eri rott mäng ikka
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Lotod - kes ja kui palju on võitnud?
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
zaz olen sinuga aus ja ütlen et seekord oli kõigest üks kahe väljaga aga kui arvestada seda et olen bingo mängija algusest saati ehk siis aastast 96 ja seda teinud pea iga nädal ning rohkem kui ühe piletiga ja kokku olen võitnud juba pea 500 krooni.krt aga õnn ei ole siiakanti jõud ja ega täpselt ei teagi kus see õnn hetkel on,viimati olla õnne peruus nähtud,nii saller laulis vähemalt.
aga nüüd mõnda aega ma enam eesti lotole raha ei annetaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
-
See on tegelikult vale. Praegu lükati vaene inimene tanki ja tema saab 10k meelehead. Tegelik raha läks Keskerakonna kukrusse ja Jüri Vilmsi sihtasutusse.Kommentaar
-
Kes otsib see leiab:
Kindlasti on iga lotomängija kuulnud, et loto kaudu toetatakse erinevaid heategevuslikke projekte. Hasartmängumaksuseaduse kohaselt laekuvad Eesti Lotolt riigieelarvesse summad sihtotstarbelisena tagastamatu abi andmiseks üldhüvangulisel eesmärgil.
Hasartmängumaksu Nõukogule eraldatud summast jagatakse 32 protsenti teadus-, haridus-, laste- ja noorteprojektide toetamiseks, 22 protsenti olümpiaettevalmistusprojektide toetuseks, 10 protsenti teiste spordiprojektide toetamiseks, 32 protsenti pere-, meditsiini-, hoolekandeprojektide ja vanurite ning puuetega inimeste projektide toetamiseks ning 4 protsenti kultuuriprojektide toetamiseks.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar