Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mp3 poed internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'mp3 poed internetis\'

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas Silver

Kas siis praegu ei saa mingit albumit enda lemmikmuusikaga kokku panna? Tulevikubusiness? Saadetakse karp järsku postiga hiljem järgi, kui oled lood ära tirinud? Hetkel ma küll ei näe mingit vajadust, et peaksin sellise jama eest maksma. Plaatide ostmine on muidugi teine teema.
    kas sa saad selle legaalselt kokku panna? kas sinu jaoks on karp tahtis? aga see ongi ju legaalseks alternatiiviks plaatide ostmisele
    Muidugi on karp tähtis ja see väike raamat laulusõnade ja muuga. See annab asjale ehtsuse. Ja kes see usub et ma need lood ostsin. Kui ma seda ise kokkupandud plaati kuskile kaasa tahan võtta siis peab tasku neid tšekke täis olema et keegi üldse usuks ja siis ka arvatavasti naerdaks. See netist mp3 ostmine kõlab nagu telekast filmi lindistamise eest maksmine, raha on läinud aga tõelist asja pole kuskil.
    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
    If you're good at something, never do it for free - See above.
    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas Silver

Kas siis praegu ei saa mingit albumit enda lemmikmuusikaga kokku panna? Tulevikubusiness? Saadetakse karp järsku postiga hiljem järgi, kui oled lood ära tirinud? Hetkel ma küll ei näe mingit vajadust, et peaksin sellise jama eest maksma. Plaatide ostmine on muidugi teine teema.
      kas sa saad selle legaalselt kokku panna? kas sinu jaoks on karp tahtis? aga see ongi ju legaalseks alternatiiviks plaatide ostmisele
      nii palju kui minu loll pea natukenegi teab on CD formaat tavalisest mp3-st hulga kvaliteetsem, mp3-kvaliteediga muusika ei kutsu just ostlema, mistõttu pole selle hind ka argumendiks.

vastuväited on teretulnud, et me kõik targemaks saaksime.
      siin on ka kvaliteedile moeldud, selleks on 2 erinevat kvaliteeditaset. kusjuures see 320 kbps on taiesti rahuldava kvaliteediga, voin oelda, et tanapaeval klubis dj-d seda just kasutavadki ja kui juba klubis kolbab, siis loodetavasti kolbab ka sinu korvale

peamine argument ehk olekski see, et saad osta tapselt neid lugusid, neid versioone lugudest, mis sulle meeldib ning selleks ei pea sa minema kodust valja plaadipoodi. ja kvaliteet on taiesti rahuldav.
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kvaliteedi kohapealt pole siiski isegi 320kb mp3 võrdne heliga mida kuuled \"õigelt\" plaadilt, kuid rahuldav on ta kindlasti.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Jyrka, see et sa naerad sellele, naitab mida sa arvad legaalsest muusikast ja samas ka muusikutest.
          Mis see legaalne muusika veel on?(ja see küsimus on tõsine, mitte \"ahahahah ma olen piraxx!\"\")

Ja ma imetlen väga neid muusikuid, keda ma kuulan.

Kommentaar

nooo on ikka lolle kes endale plaate ostavad edu raha raiskamisel:P mina tõmabn ja kõrvatan et vähe ei ole ja keevitan edasi täie rauaga kuni jaksan

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

nooo on ikka lolle kes endale plaate ostavad edu raha raiskamisel:P mina tõmabn ja kõrvatan et vähe ei ole ja keevitan edasi täie rauaga kuni jaksan
              Aga kui kõik nii teeksid nagu sina siis ei tehtaks enam muusikat mida sa saaksid tõmmata ja kõrvetada.

Kommentaar

mehed, pole minu asi, millega te tegelete ja kuidas oma muusika saate, selle teemaga lihtsalt tahtsin teadvustada uhte probleemi uhiskonnas ja ka tutvustada erinevaid voimalusi kuidas legaalselt muusikat omada.

kui keegi arvab, et mp3 ta kunagi ei osta, eks see ole ta enda teha, nii et mind pole motet runnata

aga kui kunagi autorikaitse uksele koputab, siis teate teinekord kust voib legaalselt muusikat saada.

ja kui keegi teab veel poode, siis oleks tegelt vagagi tanulik!
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

mehed, pole minu asi, millega te tegelete ja kuidas oma muusika saate, selle teemaga lihtsalt tahtsin teadvustada uhte probleemi uhiskonnas ja ka tutvustada erinevaid voimalusi kuidas legaalselt muusikat omada.

kui keegi arvab, et mp3 ta kunagi ei osta, eks see ole ta enda teha, nii et mind pole motet runnata

aga kui kunagi autorikaitse uksele koputab, siis teate teinekord kust voib legaalselt muusikat saada.

las nad koputavad mis mul sellest? ega nad tuppa ei tohi tulla ilma kohtu loata

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas lorenzo

las nad koputavad mis mul sellest? ega nad tuppa ei tohi tulla ilma kohtu loata
                    ju nad tule sinu juurde siis koos kohtuorderiga

ma saan sellest aru, et teema on liiga uudne ja voib olla toesti hetkel ei leia paljud motet sellel, aga kordan- see on tulevikubisness, sest koik margid naitavad, et jarjest enam lahevad plaadifirmad internetti muusikat muuma. loomulikult ei kao ka cd-d kunagi, ega ka vinuulid, ja see on samuti fakt.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mehed, kuulake vinüüle!
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas lorenzo

Jyrka, see et sa naerad sellele, naitab mida sa arvad legaalsest muusikast ja samas ka muusikutest.
                        Mis see legaalne muusika veel on?(ja see küsimus on tõsine, mitte \"ahahahah ma olen piraxx!\"\")

Ja ma imetlen väga neid muusikuid, keda ma kuulan.
                        vabandan, sonastasin veits valesti..motlesin siin siiski legaalset muusikakandajat, ehk kas sa oled selle muusika eest, mis sul on, maksnud voi mitte
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Selles suhtes, et tee seda, mis sul paremini magada aitab, eksole. Enamikul siiski pole sellist autorikaitse paranoiat.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Selles suhtes, et tee seda, mis sul paremini magada aitab, eksole. Enamikul siiski pole sellist autorikaitse paranoiat.
                            Jyrka, cd-piraatlus on taiesti vorreldav janesesoitmisega uhistranspordis.
                            minu eesmark polnudki naidata ules kui halb on piraatlus, vaid hoopis see, millised on voimalused piraatluse valtimiseks. nii et rahulikku und sullegi
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

selleteemaline vaike diskussioon

dj-de jaoks on asi tegelikult veidi keeruline, nagu ka selles diskussioonis selgub. asi lihtsalt selles, et asi nonda uus, et eesti autorikaitsel puudub ametlik seisukoht selle kohta, aga sellega tegeldakse, valismaal on muidugi asi lihtsam.
                              aga kodus arvutikasutajatel pole probleemi.
                              ok, liialt spetsiifiline teema vist. aga mina naen kull asjal tulevikku
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

ok, liialt spetsiifiline teema vist. aga mina naen kull asjal tulevikku
                                noh, probleem on pigem selles, et enamus näeb piraatlusel ka tulevikku...
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X