Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tünga-teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tünga-teema

Jagage oma kogemusi kuidas sõpradele-tuttavatele tünga teha ja neid vahele võtta!
    Nipid-nõuanded-soovitused kõik ühes teemas!

Omas kogemusest võin rääkida, et ise sain kõige suurema tünga siis kui kaks sõbrannat (Diana ja Maris, olge tervitatud!!! )msn\'is displeipildid ja nimed ära vahetasid (Diana nime all hakkas tegutsema Maris ja vastupidi). Kuna kogu äkšön toimus kolmeses vestluses siis said nad igast jama ajada ja minu arvelt kõvasti naerda. Ma ise olin täiesti segaduses, sest üks tüüp, kes muidu on väga viisakas ja muidu tore, hakkas väga karmi sõnavaraga rääkima (if you know what i mean ) ja teine ajas muidu lihtsalt nõmedat juttu. Nali iseenesest kestis mingi kolm-neli tundi.
    Tegijaile garanteeritud naerukrambid ja \"ohvril\" on mõnda aega väga loll enesetunne, kuid lõpuks naerab ise ka(mina vähemalt naersin)!

Loomulikult kuuluvad klassikavaramusse ka igasugused reidi libakontod, mis on küll suhteliselt läbinähtavad, kuid siiski nõrganärvilistele põhjustavad parajat ehmatust-närvilisust XD.

Okei, teie kord!

Vastus teemale \'Tünga-teema\'

Algselt postitas Maarja

Loomulikult kuuluvad klassikavaramusse ka igasugused reidi libakontod, mis on küll suhteliselt läbinähtavad, kuid siiski nõrganärvilistele põhjustavad parajat ehmatust-närvilisust XD.

reit on jah vinge asi

Kommentaar

Ma panin ka reiti oma konto alla Silveri (ole tervitatud!!!) pildid ja sain jube palju naisi. Keegi ei saanud aru.
      Jube hea tüng...
      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Maarja

Jagage oma kogemusi kuidas sõpradele-tuttavatele tünga teha ja neid vahele võtta!
        Nipid-nõuanded-soovitused kõik ühes teemas!
        Minu lapsepõlves tehti kaaslasele sarvi ja kleebiti koolikotile või isegi selja peale \"naljakaid\" sildikesi. Viimast juhtus isegi õpetajatega - meie eriliselt jälk matemaatikaõpetaja sai näiteks oma pintsakuseljale sildi \"mul on aids\".
        See kõlab küll reidiajastul uskumatult totralt, aga rohkem kogemusi mul ei ole.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

parim tung mis ma kuulnud olen- heale tuttavale helistas omakorda tema hea tuttav oosel kell 4 ja utles, et tule kahku mingi poe juurde, et saame kokku, asi ulitahtis ja viskas toru ara siis, vabandusega et rohkem ei saa raakida hetkel. tuttav ajas end kahku ules ja ta vist polnud eluski nii kiiresti kodust valja saanud otse voodist..aga poe juurde joostes joudnuna polnud seal kedagi teda ootamas..

a ja siis veel uks hull tuup Tartus- konnib tuup Tartu Kaubamajas uhes poes ja jarsku paneb taiega jooksu poest valja. turva muidugi jargi talle. jooksevad mingi paar tanavat juba ja siis jarsku tuup jaab seisma ja konnib rahulikult edasi. turva kohe tuubi juurde ja kasi vaanama ning labi otsima. aga mida pole seda pole.
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

suht naljakas on ka see kui näiteks mäkis kassas küsitakse , et kas siin või kaasa , siis vastad KOHA PEAL ! ja neil on klemm jubedalt koos :P
            Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
            When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

a ja siis veel uks hull tuup Tartus- konnib tuup Tartu Kaubamajas uhes poes ja jarsku paneb taiega jooksu poest valja. turva muidugi jargi talle. jooksevad mingi paar tanavat juba ja siis jarsku tuup jaab seisma ja konnib rahulikult edasi. turva kohe tuubi juurde ja kasi vaanama ning labi otsima. aga mida pole seda pole.

Sellega meenub üks juhus Konsumis. Tüüp kaob kuhugi lettide vahele ära. Kui uuesti tagasi tuleb on üks väike fanta käes ja hoiab paaniliselt jopehõlmasi koos. Jõudes kassa juurde tuleb käsib müüja hõlmad lahti teha. Tüüp ei tee ja müüja läheb ise käsitsi kiskuma. Müüja kutsub skorpioni patrulli ja need kiskusid hõlmad lahti. Midagi põues ega kuskil ei olnud. Siis veel sõimab turval näo täis ja läheb oma fantaga rahulikult ära.

Kommentaar

üks ebaterve huumori kategooriasse liigituv tünganali:

Harry answers the telephone, and it\'s an Emergency Room doctor.

