The Lady Killer
Of Montreal – False Priest
6.-10.
Diabolic – Liar & A Thief
Zola Jesus – Stridulum II
Arcade Fire – The Suburbs
Flying Lotus – Cosmogramma
Xiu Xiu – Dear God, I Hate Myself
11.-15.
Gil Scott-Heron – I’m New Here
Rhyme Asylum – Solitary Confinement
The Flashbulb – Arboreal
Caribou – Swim
LCD Soundsystem – This Is Happening
16.-20.
Janelle Monae – The ArchAndroid
Bilal – Airtight’s Revenge
The Roots – How I Got Over
Holy Fuck – Latin
Joanna Newsom – Have One On Me
21.-25.
The Knife – Tomorrow, In A Year
Freeway & Jake One – The Stimulus Package
UNKLE – Where Did The Night Fall
MGMT – Congratulations
MURS & 9th Wonder – Fornever
pluss veel tubli kümmekond plaati mõnusat uut kraami (Big Boi, Drake, Chrisette Michele, Jamiro uus, Gorillaz nt), seega igatepidi hea aasta, v.a ehk vaid kodumaise muusika osas, nagu ka kuskil eespool juba tõdesin. ning noh sellega seoses (ja et elu üleliia ilus ei tunduks) peab kahjuks ära märkima ka aasta ülekaalukalt suurima topeltpettumuse, mille valmistas(id) Leslie ja HU? – minu jaoks tõesti aivan käsittämätön, mispaganapärast neid kahte plaati igal pool niimoodi kummardatakse. kusjuures mõlema eelmised meeldisid väga. go figure.
Kommentaar