Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Oksjon: osta riigiorden

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Oksjon: osta riigiorden\'

Algselt postitas marcello

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

Algselt postitas eestimees
    mu vanaisa liitus ka saksa sõjaväega et võidelda kommudega ja sai selle eest 30 a.
    ja õieti sai.
    Kuradi kahju,et varem seda postitust ei märganud....
    Ja mis variant oli metsavennaks minemine?Tuli pärast sõda välja ja sai ikka 15+5.Minu vanaisa kelle peale keegi ei kaevanud sai 5 aastat.mille eest?Selle eest,et kumbagi poolt ei valinud ja metsa läks? Miks minu vanavanaema oma teist poega pärast ülikooli saatmist rohkem kunagi ei näinud ja vanaisa oma venna saatusest alles 91 aastal kuulis?Sellepärast,et need sinu \"maailmavaatega\" kommud ta lihtsalt loomavagunisse viskasid... Mille eest,ma küsin?Miks minu vanavanaisa veeti ühelt ülekuulamiselt teisele,nii et ta tervis lõpuks vastu ei pidanud ja looja karja läks?Kas selle eest,et ta Eesti ajal oma tööd tegi ja oli Tallinna Vabatahtlike Tuletõrje Komando pealik?Saksa okupatsiooni ajal taheti teda tööle tagasi,kommud aga viisid ta sõna otseses mõttes hauda...
    lopez,ära mulle pimedas vastu satu...!
    tra küll
    Ja mis ordenitesse ja sm rüütlisse puutub siis tema 88 aastal öeldud sõnad näitavad ilmekalt mis mees ta tegelt on
    10 Lopez Saldana oled alles värd küll kuradi kommu old vast! sul alles jultumust mees nii öelda!

eesti mehed liitusid saska armeega et kommudega võidelda, jah saksa reziimi all oleks old elu parem sest kommunistist pole olemas hullemat inimest... 1918 aastal võitlesid eestlased ja sakslased üheskoos venelaste vastu nagu oleks old ühte rahvus. kle sa mõtle ka või oled lihtsalt ärapanija?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees1918 aastal võitlesid eestlased ja sakslased üheskoos venelaste vastu nagu oleks old ühte rahvus.
      1919 võitlesid eestlased sakslaste (Landeswehr) vastu, nagu kaks täitsa eri rahvust
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

1918 aastal võitlesid eestlased ja sakslased üheskoos venelaste vastu nagu oleks old ühte rahvus.
        Et veel pisut ajaloolist täpsust lisada, siis Vabadussõjas võitlesime me koguni üheskoos venelastega punaste vastu. Viimased ei olnud seejuures sugugi vaid venelased, vaid sekka lõid vastaspoolel teiste seas ka paljud eestlased ja lätlased.
        Mul on kahju, et eestimehe vaimustav maailmapilt nüüd kildudeks löödud sai, aga mis teha.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

1918 aastal võitlesid eestlased ja sakslased üheskoos venelaste vastu nagu oleks old ühte rahvus.
          Et veel pisut ajaloolist täpsust lisada, siis Vabadussõjas võitlesime me koguni üheskoos venelastega punaste vastu. Viimased ei olnud seejuures sugugi vaid venelased, vaid sekka lõid vastaspoolel teiste seas ka paljud eestlased ja lätlased.
          Mul on kahju, et eestimehe vaimustav maailmapilt nüüd kildudeks löödud sai, aga mis teha.
          kle ma tahtsin öelda kommunistid mitte ainult venelased ja tean väga hästi kelle vastu nad sõdisid!

Kommentaar

kle ma tahtsin öelda kommunistid mitte ainult venelased ja tean väga hästi kelle vastu nad sõdisid!
            selle loogika järgi oli su vanaisa nats

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

keri perse

Kommentaar

parem nats kui kommu.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

keri perse
                  tegelikult üritad sa siin järjekindalt väita, et saksa eest sõdimine oli eesti vabaduse eest ja n.liidu eest sõdimine oli kommude eest. kui sinu enda loogikat sinu vastu rakendada, siis saavad ühtäkki vastused otsa. nõrk.

Kommentaar

nooo eestlastel oli usk sakslastesse, et tänu neile tuleb ka vabadus kuna mõlemat re˛iimi ei saanud võrrelda omavahel. sakslane sai süüa eesti talus, venelane mitte. miks?

Kommentaar

Algselt postitas amority
                      sakslane sai süüa eesti talus, venelane mitte. miks?
                      Sakslased olid kõik juba ära söönud?!
                      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas amority
                        sakslane sai süüa eesti talus, venelane mitte. miks?
                        Sakslased olid kõik juba ära söönud?!
                        Võte teema kinni panna. Asi on ära lahendatud!

Kommentaar

Algselt postitas amority

nooo eestlastel oli usk sakslastesse, et tänu neile tuleb ka vabadus kuna mõlemat re˛iimi ei saanud võrrelda omavahel. sakslane sai süüa eesti talus, venelane mitte. miks?
                          sest N.Liidu välisminister Molotov oli oma Saksa kolleegi Rippentropiga leppinud kokku, et Eesti Wabariigi okupeerib N-Liit. II maailmasõja Eesti territooriumile jõudmise hetkeks olid venelased jõudnud siin juba aastakese ebapopulaarsust koguda. Kindlasti oli samal ajal sakslaste populaarsus Lääne-Poolas oluliselt madalam, kui Eestis.

Kommentaar

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Lopez,ma ei peagi mõtlema sest piisas sellest \"ja õieti sai\"
                              Ma ei ütlegi,et saksa võidu korral oleks miskit parem(sams ei saa me seda kunagi teada) Aga sa võiks kontrollida mida sa suust välja ajad...
                              Teinekord tahad midagi tõestada siis tee seda teistmoodi mitte \"ainult praeguses eesti vabariigis ei karistata...\" Minu esivanemad ei olnud pätid,sulid ega RIIGIREETURID!!!!
                              Ja neid karistas võõras võim-kommunistlik võim.Saksa võim ei karistanud ega tüüdanud!

loege
                              Vähe sellest ,et sa ei mõtle,pole ka tõestatud veel,et sa kirjutada oskaks!
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kui nyyd vana teema juurde tagasi tulla , siis kas sellelt värdjalt kes eesti lippu näruseks nimetaks ei saa ordenit ära võtta ???
                                Ja jalgpall on parem kui seks !!!

Kommentaar

Working...
                                X