The doctor says, \"Your wife was in a serious car accident.\"

\"OH MY GOD! Will she be alright?\" Harry asks.

The Doctor replies, \"Well I have bad news and good news. The bad news is that the injuries are pretty severe. She\'s a quadriplegic which means she\'s lost the use of her arms and legs and will need help eating and going to the bathroom for the rest of her life.\"

Harry says, \"My God, that\'s terrible!! W-w-what\'s the good news?\"

The doctor says, \"The good news is that I\'m kidding. She\'s dead.\"
                ĢKuule, konn, kas vesi on soe?ģ
                ĢMina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!ģ

Kommentaar

Aga omal ajal lasi üks \"tüüp\" igasugu tegelastel 1.aprillil loomaaiadirektorile helistada. Nimelt rääkis ta mingist ulmeodavast Soome reisist ja andis loomaaia numbri ja käskis härra Karu küsida.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Helista mulle kohe tagasi, mul saab telefoniaku kohe tühjaks...

Taksopeatus. TaksoD seisavad reas, lähed viimasesse ja ütled juhile - annan 25, võta suhu. Nii käid kõik taksod läbi, tagant poolt ette ja esimeses ütled juhile, näe 200 sotti pane nii kiiresti kui võimalik bussijaama. Ise pole julgend seda nalja teha, aga see olla reaalselt Tallinnas ära tehtud.
                    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Parim tüng tegelikult, mida kuulnud olen tuleb tegelikult klubi Bro\'mill tegelastelt.(tervitame siis Erkit). Nimetl olevat olnud siis reis Saksamaale ja üks mees jäänud siis lennukis magama. Sõbrad leidsid, et oleks tore talle markeriga Herr Hitleri vuntsid joonistada. Ka ei pidanud sõbrad vajalikuks seda kunstiteost mainida passikontrolli jõudes.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

1. aprill on üks eriti ohtlik asi. sest telekas on kordussaated 1. aprillist ka hiljem. Niimoodi vaatas dannar, väike perv, Pärlipeeglit, sest üks kaksikutest lubas käia bikiinivahatuses brasiilia moodi. Niikaua ootasin kuni nad saate lõpus ühe ebaõnnestunud aprillika viskasid ja siis jõudis mulle alles kohale, et fakk nüüd ma tean palju enam peitepulkadest ja kätekreemidest ja kapillaaride eemaldamisest, aga bikiinivahatust polndki

Kommentaar

Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind. Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja katkestab kõne sellele vastamata. Sageli on ta \"tüdrukutega\" väljas, ja kui küsin milliste tüdrukutega, siis on need alati töökaaslased, keda ma ei tunne. Olen püüdnud jälgida aknast kui ta taksoga koju saabub, kuid ta alati tuleb ta viimase kvartali jala ja mina ainult kuulen kui auto minema sõidab. On see üldse takso? Paar päeva tagasi tahtsin tema telefonist kellaaega vaadata ja sellest läks ta pööraseks karjudes, et mina spioneerin. Ma pole tahtnud temalt midagi välja pinnida ning kas ma tahangi asjast tött teada? Eile õhtul otsustasin siiski olukorda uurida. Jäin varitsusse meie korteri lähedal oleva pargi põõsastesse, maskeerimisülikond seljas ja püss käes. Pika ootamise peale peatus lähikonnas mersu, milles mu naine suudles kirglikult mulle tundmatut meest. Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte välja anda. Seal kükitades märkasin rooste algeid oma auto tagumise koopa äärel. Siit siis ka minu küsimus, et kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad või aitab koopaservadest?

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy
                            Taksopeatus. TaksoD seisavad reas, lähed viimasesse ja ütled juhile - annan 25, võta suhu. Nii käid kõik taksod läbi, tagant poolt ette ja esimeses ütled juhile, näe 200 sotti pane nii kiiresti kui võimalik bussijaama. Ise pole julgend seda nalja teha, aga see olla reaalselt Tallinnas ära tehtud.
                            mulle rääkis meister töö juures enam vähem taolist.. kuid hääletajatega.. umbes, et tüdrukuid terve rivi.. peatud esimese juures, lausud, et suhu võtad viskan ära.. muidugi tuleb sealt EI!..käid kõik niimoodi läbi, kuni viimaselt küsid: \" Tartu tahad?\"

Kommentaar

Mul ühe tuttavaga, kell juhtub igati hea mobiilinumber olema helises kord pühapäeva öösel 2 ajal telefon... Tüüp, unine nagu ta oli, võttis telefoni vastu ja siis kukuti kohe taksot tellima, kuhugi piljardi juurde mingise härrase nimele
                              Siit moraal: liiga lihtsat ja mõnusat telefoninumbrit pole kaa nüüd eraisikul vaja! :P
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                              X