Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mitu liitrit absoluutset alkoholi sina aastas jood?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mitu liitrit absoluutset alkoholi sina aastas jood?\'

Lugesin enne seda teemat,ning kohe tekkis tahtmine arvestada oma aasta kogus.
    niisiis olen joonud juba üks koma mitu õlut ja jätkan ühe koma mitme viinahga edasi,arvestagu kes tahab.aga viin on hea kui seda mõõdukas koguses juua.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

niisiis olen joonud juba üks koma mitu õlut ja jätkan ühe koma mitme viinahga edasi,arvestagu kes tahab.aga viin on hea kui seda mõõdukas koguses juua.
      Tabasalu elaniku raske elu!
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vastus teemale \'Mitu liitrit absoluutset

Väike arvutus ja tuleb umbes 20 liitrit. Paneb mõtlema.

Edit:
        alkohol on tartu

Tegin siin kiireid arvutused ja sain, et olen tartus olles tarbinud nii umbes 12,2 liitrit puhast alkot ja seda siis 5 kuuga. Mhh...
        Trend on langev.
        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Algselt postitas päkapikk

Tabasalu elaniku raske elu!
          njaaa,täpselt nii ta on.kui tallina elaniku alkohol saab öösel otsa ja ta ei viitsi kuhugi linnast välja alko järgi minna siis ta lihtsalt ei joo.
          Aga minul kui saab alkohol otsa öösel,astun uksest välja,jalutan 5 minutit ja ostan jooki niipalju kui tahan.
          Tra küll,joodiku elu on raske.
          praegu läheb ühe koma päris mitmes õll.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

15 on pussydele . 30 vähemalt.

kuidas tuli 30 vähemalt ... see nv-d arvestades läheks 32,6 vms ...siis mõtlesin aga et vahepeal 11 päeva ei joonud ju aga siis mõtlesin, et midagi siiski oli ja kui täpsemalt mõtlesin oli piisavalt, et keskmisele mitte alla jääda ja kui ma siis mõtlesin veel kahele eelnevale nädalale siis võis raisk viimase 30 päeva jooksul ka kuluda kusagil 4 liitrit puhast alkoholi, mis tähendaks aga raisk oma 50L aastas ... aga noh see kõik kõigub ju ja kunagi ei saa kindel olla.

Kommentaar

eile kuuris taarale hinnangut andes pidin tõdema, et alkoholilembelised inimesed on käesoleval aastal minu katuse alla juba keskmise inimalkoholiaasta hakkama pannud. kuna ma ise peaaegu et ei joo, siis tundub, et peaksin oma sõpruskonna ümber vaatama.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Tähtis sõnum õllesõpradele ja eriti nende naistele!

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
                  Uuring väidab, et keskmine eesti elanik tarbib aastaga 15L absoluutalkoholi. Jube.
                  Viimastel andmetel on see 12 liitrit.
                  Kurbusega pean tõdema, et ajavahemikus 1. mai 2006 kuni 30. aprill 2007 läbis minu keha 35 liitrit absoluutalkoholi. Andmed tuginevad järjekindlale dokumentatsioonile.

Algselt postitas oku Vaata postitust
                  Olen Rünnoga mestis. Tegin kalkulatsioonid ja eelmine kuu põles minu lambis 2,3L puhast napsu. Olen see kuu tublim ja jätan tulemuse alla 2, ausõna.
                  Härra, lubage ma muigan leebelt
                  Supplies!

Kommentaar

Minu mäletamist mööda oli sinna 15 liitri sisse siin ostetud, aga sommide jms poolt välja veetud kraam ka arvestatud. See uus uudis hõlmab lisaks kohalikele kõridele ainult välismaalaste kohapealset tarbimist. Pole ka loogiline, sest kui uudis räägib tarbimise ja tootmise tõusust, siis joodud kogus väheneb. Aga sell on jota, see on selge
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                    X