'The Big Short' - Midagi ülimalt meeldejäävat selles filmis pole, kuid 2015 on üsna kehvake olnud suures plaanis, seega aasta mõttes positsioneerub üsna kõrgel, jah. Montaaž kohati häiris, liiga palju liikuvat kaamerat ja zoomi vestluste ajal. Neljanda seina lõhkumine Margot Robbiega oli lahe. Gosling ja Carell kandsid seda filmi, Pitt oli alakasutatud ega omanud ühtki meeldejäävat stseeni tegelikult. Üle keskmise ok 7/10.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Lawrence of Arabia oli muljetavaldav film. Visuaalselt suurepärane ning muusika sobis samuti filmiga väga hästi kokku. Tuleb varuda korralikult aega ning hea on vaadata just suuremalt ekraanilt.
Lawrence of Arabia
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPõhimõtteliselt kõik Nicolas Winding Refni filmid peale 'Fear X'-i tasuvad vaatamist."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustja arvaks välja ka "Only god forgives".
Ning mitte, et see selgitus kandideeriks absoluutsele tõele või ma kahtleks kellegi enda võimetes filmis toimuvat interpreteerida siis peale filmi vaatamist võiks oma mõtete korrastamiseks paarist sellisest videost üle käia:
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
The Revenant - vaatasin ära. Ilma eriliste spoilerita hindan filmi kolmes osas. Esimene kolmandik 10/10 . Teine kolmandik 8/10 ja kolmas kolmandik -aka hollyvuudi kohustuslik juustu hetk" oleks võinud vabalt olemata olla ja film poleks midagi kaotanud 6/10. Kokku võib teosele 8 ära panna, aga veelkord see lõpp, miks rikkuda nii hea film ära sellega :/.
Eelmise aasta kuld siis läheb ritta kuidagi nii et Ex Machina / Revenant / Mad Max/ Hateful 8.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust'The Big Short' - Midagi ülimalt meeldejäävat selles filmis pole, kuid 2015 on üsna kehvake olnud suures plaanis, seega aasta mõttes positsioneerub üsna kõrgel, jah. Montaaž kohati häiris, liiga palju liikuvat kaamerat ja zoomi vestluste ajal. Neljanda seina lõhkumine Margot Robbiega oli lahe. Gosling ja Carell kandsid seda filmi, Pitt oli alakasutatud ja ei omanud ühtki meeldejäävat stseeni tegelikult. Üle keskmise ok 7/10.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Olen siin vahepeal kaks Marxi Brotherite filmi ära vaadanud, Duck Soupi ja Horse Feathersi. Enamikele küllap juba tuttavad teosed.
Duck Soupi arvaks veidi paremaks, aga ka Horse Feathers tasub kindlasti ära vaadata, kes näinud pole.
Marx Brotherite näol on tegu komöödigrupiga, mille kuulsaimad teosed jäävad 1930ndatesse aastatesse. Marxi Brothereid oli kokku viis, kuulsaimad neist Groucho Marx, Chico Marx ja Harpo Marx.
Kolm Marxi Brotherit
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa olen vist midagi maha maganud.
Viimati nägin ma X meeste filmi vast mingi kümmeKond aastat tagasi ja siis oli seal Wolverine ja kompanii. Nüüd Deadpoolis näidati mulle X meestena hõbedast vene Argo Aderit ja Sinead Oconnorit. Mis teema on?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKeegi juba Klassikokkutulekut on näinud? Tasub minna? Näiteks võiks alustada sellest, et kas nalja saab ja tisse näeb? Agendil on ilmselt see viimane näitaja teada.
Ralf kirjutas eile, et kohutav pask aga tisse oli vist näha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Tisse näeb (2x päris + Grete Kleini omad rinnahoidjas) ja nali oleneb su naljasoonest ja vanusest (jalaga tagumikku nalju on palju). Mina pole selgelt sihtgrupp sellele filmile kuna olen 15 aastat liiga noor selle filmi jaoks. 35-40 aastased lasid sellised kajakaid üle saali et jube. Genka oli hea. Sisu täis klišeesid. Ehk kokkuvõtte ei midagi erilist.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTisse näeb (2x päris + Grete Kleini omad rinnahoidjas) ja nali oleneb su naljasoonest ja vanusest (jalaga tagumikku nalju on palju). Mina pole selgelt sihtgrupp sellele filmile kuna olen 15 aastat liiga noor selle filmi jaoks. 35-40 aastased lasid sellised kajakaid üle saali et jube. Genka oli hea. Sisu täis klišeesid. Ehk kokkuvõtte ei midagi erilist.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar