Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKui keegi teab,kust seda 59nda aasta originaali saada, siis andke märku!
(näitab küll, nagu jagajaid oleks null, aga mul leidis õige mitu üles ja hakkas ilusti tirima)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
No kurat, hakkasin vaatama kell 2 öösel filmi Lovely Bones, mis peaks rääkima tapetud neiust, kes hakkab jälgima mõrvarit ja enda perekonda. Tõotab korralikku thrillerit, aga tegelikult on üks paras Alice imedemaal kohtub Ivan Reitmani ja jumal teab kellega. Oleks võinud magama minna. Rachel Weiss on siiski endiselt väga kena.
Kommentaar
-
laidetakse maha seda filmi. oli mul arvutis tükimat aega juba ja siis jõudis järg sinnakätte, et polnud enam ühtegi filmi vaadata peale selle. kaesin siis üle ja etskae, tundus pärast, et nagu sellest filmist olekski pidanud alustama. mulle meeldis filmi ebatavaline ja põnev süžee. soovitan.
Trailer:
Kommentaar
-
Sai vaadatud Unthinkable ära. Põnev film oli, huvitav vaatamine, samuti ei kurdaks nö "nõrga" lõpu üle. Kunagi oli siin kerge arutelu selles filmi kohta. Keegi kurtis, et täiesti emotsioonitu film. Sellega ei saa ma kuidagi nõustuda. Milline kuiv tükk peaks olema, et see film mingitki emotsiooni ei tekita?
Kommentaar
-
Praegu siis "Gladiaator", Crowe' ja Ridley Scott'i meistriteos. Igati mõnus vaatamine jõulude esimesel pühal.
(Need, kes pole "Gladiaator'it" veel elus enne näinud, siis ilmselge, et soovitan)Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitust(Need, kes pole "Gladiaator'it" veel elus enne näinud, siis ilmselge, et soovitan)
Neid inimesi pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNäiteks minu isa põhimõtteliselt ei vaata mängufilme, vaid on dokfilmimees.
Kommentaar
-
Kuidas vedada suu totaalselt kõrvuni? TITANIC II!!! Kõige kehvem CGI, supersitad näitlejatööd, naljakad statistid ja üldse. ÜLIRAJU!!
edit. kui suures paanikas aetakse inimesi liftidesse, et neid päästepaatidesse panna, siis hüppab korraga üks naine liftist välja ja karjatab: "Oh no, I forgot my tampax!" Sellest paremat filmi annab teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar