Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

"Transformers 3" oli täitsa üle prahi, sai nalja ja 3D oli ka asjalik. Olen väga meeldivalt üllatunud. Isegi prillid on mingid uued Tartu Cinamonis.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
      Pärast pikki aastaid edasilükkamist sai vaadatud Die Hard 4. Oligi siuke nagu kartsin. Ikka pole enam päris see. Näitlejatööd tundusid üsna viletsatena. Asi pole aga Willise vanuses, pigem tundub ta lihtsalt tülpinud olevat. Ega ka tsenaarium tema tegelaskuju hiilgust ei toeta. Varem oli ikka lust McClane'i juba möla pärast jälgida, nüüd aga ei miskit. Kurikael ei kipu ka just särama. Olyphant Deadwoodis mulle igatahes meeldis, aga siin filmis oli tema puisus kuidagi häiriv. Ja taaskord tuleb tõdeda, et antud filmi rating on järjekordne näide, miks ma imbd naivistlikust usaldamisest loobunud olen.
      Mina jälle pean teda väärikaks järjeks eelmistele. Willise tegelaskuju on selgelt väsinud, aga see on normaalne - vanus ju turjal. Teema mida käsitletakse on vägagi päevakohane ja kurikaela plaan on päris ehe. Timothy on mulle alati meeldinud ja see pole tõesti tema paremaid rolle, aga seal on ikka päris mitu head kohta.
      Mingi hetk, kui mul wireless magamistuppa ei tahtnud ulatuda ja uus läpakas oli, siis oli seal 3-4 filmi ja ma vaatasin DH4 iga paari nädala tagant korra. Ja no midagi pole teha - mulle tundub see vääriline DH olevat. Kuigi Justin Longi jaoks sobivad teatud filmid paremini kui see, siis mulle ta meeldib ka mujal kui huumorit tegemas(Drag Me To hell või After-Life).

Kommentaar

Soovitan: http://www.imdb.com/title/tt1189340/

Ja komöödiat: http://www.imdb.com/title/tt1564367/

Kommentaar

Vaatasin ka mõni aeg tagasi Sucker Punchi ära ja no ... on see meinstriim mis ta on viimasel ajal aga ... mulle meeldis. Ausaltöeldes ma läksin filmile peale arvates, et kõrget hinnet sellest soustist tulla ei saa. Aga madalad ootused said hoopis meeldivalt ületatud. Olgu mis on, aga kui filmil ja selle tegijatel on ikkagist selge nägemus asjast mida tahetakse teha ja näidata ning seda tehakse sealjuures täiesti adekvaatselt no siis lihtsalt peab meeldima. Ta ei üritanud olla miskit enamat kui ta on. Ning sel juhul ei ole ka midagi halba ette heita ju. Muidugi suur boonus oli soundtrack ... Björk, Skunk Anansie, Emiliana Torrini ... mixitud miskite segaste tuldpurskavate lohede, robotnatside ja ilusate actiontüdrukutega ... bueno! Vähemalt ei olnud miski ajuvaba Michael Bay järjekordne debiilsus mida vaadates tahaks omale kääridega silma ja kõrva stabida korduvalt ...
          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

eile sattusin kinno Transformersite viimast vaatama.
            Võibolla oli asi selles, et ma vaid esimest olin nii pool tunnikest näinud, aga ei leidnud selles midagi erilist ja ausaltöeldes hakkas kohati üsna igav. Kindlasti oli kinoelamus osalt rikutud CC Plaza enda poolt, et nad, värdjad, on jälle hindasid tõstnud. Ma mäletan, kui natuke üle kuu aja tagasi sai veel kinopileti kinoguruna kätte 2.80ne eest. Eile, võttes kaks piletit, lõi esmalt kohe ette 14 €. Suu vajus lahti, kui sellist hinda nägin. Õnneks ei olnud ta mu guru staatust avastanud ja sain pika kauplemise peale selle arve umbes 12 € peale. Minuarust võiks nad juba tõsta veelgi hindasid, kinno ma enam niipea ei lähe. Hüvasti, kinoguru.

Kommentaar

, Nooh Solarises on odavam :P. Samas sai just vaadatud, et euroopa kinohindadest oleme me mõnuga maas, seal vist keskmine 9 euri per naase, meil 4,5 vms.
              2.80 hind kehtis plaza eelmiste hindadega tööpäeval(va reede õhtu) 2D-le.

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                olen hinnanud imdbs kokku 151 filmi ja see on üks vähestest mis saab 10/10st

nautige
                Nauditud. Tõesti oli hea. Minu käest oleks vähemalt 8 saanud kätte juba esimese poole minutiga.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Nauditud. Tõesti oli hea. Minu käest oleks vähemalt 8 saanud kätte juba esimese poole minutiga.
                  Sai ka seda filmi kuu tagasi vaadatud ja tõesti nautisin igat kaadrit. Juba päris kaua aega pole midagi nii originaalselt vaimukat näinud. Väga hästi meisterdatud film! Soovitan ka kõigile kes on tüdinenud igasugustest Adam Sandlerite jms. hollywoodi mitte naljakatest komöödiatest
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

Kommentaar

nautige
                    Tõesti, tõesti - vaatasin ka siinsoovitatu peale ära ja pean ütlema, et kuigi ta just päris kümmet ei skoorinud (~7,5 umbes) siis kindlasti tükkmaad parem kui suurem enamus viimase aja hollywoodi "komöödiaid". Tänud soovituse eest!

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Mul pole küll õrna aimugi, kes see Katrina Bowden on, aga Paris Hiltonist on ta tõesti ilusam. Samas oli see vist umbes 5. korda, kui ma seda kahtlast teemat külastanud olen ja ikkagi ei saa selle teema mõttest aru. No ei saa noh.
                    Ja kui Dannar ka filmi ära vaatab, siis saab neiu Katrinaga ka lähemalt tuttavaks :P
                    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

nautige
                      Eile vaatasin ka üle, pole ammu niivõrd head komöödiat näinud.

Kommentaar

Vaatasin Serbia filmi. Film proovis ilmselgelt pahviks lüüa oma reaalsusega ja jälkusega, aga mulle tundus asi rohkem kui komöödia, ilmselt on mu rikkutuse tase tänu internetile liiga kõrge. Stoori oli ka suht igav, koguaeg oli suur kihk fast forward panna. Aga kokkuvõttes iga Hannibal Holocausti ja Salo vms filmide fänn peaks selle ka ära vaatama.

Kommentaar

Selle suure kiidulaulu peale ootasin ma ei teagi mida aga noh... kõva 8 saavad Dale ja Tucker ka minu käest. Oleks lambist sellele filmile sattunud, oleks vist tiba parem hinne tulnud

Kommentaar

Ise ka lõpetasin just selle Tucker & Dale filmi vaatamise ja võib öelda tõesti, et oli täitsa hea meelelahutus.
                            Rõvedalt aga häiris mind selle filmi treiler. Krt, kas on vaja kogu film algusest lõpuni treilerisse toppida. Kellel plaanis see film ära vaadata, siis soovitan IMDB lehelt lihtsalt lugeda filmi sisu ning treilerid jätta üldse vaatamata.
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Jah, õnneks peale filmi märkasin sama asja, mis treilerit puudutas. Väga arusaamatu tegu. Sakslastel oli üks mingi treiler, kus enamvähem pettis ära - et nagu oleks räige horror.

Kommentaar

Väike ülevaade oscarivõitjatest ja nende edasistest tegemistest.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X