Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas skint
Alla kirjutanud eestlane skint.
Vastav natsionalistlik bänner oli sääl ka olema, aga mina ei leia endas jõudu seda siia kopeerida.
Nüüd, kui kõik on Euroopa hüvedega harjunud ja peavad neid iseenesestmõistetavateks, tulebki oma Eurooplaseks oleku uhkust esile tõsta.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas mcnamara
Nüüd, kui kõik on Euroopa hüvedega harjunud ja peavad neid iseenesestmõistetavateks, tulebki oma Eurooplaseks oleku uhkust esile tõsta.
hei-hei-hei-hei!
sellest ajast pole kuigi palju vett merre voolanud, kui väitsid hoopis vastupidist. et siis tuleks loobuda ühiskonnakorraldusest, kus eurooplastena esindame lääneliku orjapidajate rassi, kelle heaolu on tagatud vähemarenenud maailma arvelt.
ja nüüd oled ühtäkki uhke selle heaolu üle. otsusta juba ära!
nii ei saa, et naudid orjapidajatele ettenähtud hüvesid aga orje enam ei pea. see läheks juba sinna \"ehitame kõik teed neljarealiseks\" valdkonda.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
sellest ajast pole kuigi palju vett merre voolanud, kui väitsid hoopis vastupidist. et siis tuleks loobuda ühiskonnakorraldusest, kus eurooplastena esindame lääneliku orjapidajate rassi, kelle heaolu on tagatud vähemarenenud maailma arvelt.
ja nüüd oled ühtäkki uhke selle heaolu üle. otsusta juba ära!
nii ei saa, et naudid orjapidajatele ettenähtud hüvesid aga orje enam ei pea. see läheks juba sinna \"ehitame kõik teed neljarealiseks\" valdkonda.
Ma olen nii rumal inimene, et ei saa ülaltoodud soigumisest mitte midagi aru. Keegi üritab jälle minu suhu panna sõnu, mida ma pole kunagi välja öelnud. Mis kuramuse orjapidajad. Kurb on see meie ühiskond, kus ainult hädaldada ja ennast teistele vastandada osatakse. Olgem Eurooplased! Alles eurooplastena saame uhketeks Maailmakodanikeks.
esiteks ära võta kõike nii tõsiselt ja dramaatiliselt.
teiseks viitasin ma sinu kirjutistele Taani karikatuuride teemas, kus nõustusid ühtlustama oma elatustaseme pakistanlase omaga selle nimel, et kõigil oleks hea elada. sellise elatustasemega ei ole võimalik euroopaliku elustiili viljeleda. mis siin nii segast on, ma ei saa aru?
Milline on euroopalik elustiil? Rootsi oma? Portugali oma? Albaania oma? Valgevene oma? Seejuures - kas Rootsi miljonäri või Rootsi kodutu oma? Kas eurooplaseks oleku uhkus tähendab sinu meelest seda, et ma tahan olla rikas ja arrogantne ja vihata kogu ülejäänud maailma? Miks?
Mina võtan kõike alati väga tõsiselt. Sellepärast ma ei olegi popp.
Milline on euroopalik elustiil? Rootsi oma? Portugali oma? Albaania oma? Valgevene oma? Seejuures - kas Rootsi miljonäri või Rootsi kodutu oma? Kas eurooplaseks oleku uhkus tähendab sinu meelest seda, et ma tahan olla rikas ja arrogantne ja vihata kogu ülejäänud maailma? Miks?
Taunik.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Taunik.
Sellise solvangu eest nõuan bänni!
see esimene lause on nii demagoogiline, et kõlab peaaegu K-eskerakondlikult. sellistesse asjadesse ei pea ikka laskuma.
ja mis vihkamine? see jutt on samuti täielik provokatiivne pask! selleks, et teiste kulul elada ei ole mingit vihkamist vaja. taani case on vihkamisest väga kaugel. need olid igavuse mitte viha tulemus. samuti määrid sa selle viha ja arrogantsuse mulle täiesti teenimatult pähe
väärtused mida me mõlemad peame euroopalikeks tuleb lihtsalt kellegil kinni maksta. nii KUMU ehitus, vanaema pension kui ka Bergmani filmid.
ja tegelikult tahtsin ma viidata sellele, kuidas sa Taani teemas olid valmis arengumaade elanike elatustaseme tõstmise eest d˛otile viskuma, kuid nüüd jutlustad euroopaliku elustiili hüvedest.
ja sellest tõsisusest soovitan sul loobuda. suurendab südameveresoonkonna haiguste riski.
Taunik.
Sellise solvangu eest nõuan bänni!
Milline solvang?!
Edit:kas keegi nimetas sind taunikuks?!
Äkki ma pidasin euroopalikku elustiili tauniklikuks...
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar