Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasin ära filmi Sleeper. Woody Alleni teos aastast 73, mida on võimalik lähipäevil näha ka Sõpruses. Tegu üsna vaimuka tulevikukäsitlusega, kus tervisliku toidupoe müüja Miles Monroe külmutatakse 200-ks aastaks ning seejärel ärkab ta neofašistlikus tulevikuühiskonnas. Seal asub ta muidugi omal moel revolustiooni läbi viima. Filmis on mõned väga toredad naljad (ala PhD in Oral Sex tuleviku teaduskraadina jne). Samas hakkas natuke häirima chaplinlikud ringijooksmised, kus taustaks möllas ragtime ning jälitajad ja jälitatav jagasid üksteisele ala jalaga perse huumorit.
Kokkuvõttes üsna positiivne elamus. Tubli 7 10-st.
ma olen siis kah Manifesti raames kaks korda kinno jõudmud. The Wild One ja Dr.Strangelove. mõlemad on väärt tõmbamist või isegi Tartusse vaatama sõitmist. (Tartusse jõuavad asjad teatavasti hiljem, kuna tegemist ei ole kultuuripealinnaga). oluline on seejuures, et üritad neid filme vaadata läbi tolleaegsete inimeste silmade, muidu võib küll mõni stseen liiga juustune tunduda. seda just ennekõike Wild One'is, aga kuna see film on seadnud machoduse etaloni ette nii deanile kui fonziele, siis tasub ka kõigil praegustel ja tuulevastel cool'idel meestel seda vaadata.
Dr. Strangelove on Kubricku satiir, mis mõne üksiku erandina on väga hea. Filmi lõpp on nagu punkt i peal. kohati montypythonlik, kohati lynchilik. ma siiamaani kahtlustan, et Life of Briani lõpp on sellest filmist inspiratsiooni saanud - maalimalõpp lõbusa loo saatel.
eih, see oli esimesel päeval ja kinnine seanss. filmiks siis jätkuvalt The Wild One (1953) Marlon Brandoga peaosas. selles filmis näeb ta välja sootuks teistsugune, kui Coppola Apocalypse Now's. (selline võrdlus põhjusel, et polegi teda rohkem näinud).
Vaatasin ära filmi Sleeper. Woody Alleni teos aastast 73, mida on võimalik lähipäevil näha ka Sõpruses. Tegu üsna vaimuka tulevikukäsitlusega, kus tervisliku toidupoe müüja Miles Monroe külmutatakse 200-ks aastaks ning seejärel ärkab ta neofašistlikus tulevikuühiskonnas. Seal asub ta muidugi omal moel revolustiooni läbi viima. Filmis on mõned väga toredad naljad (ala PhD in Oral Sex tuleviku teaduskraadina jne). Samas hakkas natuke häirima chaplinlikud ringijooksmised, kus taustaks möllas ragtime ning jälitajad ja jälitatav jagasid üksteisele ala jalaga perse huumorit.
Kokkuvõttes üsna positiivne elamus. Tubli 7 10-st.
Vaatasin ära ka sellise festivalil linastuva filmi kui Midnight Cowboy. Esimene x-reitinguga film, mis eales Oscari võitnud. Reitingu sai ta paari tissi näitamise eest enivei. Dustin Hoffman mängib seal lombakat luuserit, kes üritab meesprostituudi manageriks olles ka endale jaölgu alla saada. Seda loetakse Hoffmani kõige julgemaks sammuks ever, sest filmis Graduate sai ta nö. ameerikasuperstaariks ning seejärel läks kerge homoseksuaalse varjundiga rolli (Graduate'i soovitan soojalt kõigile). Film on parajalt sünge ning traagilise lõpuga nagu kultusfilmile kombeks. Parem kui Woody film, samas mitte nii vaimustav kui Easy Rider ja näiteks Graduate.
Filmikunnid, kas keegi oskab öelda mu sita kirjelduse järgi üht filmi nime.
Tegevus toimus kas Itaalias või kuskil Mehhikos, peategelane oli üks mees, kes sõitis võrriga, õpetaja oli vist. Külast kust tegevus toimus sõitis läbi minigi tantsugrupp, neil läks buss katki ja nad olid sunnitud seal ööbima.Suht vana film. Eestikeelne nimi võis olla filmil "Tornaado".
Jube kirjeldus oli ma tean aga ehk kellegil koidab midagi?
Filmikunnid, kas keegi oskab öelda mu sita kirjelduse järgi üht filmi nime.
Tegevus toimus kas Itaalias või kuskil Mehhikos, peategelane oli üks mees, kes sõitis võrriga, õpetaja oli vist. Külast kust tegevus toimus sõitis läbi minigi tantsugrupp, neil läks buss katki ja nad olid sunnitud seal ööbima.Suht vana film. Eestikeelne nimi võis olla filmil "Tornaado".
Jube kirjeldus oli ma tean aga ehk kellegil koidab midagi?
See on Itaalia-Hispaania ühisfilm nimega "Tsüklon".
Itaalia keeles on siis tegu "Il Ciclone" või midagi sellist.
Kommentaar