Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vastlapäeva puhul sai siis täna kooli meistrivõistlused suusatamises kinni pandud, peab küll tunnistama et konkurents oli kesine ning järgmine jäi juba 3 mindi kaugusele...
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kõik noored ja vanad: ärge minge kelgutama!!!
Kui mäest alla jõuate, võib juhtuda nii, et keegi(klassiõde) tuleb hirm suure hooga alla, põrkate selgapidi kokku ja jääte mõlemad invaliidiks
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ma olen jokkis juba!!! varsi lähe uuesti välla. BBBBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vanakal mingid merekooli omad olid päästeparvega.. ma tegin kah 4-5 sõitu. päris änks BBBBBBBBBBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
absull õige,saiakese ja üldse piruka koha pealt on kadriorus vesivärava tänava kohviku pakutav üle prahi.koogikest tuleb teha armastusega nagu ka hernesuppi ja kelgutamist-suusatamist
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ma olen jokkis juba!!! varsi lähe uuesti välla. BBBBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vanakal mingid merekooli omad olid päästeparvega.. ma tegin kah 4-5 sõitu. päris änks BBBBBBBBBBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Kommentaar