Requiem for a dream.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustRequiem for a dream.
a muidu käisin ma täna burn after readingut vaatamas, mis siin teemas mcnamara suht ükskõikseks jättis. mulle meeldis see tohutult, parim kinoelamus peale eelmist coenite üllitist. nii ilus, elegantne ja väga laheda huumoriga. kasvõi juba see, kuidas clooney masinat ehitab, seda demob ja pärast... priceless.
what the fuck!Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
SEED.
Haiglaslt häiriv film.Ligi kolm minutit kestev pea tükeldamine jne.
Treiler: http://www.youtube.com/watch?v=jDrbMbl-jVk
Kommentaar
-
Algselt postitas präänik Vaata postitustKeegi mingit head draamat oskaks soovitada, mida vaadata? Selline tuju on, aga ei oska midagi kohe vaadata. "I'm Not There" sobiks, aga seda olen mingi 6 korda näinud.AILTON
Kommentaar
-
Detsembrikuumus ja uus Bond on mõlemad päris korralikud põnevikud. Esimene Eesti taset arvestades korralikult tehtud, heade näitlejate ja normaalse stsenaariumiga - propagandatükikesed mind väga ei häirinud, sest filmi võis vaadata ka hoopis teisest vaatenurgast. Näiteks mõtiskledes mässu ja mässajate vältimatusest mõnel ajahetkel.
Detsembrikuumust selle õudse teles jooksva seriaaliga üldse võrrelda ei saa. Viimane on filmiga võrreldes puine, odav ja jube halvasti kirjutatud.
Aga Bond meeldis sellepärast, et seal polnud midagi üleliigset. Kõik tavapärased frantshiisi elemendid kenasti esindatud. Ei midagi ülepakutut, lolli möla ja sentimentaalitsemist ka üpris vähe. Kes ootab klassikalist Bondi, see selle saabki.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustViimane on filmiga võrreldes puine, odav ja jube halvasti kirjutatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKes ootab klassikalist Bondi, see selle saabki.
ERROR, ERROR, ERROR.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustei saa ka mina aru selle sarjaga kaasnevast haibist. neljapäeval juhtusin esimest ja viimast korda vaatama, kuid üle 15-20 minuti ei kannatanud välja. selle sarja rahade eest oleks võinud kasvõi kõrgema samba ehitada või KLFi teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAga jah, dannar, ajakirjaniku mulle Gomorra infot, kui suudad.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMa ei saa aru teie virinast Tuulepealse maa kohta. Hea seriaal on ju. Pealekauba selline meeldiv ajalootund. Rohkem Eesti ajalugu käsitlevaid seriaale, kordades parem kui Kodu keset linna.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMa ei saa aru teie virinast Tuulepealse maa kohta. Hea seriaal on ju. Pealekauba selline meeldiv ajalootund. Rohkem Eesti ajalugu käsitlevaid seriaale, kordades parem kui Kodu keset linna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar