Algselt postitas Devil
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustfu*k me, aga mulle "My week with Marilyn" meeldis. tegelikult sajaga meeldis. ja ma usun, et seda rolli ei suudaks keegi Michelle Williamsist paremini täita, peale Marilyni enda.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustNauditav film oli ja jättis suurepärase elamuse
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKas leidub filmile A good old fashioned orgy eestikeelseid subtiitleid ka?
need on tegemisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKeegi oskab öelda kas kuskilt oleks võimalik eesti keelset Lõvikuningat saada
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKas leidub filmile A good old fashioned orgy eestikeelseid subtiitleid ka?
Kommentaar
-
Aidake palun tuvastada film.
Film räägib sõudmisest. Noor kutt ehitab valmis kitsa sõudepaadi ja läheb võistlema teiste tüüpidega, kes sõuavad vanakooli paatidega. Mingi stseen oli selline, et uue paadiga kutt kihutas eest ära ja tagasi pööramise kohas käis ümber ning teised võistlejad panid tast mööda. Seejärel sai kutt tagasi paati ja sõudis ennast ikkagi esimeseks.
Film peaks olema värviline, ent suht vana.
Tänud ette
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustAidake palun tuvastada film.Tänud etteIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAnna andeks, aga kohe tuli silme ette Jamaica sportlaste edulugu bobislaalomil. Vist siisiki mite.
Üldiselt teemasse ka ,vaatasin lõpuks ära mõlemad osad Che Guevarast, filmid pakkusid hea elamuse.Rohkem ei hakka midagi ütlema,kõik tõenäoliselt näinud,pluss mul suht inetu pohmakas.Suhkruhaige
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar