Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitusttõsiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Munnude ja mannude sõnavõttude vahelduseks ka midagi asjalikku.
Nimelt naasin just filmi "Turist" linastuselt ja kel koolivaheaeg veel vähegi kestab, mingu kiiruga nüüd kinno nüüd, sest ennem järgmist nädalat midagi paremat soovitada küll Teile mu kullakesed ei ole.
Küll on kena kelguga hangest alla lasta. Oi-oi kelguga hangest alla lasta.
Mingi 12/10-st film vä? Filmikriitik Ruus isegi värises korraks ja hindab Eesti Ekspressis järgmisel nädalal antud filmi ma pakuks et mingi neljajapooletärniga. Minimaalselt.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustMunnude ja mannude sõnavõttude vahelduseks ka midagi asjalikku.
Nimelt naasin just filmi "Turist" linastuselt ja kel koolivaheaeg veel vähegi kestab, mingu kiiruga nüüd kinno nüüd, sest ennem järgmist nädalat midagi paremat soovitada küll Teile mu kullakesed ei ole.
Küll on kena kelguga hangest alla lasta. Oi-oi kelguga hangest alla lasta.
Mingi 12/10-st film vä? Filmikriitik Ruus isegi värises korraks ja hindab Eesti Ekspressis järgmisel nädalal antud filmi ma pakuks et mingi neljajapooletärniga. Minimaalselt.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Sai ka eile see Buried ära vaadatud ning võiks öelda, et pettusin.
Sellest kui ebaloogiline oli hapniku jätkumine jne pole vist mõtet üldse rääkidagi.
Kuhu jäid filmis mingid põnevamad käändekohad ja korralik puänt? Minu jaoks need igatahes puudusid. Maksimum hinne mis minult tuleks on 4/10
Kui tahate head ühe koha peal "vangis" olemise filmi näha, siis võtke parem Phone Booth ette.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTahan öelda hea sõna "Polli päevikute" kohta. Eesti osalusega filmide seas absoluutne tippklass.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMe olime vist siis samal linastusel. Miks sa ei lehvitanud? Aga üldiselt ma soovitaksin seda filmi just ainult munnudele ja mannudele ja mitte teistele. Johnny Deppi on oivaline vaadata ükstaspuha mis rollis, aga see on ka ainus rõõm, mida Jaan Ruus sealt leida võib. Või fitti. Sest Angelina on juba liiga vana, et teda ilma klounigrimmita näidata, ja puänt oli nii obvious, et ma arvasin juba peale poolt õlut selle ära.
Film muidu pigem õrnemale poolele, samas sobib kõigile.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKeegi "You Will Meet a Tall Dark Stranger" on näinud? Kuidas Woody Allenilasi õnnestunud on? Tasub ära?
A tuli välja, et flick for chicks, viimased muidugi peavad arukesega olema. Viimane väide kontrollitud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustParima filmi trailer ever. Isegi parem kui Titanic 2:
http://www.youtube.com/watch?v=dY4hnBOjDdgolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar