Boyhood - Nagu Õnne 13. 3 tundi ja mitte ühtegi sündmust. Ei, film ei olnud pask, huvitav lähenemine, huvitavalt tehtud aga natukepalju jäi minu jaoks siiski puudu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustBoyhood - Nagu Õnne 13. 3 tundi ja mitte ühtegi sündmust. Ei, film ei olnud pask, huvitav lähenemine, huvitavalt tehtud aga natukepalju jäi minu jaoks siiski puudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustTopeltpost aga mainin siiski ära, et endale ka üllatuseks polnud ikkagi sellist filmi nagu "The Butterfly Effect" vaadanud. Nüüd parandasin selle vea.
Soovitan kõigile, kel enesekindlus madal. Ilma sinu sünnita on kõigi elu parem. Nice.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on see film, millel on kaks erinevat lõppu?
Kommentaar
-
Nii, sai õhtutundidel Ex-Machinat vaatama mindud ja tegu on mu jaoks viimaste aastate parima uue filmiga. Tegu nö mõtleva-mehe-sci-fi tüüpi filmiga - viimane selline hea mis tuleb pähe oli Moon. Siin aga käsitlusel tehisintellekti loomine, kuid ilma mingi ülepaisutatud actioni või draamata. Vastupidi on asi intiimne ja vaikselt pingeline. Veel enam, tegu on režissöör Alex Garlandi debüüdiga (ennist oli stsenaariumeid kirjutanud) ja sai suurepäraselt hakkama; kiitus ka pildi ilusaks tegijatele ja suurepärasele näitlejatööle kõigilt kolmelt peaosaliselt. Soovitan minna, sest seda ei pruugi kauaks kinodes olla - massi huvi on paraku asjadel mis sätendavad ja plahvatavad.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNii, sai õhtutundidel Ex-Machinat vaatama mindud ja tegu on mu jaoks viimaste aastate parima uue filmiga. Tegu nö mõtleva-mehe-sci-fi tüüpi filmiga - viimane selline hea mis tuleb pähe oli Moon. Siin aga käsitlusel tehisintellekti loomine, kuid ilma mingi ülepaisutatud actioni või draamata. Vastupidi on asi intiimne ja vaikselt pingeline. Veel enam, tegu on režissöör Alex Garlandi debüüdiga (ennist oli stsenaariumeid kirjutanud) ja sai suurepäraselt hakkama; kiitus ka pildi ilusaks tegijatele ja suurepärasele näitlejatööle kõigilt kolmelt peaosaliselt. Soovitan minna, sest seda ei pruugi kauaks kinodes olla - massi huvi on paraku asjadel mis sätendavad ja plahvatavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNii, sai õhtutundidel Ex-Machinat vaatama mindud ja tegu on mu jaoks viimaste aastate parima uue filmiga. Tegu nö mõtleva-mehe-sci-fi tüüpi filmiga - viimane selline hea mis tuleb pähe oli Moon. Siin aga käsitlusel tehisintellekti loomine, kuid ilma mingi ülepaisutatud actioni või draamata. Vastupidi on asi intiimne ja vaikselt pingeline. Veel enam, tegu on režissöör Alex Garlandi debüüdiga (ennist oli stsenaariumeid kirjutanud) ja sai suurepäraselt hakkama; kiitus ka pildi ilusaks tegijatele ja suurepärasele näitlejatööle kõigilt kolmelt peaosaliselt. Soovitan minna, sest seda ei pruugi kauaks kinodes olla - massi huvi on paraku asjadel mis sätendavad ja plahvatavad.
Kaks punkti võttis maha Nathani tegelaskuju - puhtalt subjektiivselt ta lihtsalt ei mõjunud mulle piisavalt veenvalt ja kohati isegi punnitatuna. Lisaks võis pool punkti maha võtta varasema treileri vaatamine. Üldjuhul treilereid ei vaata, aga kuna polnud sellest filmist halligi kuulnud, siis tegin selle saatusliku vea ja piilusin mis film on. Kahjuks mõned üllatuskohad said sellega rikutud.
ÄRGE VAADAKE FILMIDE TRAILEREID!!!
Soovitan soojalt!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustaga Ex-Machina (seda hääldatakse eks-maahina?) oli tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustseda hääldatakse eks-maahina?★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar