Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuldsuud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kuldsuud\'

Nimi: Dinara
    Vanus: 20
    Elukoht: Tallinn
    Lisatud 22:41 - 17.02.2006
    Kehtib kuni 22:41 - 27.02.2006
    SMS: Ad v23139
    Saada s?le!

20/59/168 Kuuma bru\"u\"nett tuleb ku\"lla ha\"rrasmehi,mul on pikk musta juuksur ja ilus rinnad ma olen ko^hnad tu\"tar.Kas teil on huvi siis kohe helista mulle 24h +37258257147

Nimi: Kariina
    Vanus: 25
    Elukoht: Tallinn
    Lisatud 22:37 - 17.02.2006
    Kehtib kuni 22:37 - 27.02.2006
    SMS: Ad v23138
    Saada s?le!

25/57/173 Ma olen kena bru\"u\"nett,mul on piik musta juuksur,suur hele sinine silmad ja kena rinnad.Kas sa tahad mind? Siis helista mulle kohe 24h +37258314029
    Kapten Trumm

Kommentaar

etv kommentaator: \" ..nii vähe pole eestlased tiitlivõistlustel kaotanud.\"

Kommentaar

Peeter Oja ütleb nii
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Peeter Oja ütleb nii
          Tegelikult väga hea kirjatükk, aga ei vabanda õhtulehe tussi saatmist. Kuigi jah, õhtulehe saadaksin mina ka kuhugi....
          Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

\"Ühistransport peab muidugi olema. Et saaks sõita 10-16 aastased lapsed, puuetega inimesed, need, kel load on ära võetud ja kes on parajasti juua täis.\"

Jüri Mõis
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

\"Tegu oli enesekaitsega, mis ei väljunud hädakaitse piiridest,” põhjendas Simson kohtus Keijo Petri Mikael Salo (21) selga tulistamist ja ketaslõikuriga tükeldamist Maakri tänava korteris.

lawyers - you just have to love them...
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Teema üles - viimane nädal on jälle hulgi pärle pakkunud.

* "Loomulikult oli mul tegutsema asudes kartus, et see võib lõppeda kriminaalasjaga - kes seda ei karda, on tõusik."
                - Oliver Kruuda -

* "Armastan vana head klassikalist kunsti. Olen soetanud eesti kunstnike ja kujurite, sealhulgas Aapo Puki ja Tauno Kangro töid."
                - Aldona Wos -

Palju toredaid inimesi.

Kommentaar

Liis Lass Kanal 2 saates TOP 50 selle kohta, et president Rüütel otsustas punkar Streedi tapjale armu anda:

"Arvan et Rüütel tegi õigesti, sest muidu jääks rahvale selline mulje, et politseil ei olegi võimu."

Ma arvan ka, et kolmepromillises joobes inimese surnukspeksmine on tõesti selline võim, mida iga inimene peaks aktsepteerima ja austama.

Kommentaar

Viimases pealtnägijas usutles Kärmas KeskKriPo juhti (nimi ei meenu), kes ütles Eesti org. kuritegevusega võitlemise strateegia kohta sellist. "Meie eesmärgiks on võidelda väikeste sõduritega, sest kui neid pole, siis pole ka suurtel kaladel kellelegi tööd anda ja keegi ei saa nende plaane ellu viia". Nagu khm... kas on siis tõesti nii raske leida jälle suvalist narkomaani, kes laseks suvalisel hetkel kangialt mingit tüüpi jne. Igatahes väga kõmm-kõmm strateegia meil.

Kommentaar

Oliver Kruuda teeb kõik Eesti rumalaima inimese tiitli nimel:

«Kui pead Tallinna-Tartu maanteel Kia-l kumme vahetama ja teised autod sinust vuhh ja vuhh mööda sõidavad, pole loogiline, et selle inimese ajudes saaksid olla brändi nr 1 ideed.»

«Hansapanga kasum ühes kuus on suurem kui meie aastakäive. Samas on meie bränd Hansapanga omast kõvem,» selgitas Kruuda.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Viimases pealtnägijas usutles Kärmas KeskKriPo juhti (nimi ei meenu), kes ütles Eesti org. kuritegevusega võitlemise strateegia kohta sellist. "Meie eesmärgiks on võidelda väikeste sõduritega, sest kui neid pole, siis pole ka suurtel kaladel kellelegi tööd anda ja keegi ei saa nende plaane ellu viia". Nagu khm... kas on siis tõesti nii raske leida jälle suvalist narkomaani, kes laseks suvalisel hetkel kangialt mingit tüüpi jne. Igatahes väga kõmm-kõmm strateegia meil.
                        see pealtnägija intervjuu tundus mulle lavastatud

Kommentaar

vana hea teema üles.

Kadri Simsoniga intekas Ekspressis:

TV: Milline on teie esimene mälestus Edgar Savisaarest?
                          KS: Kes seda nüüd täpselt mäletab. Ta on nagu alati olemas olnud.

Kommentaar

Are Elleri kunagine kommentaar Spa ringraja kohta: See ringrada on huvitav, kuna see ei lähe mitte ainult ülesmäge, vaid ka allamäge"

Kommentaar

"Kui kena tütarlaps tuleb juttu ajama, miks ma ei või siis vestelda just selles seisundis, milles parasjagu olen?"

Kommentaar

"Ja mängu tuleb Maxime Gonalons, keda isegi tema sugulased hästi ei tea."
                                Kalev Kruus

Kommentaar

Working...
                                X