La Grande Bouffe ehk siis Suur õgimine - lühidalt öeldes, ajage küüned taha ja seda kahte tundi ei viska te maha.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustSAAG 3D halloweeni eri on täna ju?
Munnud-mannud, tannud ja cannud. Poiskad-tüdrukud. Alfred Hitchkoki "Psühhoot" peetakse omaajastu õudusfilmide lipulaevaks. Seda ta ka on. Täna nähtud "Saw 3D"-st loodaks näha ka midagi säärast revolutsioonilist ilmaime, millest kõik tulevased ja veel emaüsaski olevad režhissöörid šnitti hakkavad võtma. Võimas, kirjeldamatult väringuid tekitav ning kaaslast hirmuvapanevalt salliga nägu katma panev linateos, millele tänasest hetkest hakkan mina järge ootama.
Kes nädala pärast mulle julgeb väita, et ta kruvide kriginat kasvõi enda sääremarjal ei tundnud või hetkekski valvsust reaalsuse ja ebamaise vahel ei kaotand, sellele ütlen et ostku tunded endale.
Filmikriitik on rääkind. 2/10Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma olen paar nädalat muidugi maas, aga "Sotsiaalne võrgustik"-vms, ma täiega soovitan. Hype küll aga põhjusega, täiesti ok film.
P.S. Nagu film tõestab advokaadinärud on munnid..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustP.S. Nagu film tõestab advokaadinärud on munnid...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaarel Vaata postitust"The Town"
Heatiga ühele pulgale saamine oleks nii või naa raske olnud. Viimane oli muidugi ka igast küljest stiilsem, eelkõige olustiku tõttu.
Storyline pangatibiga oli ka paraku ebausutav. Aga muus osas ei kritiseeri, päris tip-top.
Ning totside teemas on liiga vähe Blake Lively pilte.
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustVahest harva on kinopilet isegi raha väärt.
Kommentaar
-
Sai käidud vaatamas sellist linateost nagu "Due date". Sain kerge pettumuse osaliseks, sest enamus naljad olid juba treileris nähtud. Pealetöiseks kummikommi ja koolaga lõõgastuseks, aga kõlbas kah.
5/10
Selle pettumusega ei anna võrreldagi, mis ma LOST-i finaalist sainSiiamaani ei saa öösel magada ja mõtlen, et mida kuradit.
Kommentaar
-
Mechenosets - idanaabrid on on saanud millegi ulmelisega hakkama. sisu poolest.
väga vaadatav film, pinge säilis lõpuni. ei soovita vaatajatele, kes ei ole vähese ebareaalsusega sina peal.
http://www.youtube.com/watch?v=EUqfWJHdBaM
Kommentaar
-
Soovitus: Edge of darkness
Võibolla olen liiga subjektiivne, kuna valem "Mel Gibson + relvad (+ kättemaks) = shitload of fun" (vt ka Payback, Surmarelva nelioloogia) on minu puhul alati töötanud (tema eraelu ja maailmavaated ja naisepeks siin kaugel Eestis mind suurt ei koti). Ning nüüd tapavad sõjatööstuse jorsid Meli kodutrepil tema aktivistist tütre. Vale tegu...
Süžee põhineb samanimelisel Briti 80-date lühiseriaalil, mida ehk mõned foorumi peerud ka näinud on. Ärge kartke, režissöör (Martin Atkinson) on sama, midagi pilastavat pole tehtud, lihtsalt tegevus on üle lombi kolinud.
Väidetakse, et antud film sarnaneb liialt Taken'iga. Who cares? Iga kahe aasta tagant võib korraliku revenge thrilleri teha küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSoovitus: Edge of darkness
Võibolla olen liiga subjektiivne, kuna valem "Mel Gibson + relvad (+ kättemaks) = shitload of fun" (vt ka Payback, Surmarelva nelioloogia) on minu puhul alati töötanud (tema eraelu ja maailmavaated ja naisepeks siin kaugel Eestis mind suurt ei koti). Ning nüüd tapavad sõjatööstuse jorsid Meli kodutrepil tema aktivistist tütre. Vale tegu...
Süžee põhineb samanimelisel Briti 80-date lühiseriaalil, mida ehk mõned foorumi peerud ka näinud on. Ärge kartke, režissöör (Martin Atkinson) on sama, midagi pilastavat pole tehtud, lihtsalt tegevus on üle lombi kolinud.
Väidetakse, et antud film sarnaneb liialt Taken'iga. Who cares? Iga kahe aasta tagant võib korraliku revenge thrilleri teha küll.
Ja noh lõpptulemused ei ole ühte auku. Kuid head filmid on mõlemad. Soovitan!AILTON
Kommentaar
-
Vaatasin sakslaste uusversiooni 1959 a "Die Brückest", sama nimega, aga rullile võetud 49 a hiljem. Originaalist (põhineb muidugi samanimelisel raamatul) on sisu poolelt üsna kinni peetud, kuid lõpptulemus logiseb igast küljest. Ei soovita. Originaal muidugi on kohustuslik, üks parimaid anti-sõja filme, parem kui Stalingrad. Kel võimalust, siis kindlasti visake pilk peale."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar