320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TALLINK

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    TALLINK

    Viimasel ajal pole n2dalat kus ei tuleks mingit uudist Tallinki tegevuse kohta,kyll tellitakse uusi laevu siis j2lle asutakse mingit hotelli ehitama ja Lasnam2ele vabaajakeskust ja nyyd osteti mingilt Kreeka firmalt 3 suht uut laeva ja lubatakse et 24h saab Saksamaale.Positiivne on see et tegi t2elise Eesti firmaga.Mida teie sellest ettev2ttest arvate ja kas olete rahul nende poolt pakutavate teenustega,ise v2iks nati nuriseda kuna neil on k2ige kallimad piletid Soome.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

    #2
    Vastus teemale \'TALLINK\'

    Neil on ilus fotograaf või olin ma viimati liiga purjus
    INTER ARMA CARITAS

    Kommentaar


      #3
      Vastus teemale \'TALLINK\'

      Nokiast on asi muidugi kaugel. ja ma ei räägi siin mastaapidest. Nokia edu taga on ikkagi uudsed tehnilised lahendused. Tallink tegutseb nn \"olemasoleva tehnoloogiaga\", mis ei võimalda tal kunagi midagi nokialikku saavutada. see pole muidugi ka põrmugi vajalik, lihtsalt võrdlus Nokiaga põhineb valedel alustel.

      Tallink on firma, mille omanikkond tegi kümmekond aastat tagasi ühe Eesti ajaloo suurima rehepapluseakti. edasi on ta lihtsalt olnud proffessiolaalselt juhitud ettevõte, mis on kasutanud ära eesti odavast tööjõust tuleva konkurentsieelise. samuti on vaadeldud ettevõte huvisid ja üldkehtivaid eetikanorme mõnevõrra lahus.
      Jack of all trades, Master of nuns

      Kommentaar

      Working...
      X