Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaatasin ära soperdise nimega "Haywire" ning minuarust pole Steven Soderberghil loominguliselt enam mitte midagi uut pakkuda (filmi)maailmale. Ja ma arvasin, et "Contagion" oli kuiv ja väsinud - "Haywire" oli lühidalt võttes veel hullem. Story oli igav-nähtud-tehtud ja muusika oli vist otse Oceans triloogia ülejääkidest kokku monteeritud. Puhka jalga, mees.
    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

See mees ei tunne sellis sõnapaari.

Kommentaar

Mike, an experienced stripper, takes a younger performer called The Kid under his wing and schools him in the arts of partying, picking up women, and making easy money.

...

Joe Manganiello ... Big Dick Richie
        Olivia Munn ... Joanna

potensiaal?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          potensiaal?
          Potentsiaal.

Kommentaar

ausõna, mul oli isegi õigesti. that makes it even worse, right?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Chronicle - kohutav, mõttetu, lapsik jura. Polegi tükk aega läbinisti nii halba filmi näinud.
              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Margin Call - Näitlejate nimekirja vaadates oli paljulubav, algus tundus ka põnev ning lootsin, et saab asja..aga sittagi. Elu üks kõige igavamaid filme, ilmselt ka selletõttu, et pole nii haritud finants/majandusalalt.

Kommentaar

Tegin siin B2B õhtutel kinokülastused, kuna unega kitsas ja American Reunion ja Avengers olid ammu plaanitud ära vaadata. Kummaski pettuma ei pidanud, American Reunion oli eriti meeldiv, kuna tegijad suutsid tekitada hulga nostalgiat igasuguste referencidega. Avengers oli ehk liiga pealiskaudne, aga ma arvan, et mulle sobib - ei ole ameerikalikult koomiksiusku. Tony Stark ja AC/DC rokib igal juhul ja iga ilmaga.

Kommentaar

Endale jättis American Reunion väga labase mulje. 100 minutit samasse auku minevaid nalju.
                    Iga kord kui tuli mingi dialoog, siis kulus pool minutit, kui juba oli jutt alati sama teema peal: keda keppida tahaksid / kuidas kepiga lood on viimasel ajal / eneserahuldamine / kuidas suhtud grupikatesse / kas tahaksid mind panna jnejne.
                    Ega see muidugi üllatusena ei tulnud, et seal sellised naljad olid ainult aga mingiks heaks huumoriks seda küll ei nimetaks.
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                      Endale jättis American Reunion väga labase mulje. 100 minutit samasse auku minevaid nalju.
                      Iga kord kui tuli mingi dialoog, siis kulus pool minutit, kui juba oli jutt alati sama teema peal: keda keppida tahaksid / kuidas kepiga lood on viimasel ajal / eneserahuldamine / kuidas suhtud grupikatesse / kas tahaksid mind panna jnejne.
                      Ega see muidugi üllatusena ei tulnud, et seal sellised naljad olid ainult aga mingiks heaks huumoriks seda küll ei nimetaks.
                      Selles sarjas on ju alati samad naljad olnud. Miks nüüd siis nii üllatunud?

Kommentaar

Reunion oli väga hea! Ma oma koolikokkutulekul ei käinud, aga seda filmi vaadates oli küll hea soe tunne, nagu oleks oma vanu tuttavaid näinud. Argumenteerimine teemal, kas seda huumorit saab heaks nimetada või mitte, on muidugi täiesti jabur. Kui oled oma arust sellistest filmidest välja kasvanud, siis tuleb püha tõnu kiusamise juurde jäädagi.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                          Reunion oli väga hea! Ma oma koolikokkutulekul ei käinud, aga seda filmi vaadates oli küll hea soe tunne, nagu oleks oma vanu tuttavaid näinud. Argumenteerimine teemal, kas seda huumorit saab heaks nimetada või mitte, on muidugi täiesti jabur. Kui oled oma arust sellistest filmidest välja kasvanud, siis tuleb püha tõnu kiusamise juurde jäädagi.
                          Kurat, ma kunagi ütlesin, et fitti pole ju muusikamees, vaid filmimees. Paistab, et ma eksisin.

Kommentaar

Teinekord tuleb süüa suutäis sitta, et hanemaks järgmine kord paremini maitseks.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kuna tahaks ka midagi tarka öelda, siis vaatasin eelmisel laupäeval mingi 8. korda vähemalt filmi Moon. No kurat, see on nii hea film ja aina paremaks läheb. Kas ja mis targemad filmisõbrad analoogselt lahedat viimasest ajast soovitada oskavad?

Kommentaar

Ma tuleks ringiga veel tagasi ARi juurde. Mitte see huumor või muud kinematograafilised saavutused ei köitnud selle filmi juures vaid just see 1 ja 2 osa feeling. Mis tõi ka automaatselt enda üle 10 aastased tegemised meelde. Et puhas nostalgia ja väga vähesed on seda kaarti nii effektiivselt mänginud nagu selle filmi tegijad - kõik tegelased samade näitlejatega sees ja ei mingeid uusi liine. Kõik samamoodi, lihtsalt tegelased on saanud vanemaks. See briljantne setup on sajandeid vana, kui jälgite minu kasutajanime, siis "20 aasta hiljem" ja "10 aastat hiljem" on filigraansed teosed, mis saadavad samamoodi gruppi sõpru läbi elu. Kõik filmid, mille peategelased on mulle vähegi korda läinud võiks seda sama retsepti jälgida minu poolest, kui nad suudaks seda sama hästi teha.

Kommentaar

Working...
                                X