Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mässiv tune: Pulsedriver - Vagabonds (Dub Mix)
Üldiselt on nii, et album Clubmusic Vol. 74 on ülimalt mahe ja tegija! Tõielisele klubimuusika austajale!
Mässiv tune: Pulsedriver - Vagabonds (Dub Mix)
Üldiselt on nii, et album Clubmusic Vol. 74 on ülimalt mahe ja tegija! Tõielisele klubimuusika austajale!
oot millest see tuleb, et klubides mängitakse peale träänsu ja hardcore\'i ka näiteks house, dnb-d mujal euroopas nu-electrot, aga ainult träänsumehad nimetavad \"oma\" muusikastiili klubimuusikaks? kas teil on teisteks muusikastiilideks näiteks ka saunamuusika, baarimuusika, bussimuusika jne?
Lisan siia lõppu veel oma 10 kuulatumat juuli kuus:
The Libertines - Can\'t Stand Me Now
White Stripes - As Ugly As I Seem
Tali - Blazin
Dntel - (This Is) The Dream of Evan and Chan
Depeche Mode - Shout (Rio Remix)
LCD Soundsytem - Beat Connection
Le Tigre - Much Finer
White Stripes - My Doorbell
Celluloide - A Lie (Synthie Pop mix)
Ariel Pink\'s Haunted Graffiti - Jules Lost His Jewels
Ära võta südamesse dannar. Oleksin pidanud ütlema, et ühele osale klubimuusika austajatele.
Ära arva, et ma muud ei kuula. Ma olen paadunud house’i fänn, külastan tihti house’i pidusid, samuti hakkab jalg tatsuma ka rnb rütmide järgi näiteks laupäeviti Prive’s ja lähedane on ka dnb – käidud delusionitel, mida mu tuttav korraldab ning on nauditud ka erinevaid muid muusikastiile nagu näiteks uk garage, eesotsas MJ Cole ja Prantsuse räpiisa loomingut, eesotsas MC Solaariga.
soovitage midagi hea chilli Hispaania räppi (hispaaniakeelset, või siis portugali oma)
Tuletasid mulle meelde ühe vana eriti hea loo. Tony Toca poolt riddim ja häält tegemas sellised nimed nagu Mexicano, Don Chezina, Rey Pirin, Winchester Yankee & La Queen. Kohustuslik kuulamine!
Eh, ma ei tea, kas ma siin threadis olen maininud ära, et mul offspring meeldib. Igatahes on kavas ühendada kolm seninägemata asja - London, Offspring ja Premier League. Ainuke veel lahtine asi ongi, et kas Arsenal-Evertoni piletid saab, aga Offspringi kaifin ette juba viimased nädal aega.
GUNS N´ ROSES
http://lyrics.rockmagic.net/lyrics/guns_n_roses/
a jah sellised bändid ka nagu:BLACK SABBATH,SEX PISTOLS,LED ZEPPLIN,AEROSMITH,VELIKIJE LUKI,J.M.K.E,VENNASKOND,PROPELLER,ALICE COOPER,NIRVANA
GUNS N´ ROSES
http://lyrics.rockmagic.net/lyrics/guns_n_roses/
a jah sellised bändid ka nagu:BLACK SABBATH,SEX PISTOLS,LED ZEPPLIN,AEROSMITH,VELIKIJE LUKI,J.M.K.E,VENNASKOND,PROPELLER,ALICE COOPER,NIRVANA
Mnjah - selle peale ei oskagi midagi öelda. Ytleme siis nii, et mida iganes sa siin tulevikus ütled, minu silmis oled ikka kõva poiss. Sest Gunnerid on üle prahi!!!
Kommentaar