Vastus teemale \'mp3 poed internetis\'
Muidugi on karp tähtis ja see väike raamat laulusõnade ja muuga. See annab asjale ehtsuse. Ja kes see usub et ma need lood ostsin. Kui ma seda ise kokkupandud plaati kuskile kaasa tahan võtta siis peab tasku neid tšekke täis olema et keegi üldse usuks ja siis ka arvatavasti naerdaks. See netist mp3 ostmine kõlab nagu telekast filmi lindistamise eest maksmine, raha on läinud aga tõelist asja pole kuskil.
Algselt postitas lorenzo
kas sa saad selle legaalselt kokku panna? kas sinu jaoks on karp tahtis? aga see ongi ju legaalseks alternatiiviks plaatide ostmisele
Algselt postitas Silver
Kas siis praegu ei saa mingit albumit enda lemmikmuusikaga kokku panna? Tulevikubusiness? Saadetakse karp järsku postiga hiljem järgi, kui oled lood ära tirinud? Hetkel ma küll ei näe mingit vajadust, et peaksin sellise jama eest maksma. Plaatide ostmine on muidugi teine teema.
Kas siis praegu ei saa mingit albumit enda lemmikmuusikaga kokku panna? Tulevikubusiness? Saadetakse karp järsku postiga hiljem järgi, kui oled lood ära tirinud? Hetkel ma küll ei näe mingit vajadust, et peaksin sellise jama eest maksma. Plaatide ostmine on muidugi teine teema.

Kommentaar