Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noh, et ilmselt üks parimaid videoid. Vist.

Kommentaar

Polegi veel mainitud

Pea aasta eest tähistati tasuta kontserdiga Eesti noortebändi tiitlit Pärnus INis, kuhu tuli ligi poolsada inimest (mina nende hulgas). Täna on väljas album, esinemised Eestis toovad pea täismaja ning esinetud ka mujal baltimaades (sealhulgas positivusel).
      Pole just paha aasta olnud, hea töö!

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
        Kuulan siin Deftones-i uut plaati Koi No Yokan ja pean ütlema, et mulle, kes ma pole eriline roki kuulaja see plaat meeldib. Midagi väga tuttavlikku ja head kumab pidevalt läbi.
        Ma olen seda plaati nüüd viimased kuu (või umbes nii) ikka päris mitu, ma usun et 20+ korda kuulanud, aga tõden siiski sama, mis peale esimest-teist kuulamist: see on nagu kahe eri poolega vinüül. Side A ehk esimesed kuus lugu on superhead, album kruvib end üles kulminatsiooni ootuses, aga seda ei tule, sest järgneb tavaline B-side, kus lood on pigem sellised pikad ja lüürilised täitepalad (va Goon Squad, aga see ei päästa), mistap täielist rõõmu ma sellest albumist ei tunne, Diamond Eyes oli nagu terviklikum imho.

Aga samas ei tähenda see, et see oleks halb või et KNY poleks mu selle aasta plaat. Igatahes on, ja mulle meeldib, kuhu nad post-White Pony liiguvad/liikunud on. Vananeda tuleb väärikalt.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kanadašotikildipunkbänd, vana hea The Real McKenzies on mingil veidral ja arusaamatul põhjusel viimastel päevadel jälle mu kuklas tiksuma hakanud. Praegu nokin nende paremaid palakesi siin Sunderland-Readingu vaheajal ja... No hea on, noh!

Kommentaar

Kopeerides eelmise aasta posti.
            Ehk siis. Praeguse seisuga viimase 12 kuu kuulatuimad lood mõnuagendilt:
            Florence + the Machine – All This and Heaven Too
            Niki & the Dove – Love To The Test
            Girls – Magic
            Fucked Up – Queen Of Hearts
            DIIV – Doused
            Pulp – Disco 2000
            Grimes – Oblivion
            of Montreal – Dour Percentage free download
            Cloud Nothings – Wasted Days
            Allo Darlin' – Europe
            Lana Del Rey – Without You
            Cat's Eyes – I'm Not Stupid
            Spiritualized – Ladies And Gentlemen We Are Floating in Space
            Chairlift – I Belong in Your Arms
            The Hives – Hate To Say I Told You So
            Hospitality – Betty Wang
            Exitmusic – White Noise
            Spiritualized – Hey Jane
            Charli XCX – Stay Away
            Sleigh Bells – End of the Line
            Beach House – On the Sea
            Dexys – Incapable of Love
            Pulp – Sunrise
            The Pipettes – Pull Shapes
            Regina Spektor – Don't Leave Me (Ne me quitte pas)
            LCD Soundsystem – All I Want
            Holograms – Hidden Structures
            Florence + the Machine – Shake It Out
            Florence + the Machine – Kiss With a Fist
            Tilly and the Wall – Thicker Than Thieves
            Titus Andronicus – The Battle of Hampton Roads
            Passion Pit – On My Way
            Asobi Seksu – Thursday
            Vaiko Eplik ja Eliit – Ma olin teismeline libahunt
            !!! – Me And Giuliani Down By The Schoolyard (A True Story)
            fun. – We Are Young (feat. Janelle Monáe)
            Michael Zager Band – Let's All Chant
            Azealia Banks – 212 (feat. Lazy Jay)
            The Rapture – How Deep Is Your Love?
            Susanne Sundfør – White Foxes
            Marten Kuningas – Teel voorusesse
            Purity Ring – Ungirthed
            Girls – Vomit
            Razorlight – Vice
            Antony and the Johnsons – I Fell in Love With a Dead Bo
            The Weeknd – House Of Balloons / Glass Table Girls
            Chalice – Klaaskuulis
            Titus Andronicus – In a Big City
            Yeah Yeah Yeahs – Maps
            Rivers Cuomo – Don't Worry Baby

Aasta plaat: Grimes - Visions (võimas, võimas, võimas)
            Aasta kontsert: üksikelamus oli Tinie Tempah esitamas Friskyt. Muidu kogu kontserti panusega Feist.
            Oi kui tore jälle leida plaat: Antony and The Johnsons tegi ilmselt kõige tugevama tagasituleku. Seda muidugi ka tänu väga heale laivplaadile
            Tra, see laul on nii naljakas, et peab märkima: Rebecca Black Friday (endiselt naljakas)
            Mille poolest jääb veel meelde: enda edetabeli tegemisel avastasin septembris, et funi laul koos Janelle Monaega võib olla esikolmikus. Tõmbasin ruttu kõik sellel aastal Pitchforkis arvustada saanud plaadid ja leidsin, et ikka kuradi palju väga head ja väga uut muusikat on. fun kukkus 20. koha piirimaile.

