Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuldsuud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui rikutakse inimõigusi, siis tuleb likvideerida nii inimesed, kui ka õigused, et ei esineks rikkumisi
    Margus Lepa, eelmise nädala lõunatunnis.
    Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

"Googeldun, järelikult olen olemas. "

- mina. ( ma ju olen erudeeritud arvamusliider. vähemalt oma ema arust olen küll...)

Kommentaar

"Halbadest asjadest tulid esimese asjana meelde reisisaatjad. Kui inimesest vanas töökohas tolku polnud, siis milleks sellistele igasuguseid töökohti välja mõtlema hakata. Las istuvad oma abirahadega kodus ja mõelgu elu üle järele, leidku motivatsiooni ja hakaku tegutsema," põrutab südikas neiu.

"Igaüks on oma õnne sepp ja kui piisavalt pingutada ei taha, leiad vastava koha ka ühiskonnas,"

"Ma ei ole pirtsakas, kuid tean, mida ma tahan ning vähemaga ei lepi, sellest ka vastavad hinded ja kommentaarid," nentis Margret, et ega ta teiste valmistatud toite tõesti ei söönud, sest need lihtsalt polnud tema maitsele.

Kommentaar

oeh, kurat. selline teema ka olemas. saan oma vaieldamatu lemmiku siia visata. intsu-inga pärast intsust lahkuminekut. 7 jaanuar 2011. sl õhtuleht online.

Inga rõhutab siiski, et meestele olgu see õppetunniks, ärge laske oma blonde naisi üksi Itaaliasse. "See on nagu hülge viskamine lõvi hammaste vahele."

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
            oeh, kurat. selline teema ka olemas. saan oma vaieldamatu lemmiku siia visata. intsu-inga pärast intsust lahkuminekut. 7 jaanuar 2011. sl õhtuleht online.

Inga rõhutab siiski, et meestele olgu see õppetunniks, ärge laske oma blonde naisi üksi Itaaliasse. "See on nagu hülge viskamine lõvi hammaste vahele."
            Hahahaha Don't you just love her .
            Tõsiselt nagu, made my day !

Kommentaar

Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdi pileti hind on lähiriikides toimuvatest kontsertidest tunduvalt soodsam – esimese müüginädala jooksul maksab pilet vaid 49 eurot. «See oli bändi mänedžmendi ja meie kui korraldaja üldine soov jätta piletihind võimalikult taskukohaseks. Olen veendunud, et sellise megastaari kohta on see väga hea hind, mis kindlasti võimaldab suuremal hulgal fänne oma lemmikbändi vaatama tulla», rääkis Eva Palm.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Erki Nool:

Kroonika küsimuse peale, milline on tema enda kokkupuude gaydega, vastab mees: "Mina olen selle ajastu mees, kellele gaydest ei räägitud. Tulin juba 13-aastaselt linna õppima. Ainus, mida mäletan on see, et maal vanaema-vanaisa juures pandi üks mees vangi, sest ta oli ühele tüdrukule sõrme ühte kohta pannud. See on minu ainuke kokkupuude."

Kommentaar

Erki peaks ikka täpsemalt uurima mis vahe on omasooiharlusel ning pedofiilial. Tuleks abiks.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                    Erki peaks ikka täpsemalt uurima mis vahe on omasooiharlusel ning pedofiilial. Tuleks abiks.
                    Vähemalt nüüd on selge, miks Nool ei hääletanud. Ju sai düüd täpselt enne hääletamist teada, et kooseluseaduse all peeti silmas mees+mees kooselu, mis on siis Erki meelest täiesti ok.

Kommentaar

tule teivas appi.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Ei tea kas on Erki täpsed sõnad, aga ei imestaks küll. Käis kunagi Raua saate mingi homoga vaidlemas ja üsna halb oli kuulata. Vaielda ei oska, ennast väljendada ei oska.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Erki Nool:

Kroonika küsimuse peale, milline on tema enda kokkupuude gaydega, vastab mees: "Mina olen selle ajastu mees, kellele gaydest ei räägitud. Tulin juba 13-aastaselt linna õppima. Ainus, mida mäletan on see, et maal vanaema-vanaisa juures pandi üks mees vangi, sest ta oli ühele tüdrukule sõrme ühte kohta pannud. See on minu ainuke kokkupuude."
                          Tule taevas appi!
                          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

http://www.poliitika.guru/memorandum...varav-nadal-4/
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Ice Dog M selle peale:
                              «Lõpuks ometi tuli see film välja! Väike samm Toomas Kirsi jaoks, aga suur samm Eesti kinokunsti jaoks!»

Kommentaar

ühel ilusal saatuslikul päeval, millele eelnes muidugi ka rida muid sündmusi, viis universum meid vahekorda ning jättis kaitsevahendi maha. Aga me arvasime, et olime kaitstud vahekorras!

Hommikul pärast juhtumit võtsin välja pendli ja plaanisin minna ostma SOS-tabletti. „Pendel, kas ma peaks SOS-tableti ostma?“ küsisin ma. Pendel vastas, et mitte. Ega ma ei raatsinudki eriti selle peale 16 eurot raisata.
                                - Helen Kõpp, TÜ bioloogia magister.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X