Lõpetasin just sellise filmiga nagu Deadfall e. surnuslangemine. Imdb annab hindeks küll 6.3 aga minu silmis on märksa rohkemat väärt. Sattusin YT traileri peale ning peale paari sekundit otsustasin ilma pikema jututa filmi endale hankida. Kuigi aeg on näidanud, et küllaltki raske on minu puhul ilma varasemalt plot`i teadmata filmi vaadata, on märksa huvitavam just niiviisi "teadmatuses" filmi vaadata. Olen sedasi mitme hea filmi peale komistanud või siis on lihtsalt nii parem filmi sisse elada. Võta kinni. Kohati lihtsalt plot`i lugemine ei tõmba vaatama, või vastupidi. Olen viimasel ajal tüdinenud suvalisest Hollywoodi, annan kõigile peksa ja sõidan kõige kiiremini märulitest ning jaburadest komöödiatest. Tavalised draamad pole mind kunagi kõigutanud. Tahaks midagi head, kus saaks mingil määral kaasa mõelda, samastuda ja samas ka nautida. Aga pikk jutt, sitt jutt.
Film ise räägib õest ja vennast, kes peale õnnestunud kasiino röövi satuvad autoõnnetuse ning ühtäkki leiavad end politsei eest jooksus.
Üheks tõmbefaktoriks, mida treileris ka nägin oli Olivia Wilde. Millegipärast on ta üsna sümpaatseks jäänud ja tema osalusega filmid on olnud sümpaatsed. Koheselt meenub Drinking Buddies.
Film ise räägib õest ja vennast, kes peale õnnestunud kasiino röövi satuvad autoõnnetuse ning ühtäkki leiavad end politsei eest jooksus.
Üheks tõmbefaktoriks, mida treileris ka nägin oli Olivia Wilde. Millegipärast on ta üsna sümpaatseks jäänud ja tema osalusega filmid on olnud sümpaatsed. Koheselt meenub Drinking Buddies.
Kommentaar