Kuulsin, et Lotte tehakse ka jõuludeks 3D'sse, sest muidu enam tänapäeaval kinokülastajaid ligi ei meelita. Tegijad ise on suht õnnetud...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
3d ei andnud Alice midagi juurde, seda küll. Aga samas oli väga tervitatav, et herr Burton lõppeks 99% arvutiga valmistatud filmi tegi. Mees tunduski viimaste filmide ajal liiga kammitsetud ja oli näha, et rekvisiidid ei jõua fantaasialennule järgi. Nüüd Alice`s sai Burton korralikult möllata. Kahjuks filmil sisu, kui sellist polnud- huvitav, mitu aastat läheb, kuni tuleb 3d film, kus väike rahanuts on ka stsenaristidele jäetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustJa poisid ja tüdrukud. Soovitage mulle järgmise 24 tunni jooksul üks väga väga hea film. Kui ma pole seda näinud ja see tõesti mulle väga meeldib, siis parima filmi soovitaja saab auhinnaks mõned õlled.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustJa poisid ja tüdrukud. Soovitage mulle järgmise 24 tunni jooksul üks väga väga hea film. Kui ma pole seda näinud ja see tõesti mulle väga meeldib, siis parima filmi soovitaja saab auhinnaks mõned õlled.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustJa poisid ja tüdrukud. Soovitage mulle järgmise 24 tunni jooksul üks väga väga hea film. Kui ma pole seda näinud ja see tõesti mulle väga meeldib, siis parima filmi soovitaja saab auhinnaks mõned õlled.
Kommentaar
-
Fargo, Stand by Me, Dazed and Confused.
tho sa vist neid näinud juba.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustJa poisid ja tüdrukud. Soovitage mulle järgmise 24 tunni jooksul üks väga väga hea film. Kui ma pole seda näinud ja see tõesti mulle väga meeldib, siis parima filmi soovitaja saab auhinnaks mõned õlled."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar