Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mp3 poed internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'mp3 poed internetis\'

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas lorenzo

ok, liialt spetsiifiline teema vist. aga mina naen kull asjal tulevikku
    noh, probleem on pigem selles, et enamus näeb piraatlusel ka tulevikku...
    noustun ka sellega, sest eks see piraatlus ole sama kindel asi siin maamunal nagu ka prostitutsioon

eks igal inimesel ole omad toekspidamised
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas Jeti88

Algselt postitas lorenzo

lühidalt võetuna vahe on sama mis ise kõrvetatud cd-l ja poest ostetud originaal cd-l, ehk siis asi on legaalne, pole piraat ja sul ei teki probleeme autorikaitsega, sest sa saad tseki meili teel, kui soovid ka postiga.
      ja sa tõepoolest maksad , et netist muusikat tõmmata?!?!
      tunnistan ules, et minu puhul on asi veidi teine, sest selle muusikaga ka tuleb vaike teenistus, aga see mp3 kaubandus on tulevikumuusika. motle kui tore kui saad panna ise kogumiku kokku ainult sulle meeldivatest lugudest, kusjuures maksad iga loo eest eraldi. aga veelkord- see on tulevikubisness.

Jyrka, see et sa naerad sellele, naitab mida sa arvad legaalsest muusikast ja samas ka muusikutest.
      Minu arust saab seda teha juba praegu, ilma maksmata

Kommentaar

Algselt postitas Meelis M

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas Jeti88

Algselt postitas lorenzo

lühidalt võetuna vahe on sama mis ise kõrvetatud cd-l ja poest ostetud originaal cd-l, ehk siis asi on legaalne, pole piraat ja sul ei teki probleeme autorikaitsega, sest sa saad tseki meili teel, kui soovid ka postiga.
        ja sa tõepoolest maksad , et netist muusikat tõmmata?!?!
        tunnistan ules, et minu puhul on asi veidi teine, sest selle muusikaga ka tuleb vaike teenistus, aga see mp3 kaubandus on tulevikumuusika. motle kui tore kui saad panna ise kogumiku kokku ainult sulle meeldivatest lugudest, kusjuures maksad iga loo eest eraldi. aga veelkord- see on tulevikubisness.

Jyrka, see et sa naerad sellele, naitab mida sa arvad legaalsest muusikast ja samas ka muusikutest.
        Ja seda saab arvatavasti ka tulevikus teha ilma maksmata.
        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
        If you're good at something, never do it for free - See above.
        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Meelis M

akki valgustad?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Klge siin oli konkreetne teema MP3-e poodidest ja nüüd tuleb jälle see vana teema, et kas piraatlus on ok v mitte.
            Mina kuulan kodus küll piraatmp3-sid, kuid nendega ei lähe ma ju kuhugi peole muusikat mängima. Selle jaoks olekski vaja teada erinevaid e-poode mp3-de legaalseks alla laadimiseks, et mingi üliagar inspektor Kukeke ja A-rühm sulle kallale ei hüppaks, kui kuskil peol tahad natuke muusikat mängida.

Jätkaks nüüd antud teemaga ning ärme möliseme mingit piraatluse kontra-pro teemat.

Kommentaar

kusjuures pole silma hakanud, et kas ka eesti muusikat nii on võimalik netist osta? igal juhul maailma muusikatööstus näeb hetkel selles ühte võimalust, sest üldiselt on müüginumbrid vähenenud aasta-aastalt ning ka piraatlus on ikka suht kõrge. asi on ka kliendisõbralikum, sest sellisel juhul puudub vajadus maksta lugude eest plaadil, mis tegelikult kuulajale ei meeldi ja oi kui palju antakse valja albumeid-kogumikke, kus on lugusid lihtalt plaaditäiteks ehk siis maksad täpselt selle eest mis sulle meeldib.

Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Võite mind pidada imelikuks, kuid ostan sarnaselt lorenzole lugusid netist. See kuradima kazaa, ja muud sarnased, teevad mu arvuti üliaeglaseks ja nad ei paku kõike, mida kuulata/tõmmata soovin. Ja pealegi on piraatlus nõme.
                Ei pea ennast nii vaeseks, et ei suudaks legaalsel teel omandada asju, mida tahan.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Võite mind pidada imelikuks, kuid ostan sarnaselt lorenzole lugusid netist. See kuradima kazaa, ja muud sarnased, teevad mu arvuti üliaeglaseks ja nad ei paku kõike, mida kuulata/tõmmata soovin. Ja pealegi on piraatlus nõme.
                  Ei pea ennast nii vaeseks, et ei suudaks legaalsel teel omandada asju, mida tahan.
                  aga kust kaudu sa ostad? samad saidid või mingi muu?
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Aga palju ka siis üks keskmine mp3 maksab kah?
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Üks sait on AllOfMP3.com. Loo hinnad sõltuvad peamiselt antud pala vanusest. Mida vanem maitse, seda odavam tuleb Ütleme nii, et üks lugu umbes 0.1-0.15$.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666

Aga palju ka siis üks keskmine mp3 maksab kah?
                        kui vaatad neid linke, mis ma siia panin, siis sõltuvalt kvaliteedist 20-30eeku lugu, dj-mixid(75 minti keskmiselt) on 160-170 eegu kanti
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Üks sait on AllOfMP3.com. Loo hinnad sõltuvad peamiselt antud pala vanusest. Mida vanem maitse, seda odavam tuleb Ütleme nii, et üks lugu umbes 0.1-0.15$.
                          see on küll väga broo hind hea et just ka vanemaid asju saab
                          kvaliteet paistab ka paigas olema
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mp3search.ru, ka kusagil 10 usa senti lugu

Kommentaar

Working...
                            X