"Transformers 3" oli täitsa üle prahi, sai nalja ja 3D oli ka asjalik. Olen väga meeldivalt üllatunud. Isegi prillid on mingid uued Tartu Cinamonis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustPärast pikki aastaid edasilükkamist sai vaadatud Die Hard 4. Oligi siuke nagu kartsin. Ikka pole enam päris see. Näitlejatööd tundusid üsna viletsatena. Asi pole aga Willise vanuses, pigem tundub ta lihtsalt tülpinud olevat. Ega ka tsenaarium tema tegelaskuju hiilgust ei toeta. Varem oli ikka lust McClane'i juba möla pärast jälgida, nüüd aga ei miskit. Kurikael ei kipu ka just särama. Olyphant Deadwoodis mulle igatahes meeldis, aga siin filmis oli tema puisus kuidagi häiriv. Ja taaskord tuleb tõdeda, et antud filmi rating on järjekordne näide, miks ma imbd naivistlikust usaldamisest loobunud olen.
Mingi hetk, kui mul wireless magamistuppa ei tahtnud ulatuda ja uus läpakas oli, siis oli seal 3-4 filmi ja ma vaatasin DH4 iga paari nädala tagant korra. Ja no midagi pole teha - mulle tundub see vääriline DH olevat. Kuigi Justin Longi jaoks sobivad teatud filmid paremini kui see, siis mulle ta meeldib ka mujal kui huumorit tegemas(Drag Me To hell või After-Life).
Kommentaar
-
Vaatasin ka mõni aeg tagasi Sucker Punchi ära ja no ... on see meinstriim mis ta on viimasel ajal aga ... mulle meeldis. Ausaltöeldes ma läksin filmile peale arvates, et kõrget hinnet sellest soustist tulla ei saa. Aga madalad ootused said hoopis meeldivalt ületatud. Olgu mis on, aga kui filmil ja selle tegijatel on ikkagist selge nägemus asjast mida tahetakse teha ja näidata ning seda tehakse sealjuures täiesti adekvaatselt no siis lihtsalt peab meeldima. Ta ei üritanud olla miskit enamat kui ta on. Ning sel juhul ei ole ka midagi halba ette heita ju. Muidugi suur boonus oli soundtrack ... Björk, Skunk Anansie, Emiliana Torrini ... mixitud miskite segaste tuldpurskavate lohede, robotnatside ja ilusate actiontüdrukutega ... bueno! Vähemalt ei olnud miski ajuvaba Michael Bay järjekordne debiilsus mida vaadates tahaks omale kääridega silma ja kõrva stabida korduvalt ...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
eile sattusin kinno Transformersite viimast vaatama.
Võibolla oli asi selles, et ma vaid esimest olin nii pool tunnikest näinud, aga ei leidnud selles midagi erilist ja ausaltöeldes hakkas kohati üsna igav. Kindlasti oli kinoelamus osalt rikutud CC Plaza enda poolt, et nad, värdjad, on jälle hindasid tõstnud. Ma mäletan, kui natuke üle kuu aja tagasi sai veel kinopileti kinoguruna kätte 2.80ne eest. Eile, võttes kaks piletit, lõi esmalt kohe ette 14 €. Suu vajus lahti, kui sellist hinda nägin. Õnneks ei olnud ta mu guru staatust avastanud ja sain pika kauplemise peale selle arve umbes 12 € peale. Minuarust võiks nad juba tõsta veelgi hindasid, kinno ma enam niipea ei lähe. Hüvasti, kinoguru.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustolen hinnanud imdbs kokku 151 filmi ja see on üks vähestest mis saab 10/10st
nautige
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustNauditud. Tõesti oli hea. Minu käest oleks vähemalt 8 saanud kätte juba esimese poole minutiga.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustolen hinnanud imdbs kokku 151 filmi ja see on üks vähestest mis saab 10/10st
nautige
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul pole küll õrna aimugi, kes see Katrina Bowden on, aga Paris Hiltonist on ta tõesti ilusam. Samas oli see vist umbes 5. korda, kui ma seda kahtlast teemat külastanud olen ja ikkagi ei saa selle teema mõttest aru. No ei saa noh.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
nautige
Kommentaar
-
Vaatasin Serbia filmi. Film proovis ilmselgelt pahviks lüüa oma reaalsusega ja jälkusega, aga mulle tundus asi rohkem kui komöödia, ilmselt on mu rikkutuse tase tänu internetile liiga kõrge. Stoori oli ka suht igav, koguaeg oli suur kihk fast forward panna. Aga kokkuvõttes iga Hannibal Holocausti ja Salo vms filmide fänn peaks selle ka ära vaatama.
Kommentaar
-
Ise ka lõpetasin just selle Tucker & Dale filmi vaatamise ja võib öelda tõesti, et oli täitsa hea meelelahutus.
Rõvedalt aga häiris mind selle filmi treiler. Krt, kas on vaja kogu film algusest lõpuni treilerisse toppida. Kellel plaanis see film ära vaadata, siis soovitan IMDB lehelt lihtsalt lugeda filmi sisu ning treilerid jätta üldse vaatamata.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar