Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
CD7 juba kiitis Argot. Nõustun. Nende based on true story Hollyka filmidega peab endale kõrva taha kratsima, et draamat lisatakse kuue kulbiga juurde, kuid film on film, eks. Plussi saab ka Afflecki otsus anda filmile mõnus 80ndate look ning kirjutaja on tõesti pinevuse päris osavalt osanud kõrgeks kruttida.
Võib-olla ei oleks rezissöör pidanud ise päärolli end meldima, aga oli vist "sundvalik". Põnevik, kus pauku eriti ei tehta, on alati vähemalt seitset väärt"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa jõudsin puzzle kokku panna ja sellest tulenevalt meeldis asi väga. Ennem vaatamist olin vaid plakatit näinud ja esimesed ca 30 minutit mõtlesin, et mis kuradi asi see nüüd on, sest ootasin korraliku lastekat (ilus värviline plakat ning maagiline pealkiri ju)... mida edasi, seda lahedamaks muutus. Ilus film igasuguste toredate lisadega. Üpris olematust asjast taoline raamat ning sealt ka film kokku panna on kiiduväärt saavutus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
the impossible - ei tea kas eesti kinodes on aga film perekonnast kes elas puhkusreisil olles 'u'le 2004 aasta tsunami http://www.imdb.com/title/tt1649419/#lb-vi1171891993
Kommentaar
-
Seven Psychopaths
Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken ja Sam Rockwell peaosades. Näitlejatöö, naljad, ja lugu ise on tõesti super kõik. Lemmik sel aastal vaadatud filmidest. Eriti veel, et enne kinno minekut ei olnud sellest mitte kuskilt midagi kuulnud. Tugev 8/10.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSeven Psychopaths
Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken ja Sam Rockwell peaosades. Näitlejatöö, naljad, ja lugu ise on tõesti super kõik. Lemmik sel aastal vaadatud filmidest. Eriti veel, et enne kinno minekut ei olnud sellest mitte kuskilt midagi kuulnud. Tugev 8/10.
Kommentaar
-
Ma natuke ajast maas kiirematega võrreldes, aga 'Savages' ei olnudki nii halb kui fitti lubas. Täitsa korralikult lahutas meelt ning kuigi twiste tõesti ei olnud siis 2h20m pikk film hoidis üllatavalt korralikult tempot. Ega ta meistriteos ei ole aga 6,5/10 paneks küll.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSenini nägemata McQueeni "Shame" tundus vaimustavalt masendav. Kahju, et poole pealt nägin: peab kunagi tervikuna ära vaatama.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
'End of Watch' oli pehmelt öeldes pettumus. Ma isegi ei tea miks ma ootan Ayeri sulest midagi rohkemat kui 'Street Kings' ja 'Harsh Times' olid veel hullemad juustud. 'Training Day' oli ilmselt erand ning lavastaja (Fuqua) oskas või suutis kõiki neid negatiivselt väljapaistvaid teravaid nurki lihvida. Nendest erinevate kaamerate kasutamise vajalikkusest ei saanud ka lõpuks aru. Kui sul pilt väriseb ja dialoogi koosneb 50% 'fuckingust' siis mul ausalt öeldes tekib selline tunne, et kogu see film on üks suur müra ja kära mida ei tahakski nagu vaadata. 5,5/10Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar