Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuldsuud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust

ühel ilusal saatuslikul päeval, millele eelnes muidugi ka rida muid sündmusi, viis universum meid vahekorda ning jättis kaitsevahendi maha. Aga me arvasime, et olime kaitstud vahekorras!

Hommikul pärast juhtumit võtsin välja pendli ja plaanisin minna ostma SOS-tabletti. „Pendel, kas ma peaks SOS-tableti ostma?“ küsisin ma. Pendel vastas, et mitte. Ega ma ei raatsinudki eriti selle peale 16 eurot raisata.
    - Helen Kõpp
    Sealt tekstist hakkas kõige rohkem häirima see, et mul pole raha, kuidas ma üksikema olen - küll universum toob ja küll universum annab. Sellise debiilse suhtumise pärast, et küll kõik laheneb ja küll raha tuleb ongi Eesti väikelinnad neid põhiharidusega üksikemasid täis, kellel 5 last ja keda kodutunne aitama peab.

Muidugi natukene küsitav on see, et kas sa oled ikka selle naise jaoks õige mees kui naisel on peale kebotamist nii igav ja nii palju energiat üle, et hakkab suvalise pendliga propellerdama.

Kommentaar

See vaene laps ei saa küll kõige paremat stardipaketti.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust

ühel ilusal saatuslikul päeval, millele eelnes muidugi ka rida muid sündmusi, viis universum meid vahekorda ning jättis kaitsevahendi maha. Aga me arvasime, et olime kaitstud vahekorras!

Hommikul pärast juhtumit võtsin välja pendli ja plaanisin minna ostma SOS-tabletti. „Pendel, kas ma peaks SOS-tableti ostma?“ küsisin ma. Pendel vastas, et mitte. Ega ma ei raatsinudki eriti selle peale 16 eurot raisata.
        - Helen Kõpp, TÜ bioloogia magister.
        boonuspunktid gifikasutuse eest
        ★★★★★★

Kommentaar

Leidsin ka lõpuks omale tüdruku ja sain süütusest lahti

Aitäh sulle Toomas Reisalu

Kommentaar

Working...
          X