Harold And Kumar Escape Form The Guantanamo Bay - ülikõva. Lihtsalt liiga hea film.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kõik muudkui kiiidavad seda filmi ja mina polegi näinud - kust ma seda näha saaksin st. kas mingi Filmilevi vms. ka müüb/laenutab seda muuvit?
a ma pole ise seda suutnud lõpuni vaadata, igavaks läks...
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusttahtsin rääkia pikalt laialt filmist Disaster movie
aga see film ei vääri mu kirjutusaega
Kahjuks sattusin seda veel kinno vaatama. Kuigi, kaks ilusat eite oli seal, ja mõlemad neist said surma.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustKahjuks sattusin seda veel kinno vaatama. Kuigi, kaks ilusat eite oli seal, ja mõlemad neist said surma.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustkõige sitem film mida ma elu jooksul näinud olen.
Kahjuks sattusin seda veel kinno vaatama. Kuigi, kaks ilusat eite oli seal, ja mõlemad neist said surma.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustKahjuks sattusin seda veel kinno vaatama. Kuigi, kaks ilusat eite oli seal, ja mõlemad neist said surma.
getokinos jahСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTropic Thunder. Lihtsalt hiilgav, tra. miks komöödiatele Oscareid ei anta. Kiilakas, rasvane, räppiv ja ropendav Tom Cruise any day!Algselt postitas vincent Vaata postitustAitäh. Ma poleks muidu vist läindki ja lisaks ******'ile oleks ka Downey Jr.'i suurepärasest rollist ilma jäänud. Minu jaoks kindlalt üks selle suve lõbusamaid filme.Algselt postitas Jasper Vaata postitustUskumatult hea tükk indeed arvestades Ben Stilleri 'andeid'.
Downey suurepäraselt välja mängitud karakter oli minujaoks siiski selle filmi üks võtme-elemente.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar