Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Ma pole väitnud, et ma olen vana. Ma pole väitnud, et ma olen fänn. Muusikat ma sihilikult ei kuula.
    Mulle pole probleem tunnistada, et suudan vabalt nautida ka massidele mõeldud tooteid. Kui sa suudad näha vaid üht äärmust ja muu on sinu jaoks pask, sest sõbrad, iidolid ütlevad/sid nii, siis ma tunnen sulle kaasa.

Bond mulle tõesti meeldis, välja arvatud A-rühm-ending. Miks ei peakski, kõike jagus. Mida siis Bondist ootama peaks, et ta sirge jalaga kõikidele kere peale annaks, samal ajal Martinit juues? 007-e elu peabki olema parajalt keeruline.
    No mina ütlesin, et mulle ei meeldinud, ja kui sulle meeldib siis kirjuta/mõtle nii, mitte ara hakka mingit lolli teravat tõmbama. Sõbrad ja iidolid? oli raske nüüd lihtsalt öelda, et sulle meeldis Bond mitte jälle mingi tavapärase vastulause öelda. Ise sa norid ju oma lollide väidetega. aga see oli nüüd küll parim väide, et lastele ei meeldi bond - mida lapsed siis vaatavad? Mina vaatasin lapsena Van Dammet, Norrist, kõiki ämblikmehi ja neid neegritega tulistamisfilme ja kindlasti oleks mulle meeldinud see uus Bond ka ja kohe väga kindlasti Avengers ja Capten ameeerika. Ju siis sa vaatasid kõik head filmid ära lapsena ja nüüd vaatad selliseid asju.

Kommentaar

ma viimase Bondi puhul väga süvitsi ei hakkaks minema, aga soovitaksin tegijatel edaspidi siiski jääda mõnede ilmasammaste juurde kindlaks. Teed juuakse ikka kell 5, Wimbledonis mängitakse muru peal ja Bondil peab olema vahvaid vigureid ja sensuaalseid daame igaks elujuhtumiks.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

http://www.imdb.com/title/tt1078188/?ref_=fn_al_tt_1

Soovitan!

Kommentaar

Vot see on jah väga korralik teos, Devilile ei soovita.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
            Vot see on jah väga korralik teos, Devilile ei soovita.
            ühe korra öeldi "lastele" ja selle pärast on tõesti vaja bitchida terve lehekülje ulatuses, nii et kogu foorum ka su solvumisest ilmtingimata aru saaks? äkki saaks juba üle või kirjutaks oma mõtteterad sihtmärgile privasse.

sry, aga ma tulen juba kolmandat korda siia teemasse asjalikule filmijutule lootes ja siis avastan, et jätkuvalt mingi mõttetu jõuramine käib.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
              ühe korra öeldi "lastele" ja selle pärast on tõesti vaja bitchida terve lehekülje ulatuses, nii et kogu foorum ka su solvumisest ilmtingimata aru saaks? äkki saaks juba üle või kirjutaks oma mõtteterad sihtmärgile privasse.

sry, aga ma tulen juba kolmandat korda siia teemasse asjalikule filmijutule lootes ja siis avastan, et jätkuvalt mingi mõttetu jõuramine käib.
              Aga tema alustas ju näe teema oli lõppenud ja nüüd sa oma trollimisega ajendasi mind ühekorra veel kirjutama. Et mitte olla troll nagu Vincent siis sai ka natuke väärtfilmi materjali üle vaadatud:

ei olnud midagi super erilist, aga meeli liigutas küll veidi ja pigem jääb sinna positiivste filmielamuste alla. 7/10

üppriski võigas ja närviajav film, mis üldiselt oleks ehk võinud paremini tehtav olla, aga peaosaline oli super ja kindlasti vaadata võib. 6/10

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust

ei olnud midagi super erilist, aga meeli liigutas küll veidi ja pigem jääb sinna positiivste filmielamuste alla. 7/10
                Mulle meeldis väga.. kuigi pean tunnistama et mulle vist meeldivad lihtsalt kõik filmid Seth Rogeniga.

...

Hesher
                http://www.imdb.com/title/tt1403177/?ref_=sr_1

Mitte midagi erilist aga siiski mõnus vaatamine. Gordon-Levittilt super roll minu meelest.

Silver Linings Playbook
                http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=sr_1

Vaatasin pmst ainult Jennifer Lawrence'i ja IMDB hinde pärast, aga üllatusin.. väga hea film! Sobib nii sõprade, ema kui ka naisega vaatamiseks.

Seven Psychopaths
                http://www.imdb.com/title/tt1931533/?ref_=tt_rec_tt

Minu silmis üks eelmise aasta parimaid komöödiaid. Walken ja Rockwell ftw!

Kommentaar

Wow...Bradley Cooper ja Robert De Niro on filmis ja mees ütleb, et ainult IMDB hinde ja Jennifer Lawrence pärast...Päris huvitav statement.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Wow...Bradley Cooper ja Robert De Niro on filmis ja mees ütleb, et ainult IMDB hinde ja Jennifer Lawrence pärast...Päris huvitav statement.
                    No 103-aastase De Niro isa/vanaisa rollid ei ole ikka päris need, mille pärast filme enneaegselt vaadata (vaatasin kohe kui dvdscr saadavale tuli), kogu austusest vanameistri vastu. Bradley Cooperist ma ei arvanud enne seda filmi midagi ausaltöeldes.

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                      Bradley Cooperist ma ei arvanud enne seda filmi midagi ausaltöeldes.
                      http://www.imdb.com/title/tt1219289/ - guud 'un from Bradley.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                        No aga las ta vaatab mille pärast tahab, miks see sind torgib? De Niro rolli ja projektivalikud viimase kümne aasta jooksul on väga küsitava väärtusega kraam. Kunagi ei tea kindel olla kas tasub ära ning nauditavate filmide osakaal on negatiivses minu jaoks olnud. Cooper ei eruta seevastu üldse, on ta mõne tõsiselt hea rolli/filmi teinud ka kunagi? Hangover ja Limitless vast hädapärast kvalifitseeruks ... Lawrence'i Winters Bone oli vähemalt korralikult respektaabel asi, niiet miks mitte?
                        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                          De Niro rolli ja projektivalikud viimase kümne aasta jooksul on väga küsitava väärtusega kraam.
                          Jäin ka mõtlema, et kui fockerid välja jätta, mis on ju tore sari, oli RdN viimane ok roll 'Men of Honoris'. Pärast seda on pmst 13 aastat paska.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                            Jäin ka mõtlema, et kui fockerid välja jätta, mis on ju tore sari, oli RdN viimane ok roll 'Men of Honoris'. Pärast seda on pmst 13 aastat paska.
                            Täitsa nõus sinuga. Mingit kindlat kvaliteedi märki De Niro nimi küll ühelegi filmile juba pikemat aega ei pane. Tore muidugi et vanamees päris ära väsinud ei ole ja midagi ikka teeb.

Kommentaar

Mulle meeldis ta Being Flynn-is küll. Peale selle tõesti midagi pole. Silver linings-is oli ta meh.

Kommentaar

Rääkides meestest kes pole 10 aastat oma tööga minu meeli suutnud erutada siis 'Flight' on mõnetine tagasitulek Denzel Washingtonile kuid eriti just lavastaja Robert Zemeckisele. Denzel saavutas minu jaoks oma lae 'The Hurricane'i' ja 'Training Day'ga' (Man On Fire oli ka ok) ja on sealt saadik natukene kordama kippuvana tundunud - kord ei haara film, kord ei haara tegelaskuju ning oleks nagu vana rasva pealt liugu lasknud. Kuid 'Flight' on teos kus Denzel domineerib taaskord jõuliselt ning ilma temata oleks tegu kindlasti kraad nõrgema filmiga. Zemeckise üle on ka hea meel, 'Cast Awayst' saadik polnud nagu midagi asjalikku ette näidata.

Igatahes soovitan, korralik draama alkoholismist ja sõltuvustest ning igaüks kes elu jooksul sellega mingil määral kokku on puutunud leiab Denzeli tegelaskujust tuttavaid seiku. 7,5/10
                                Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Working...
                                X