P.S. Hiljem meenus, et Londonis käies sai külastatud Anna Calvi kontserti, mis oli tõesti tore. Feistist isegi parem.

Kommentaar

Tänavusi Ekspressi ja Postimehe aasta toppe sirvides imestasin, et keegi polnud maininud veebruaris ilmunud Field Musicu kauamängivat Plumb. Ka Mercury auhinnale kandideerinud taies on selline, kust ma ei viitsiks eriti ühtegi lugu niisama kuulata, aga albumina lihtsalt suurepärane! Kuna muusikaterminoloogias on minust targemaid, siis kuhugi klassifitseerima ei hakkaks, aga mõelgem korraks Paul McCartney Pink Floydi liikmeks ning suund on lähedane.

Aasta top 5 albumid:

1. Field Music - Plumb
              2. Vaiko Eplik - 6: Varielu
              3. Miike Snow - Happy To You
              4. DIIV - Oshin
              5. Ans. Andur - Kõverad

Kommentaar

Ma ei saa taas sellest Epliku kuuenda vaimustusest aru. Ei saanud varem ka viienda ja neljanda vaimustusest aru. Fakk.

P.S.
                Aga panen ka isikliku top5-e
                1. Grimes - Visions
                2. Beach House - Bloom
                3. Spiritualized - Huh?
                4. Cloud Nothings - Attack on Memory
                5. Django Django - Django Django

Kommentaar

Ei saanud samuti Epliku eelmiste vaimustustest aru, aga sellest uuest Variuelust isegi saan, siiani tema parim igatahes.

aasta tops ka siis, mitte mingis kindlast järjekorras
                  Paul Weller - Sonik Kicks
                  Bob Dylan - Tempest
                  Tame Impala - Lonerism
                  Allah-Las - Allah-Las
                  Spiritualized - Huh
                  ja eriliselt peaks mainima vanameister Scott Walkeri uut Bisch Bosh, sest see on lihtsalt nii diip ja nii raju

parim reissue: (eelmine aasta oli nende poolest väga rikas) Velvet Underground & Nico

ja parim vaadatav: Rolling Stones - Charlie Is My Darling, ei mingeid 30,000lisi gigakontserte, koomas Keithi, täispuhutud lendavaid peeniseid jms, vaid puhas rock'n'roll oma ausas, kohmakas noores alguses kuuekümnendatel tuuritamas.
                  ★★★★★★

Kommentaar

Minul sedamoodi see 2012. Järjestus on juhuslik.
                    Aasta albumid:
                    The Shins - Port Of Morrow
                    Father John Misty - Fear Fun
                    Heartless Bastards - Arrow
                    The Killers - Battle Born

Top 25 laulud:
                    Richard Hawley - Seek It
                    Admiral Fallow - The Paper Trench
                    Calexico - Splitter
                    First Aid Kit - To A Poet
                    The Ragbirds - Six Wheels
                    Dawes - How Far We've Become
                    Deirdre & The Dark - Classic Girl
                    Jukebox The Ghost - Somebody
                    Band Of Horses - Electric Music
                    The Deep Dark Woods - Sugar Mama
                    Little Brutes - Do It All Again
                    fun. - One Foot
                    The Trews - The Power of Positive Drinking
                    Aimee Mann - Charmer
                    JD McPherson - Signs & Signifiers
                    The Temper Trap - Need Your Love
                    Rah Rah - Prairie Girl
                    School of Seven Bells - Kiss Them For Me
                    Bonnie Raitt - Down To You
                    Great Lake Swimmers - Easy Come Easy Go
                    Alabama Shakes - Hold On
                    Bob Dylan - Duquesne Whistle
                    Winchester - Field Day
                    Andrew Bird - Danse Caribe
                    Gary Clark jr - Ain't Messin' Round

Äramärkimist vajavad:
                    Regina Spektor - Don't Leave Me
                    Pomplamoose - Don't Stop Lovin' Me
                    Joe Walsh - Band Played On
                    The Maccabees - Pelican
                    Dr. Dog - Warrior Man
                    Madison Violet - Fallen By The Wayside
                    King Charles - Mississippi Isabel
                    Tennis - Dreaming
                    Nada Surf - Waiting For Something
                    Alberta Cross - Magnolia
                    Dum Dum Girls - Lord Knows
                    Mystery Jets - The Hale Bop
                    Lord Huron - Last Ride (Brother)
                    AC Newman - Hostages
                    Jukebox The Ghost - Adulthood
                    Strangejuice - The Picnic
                    The Gaslight Anthem - Mae
                    The Ragbirds - The Race
                    Iris DeMent - There's A Whole Lotta Heaven
                    The Avett Brothers - Live And Die
                    Ian Hunter - Wild Bunch
                    Little Feat - Salome
                    Chuck Prophet - White Night, Big City
                    Neon Trees - Mad Love
                    Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Man On Fire
                    First Aid Kit - Emmylou
                    Ben Kweller - Free
                    Great Lake Swimmers - New Wild Everywhere

Lisaks toon välja Rolling Stonesi megakogumiku Grrrr!, mis on jah nende umbes kümnes samalaadne üllitis, aga juhatas mind tagasi bändi juurde, kellest olin pikki aastaid eemal.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Eesti muusika. Eesti artistidelt ostsin sel aastal neli plaati - Tolmunud mesipuu, Väljasõit rohelisse, Epliku ja Chalice-i omad. Pluss midagi vanemat Maria Minervalt, aga jätaks selle vaatluse alt välja. Tolmunud mesipuu on vist samuti mullune. Ostmata jäi Marten Kuningas, kes mulle kunagi TTÜ fuajees kümnele kainele inimesele Bowiet lauldes väga meeldis. Kuulasin ta plaati mitu korda ja no ei. Schillingul oli ka igav.
                      Hinnang: Chalice, keda ma ostan pimesi, mulle seekord eriti hinge ei läinud, aga ülejäänud ostetud plaadid olid tegelikult väga head. Hoolimata sellest, et Dannarit häirib Epliku puhul asjaolu, et see kõigile meeldib, on ikkagi tegu väga hea plaadiga. Poodiumi kõrgeimale astmele tõstaksin kodumaisest loomingust Väljasõit rohelisse - Külastus.

Välismaise muusika osas ei olnud ma väga aktiivne otsija, aga miskit ikka kuulasin. Ja oli ikka sitt aasta. Ilmselt ei olnudki tegelikult aasta sitt, vaid ma ei saanud muusika-aastaga lihtsalt head kontakti, nagu ütleks viisakas inimene. Või siis on kaks-kolm varasemat aastat lihtsalt palju paremad olnud. Kui karm "sitt" pikemalt lahti kirjutada, siis võiks aasta märksõna olla "pettumuste aasta minu lemmikutelt". Lati alt hüppasid läbi Ariel Pink, Black Keys (eriti sügav althüpe), xx, Antony, Animal Collective ja vist oli veel keegi. Oligi - Jack White (Black Keysist oluliselt parem althüpe). Loodan, et järgmisel aastal sama asja Nick Cave-i kohta kirjutama ei pea.

Aasta albumi tiitli annan ilma igasuguse konkurentsita Scott Walkerile ja ülejäänud kohad jätan sootuks välja andmata. R2 aastahiti valimisel märkisin kah kolm Scott Walkeri lugu. Ülejäänud proovigu järgmisel aastal paremini.

Parim kontserdielamus oli Väljasõit rohelisse Schillingul. Läti festivalil oli väga hea Talbot ja tegelikult ei olnud midagi häda ka Tallinnat väisanud Kalifornia rokipeerudel. Kodus siiski kuulata ei viitsiks.
                      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Eriti lihtsustatud väide, et mulle ei meeldi ta, kuna kõigile meeldib. Esimesed kolm plaati olid minu jaoks kõige paremad plaadid igal vastaval aastal. Lihtsalt isiklik maitse on kuidagi täiesti tema muusikast eemale kaldunud ja lihtsalt ei paku need plaadid mitte midagi.

Kommentaar

mcn mainis Stoneside GRRRi - tõesti, üleliiane kogumik nende kõigi otsa, samas eks ta tehti promo-raha- ja kahe uue loo saadavuse eesmärgil. Soovitaks siinkohal vanemat A ja B poolte kogumikku The London Years Singles Collection.
                          ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Eriti lihtsustatud väide, et mulle ei meeldi ta, kuna kõigile meeldib. Esimesed kolm plaati olid minu jaoks kõige paremad plaadid igal vastaval aastal. Lihtsalt isiklik maitse on kuidagi täiesti tema muusikast eemale kaldunud ja lihtsalt ei paku need plaadid mitte midagi.
                            arusaadavalt ütlesin ma seda lihtsalt niisama. iga korraliku foorumipostituse kohustuslik element
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Selle aasta lemmikud. Periphery parim, ülejäänud lambi järjekorras.

Periphery II: This Time It's Personal
                              Deftones - Koi No Yokan
                              Gojira - L'Enfant Sauvage
                              Parkway Drive - Atlas
                              While She Sleeps - This Is The Six
                              Devin Townsend Project - Epicloud

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                                mcn mainis Stoneside GRRRi - tõesti, üleliiane kogumik nende kõigi otsa, samas eks ta tehti promo-raha- ja kahe uue loo saadavuse eesmärgil. Soovitaks siinkohal vanemat A ja B poolte kogumikku The London Years Singles Collection.
                                Nojah, aga see superluks versioon viiest seedeest sisaldab toredalt palju seitsmekümnedate kraami, mis mulle ekstra meele järgi.

Ja kui korra ka omalt poolt eestlasi mainida, siis selles osas oli aasta tavapäraselt tagasihoidlik. Meenub vaid paar Kõrsikute üliarmsat ja sõbralikku kontserti ning ainus eestlaste väljalase aastal 2012, mille ostsin. Tartu Popi ja Roki Instituudi "Biidermeier-psühhedeelia". Mis oli vahva.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X