Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    ajakirjaniku huumor, kui kunagi näidet otsida ...no offence intended
    Liisa Pakosta pakkus selle postituse peale mulle tööd.

Kommentaar

Leidsin ka vahepeal aega filme vaadata ja kiire hinnang.

Independence Day: Resurgence
      Erieffektid ajasid mind lihtsalt märatsema ja sellised lahingu stseenid olid, et ma lausa minestasin. Tegelt lõpp kokkuvõttes tasus vaadata küll.
      Central Intelligence
      Dwayne Johnson always Rocks! Aga see teine peaosatäitja? Milles seisneb tema fenomen, et tal üldse näidelda lubatakse? Näitleja oskused 0! Ehk loodetakse leida temas uut Murphyt, või midagi sellist mis niggadel hetkel puudu jäänud? Filmi lõpuni ei vaadand, mida edasi seda jaburam. Soovisin actionit, aga sain labase komöödia.

Vaatasin ka üht õudukat.
      The Witch. Täitsa nitsevo! Hirmus oli ja kiidan taevani!

Järgmisena kavatsen vaadata Finding Doryt koos lapsega. Usun, et ei pea pettuma
      Messi...The never ending legend!

Kommentaar

Minu soovitus kinosõpradele vaatamiseks. Koos oma pruudi, või tulevasega sobib küll

Kommentaar

Algselt postitas Staadium Vaata postitust
          Vaatasin ka üht õudukat.
          The Witch. Täitsa nitsevo! Hirmus oli ja kiidan taevani!
          http://www.imdb.com/title/tt4263482/?ref_=nv_sr_1
          The Witch oli minu jaoks totaalselt maha visatud aeg. Selline film, mille kohta sobib kõige rohkem fraas "1,5h tundi minu elust mida ma kunagi tagasi ei saa". Minu jaoks polnud seal midagi õudsat ega midagi põnevat. Natukene rõve ja lõpuks meenutas rohkem külateatri janti. Aga samas eks asi on maitses. Minule sellised õõvarid peale ei lähe.

Rääkides sellistest klassikalistest õudukatest, siis praegu jookseb meie kinodes veel Conjuring 2. Käisin täna vaatamas ja jäin väga rahule. Algus oli ehk natukene aeglane ja ei olnud võimalik eriti hästi kokku panna kõiki ploti osasid (tundus natukene eraldi õudus-sketšidena) aga lõpuks loksuvad jupid paika ja pakutakse üht-teist, mida igas sellist tüüpi filmis ei näe.

Omas kategoorias (mida meelevaldselt nimetaks scare-monster/deamon-horroriks) annaks sellele tublid 8,5 / 10.
          Vaatasin et isegi IMDB hindajad on täitsa viisaka hinnangu (7.9) andnud sellele.

Kommentaar

Popstar: Never Stop Never Stopping. Eks sellega filmiga on lihtne. Kui sulle Lonely Islandi shit üldiselt meeldib, siis vaevalt selles filmis pettuma peab. Või siis lihtsustatult- kui see või see ei tundu megalabane vaid tsipa naljakas, siis peaks see film ka toimima. Filmi stooriliin on muidugi megaklassikaline, aga selliseid "öhöh" muigeid tõi korduvalt näole ja popmuusikatööstus sai ikka asendist sisse. Plussiks veel mockumentary lähenemine, mis toimis antud juhul hästi. Miinuseks üllatuste puudumine / fiil, et see kõik on mingis mõttes varem nähtud ja selliste suurte naerupahvakuid esile toovate stseenide puudumine. Aga üldiselt täiesti timm.

Kommentaar

Üks hea krimka/äksion kellele meeldib rahus õhtul filmi vaadata.

Marauders! Kuigi kohati tundub nagu vahiks mingit mendiseriaali, siis näitlejad mängivad selle filmi heaks 9/10

Kes ei viitsi oodata millal see kinodess jõuab, siis jagan teile HD stiimi. Kiirustage enne, kui maha ei võeta

Kommentaar

Marauders! Kuigi kohati tundub nagu vahiks mingit mendiseriaali, siis näitlejad mängivad selle filmi heaks 9/10

Kes ei viitsi oodata millal see kinodess jõuab, siis jagan teile HD stiimi. Kiirustage enne, kui maha ei võeta
                http://bdrip.ws/rc.php?Id=0c76ece528...8e14f41add5aa2
                Whaat, 9/10??? Imdb's 5.4, metascore 42. Rotten tomatoes'i tomatometer 57% ja audience score 33%. Kahtlen, kas selle peale on ikka mõtet enda aega raisata.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                  Whaat, 9/10??? Imdb's 5.4, metascore 42. Rotten tomatoes'i tomatometer 57% ja audience score 33%. Kahtlen, kas selle peale on ikka mõtet enda aega raisata.
                  See sult oli küll nüüd tüüpilise propaganda ohvri vastus! Vaata film ennem ära, kui hakkad minu hindes kahtlema.
                  Miks nii suurelt hindasin? Esiteks hindasin seda 9/10 krimi/äksion filmide hulgast. Ja teiseks ja mis peamine... see pole mingi gigahiigelmonster hollywoodi toodang vaid filmitud tublide kanadalaste poolt. Huvitav, et nad nii palju staare oma filmi on suutnud meelitada. Need Imdb hinded on tihti bullshit. Enamus kõrgelt hinnatud filmid on saanud minu poolt pasarahe enda suunas.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Popstar: Never Stop Never Stopping. Eks sellega filmiga on lihtne. Kui sulle Lonely Islandi shit üldiselt meeldib, siis vaevalt selles filmis pettuma peab. Või siis lihtsustatult- kui see või see ei tundu megalabane vaid tsipa naljakas, siis peaks see film ka toimima. Filmi stooriliin on muidugi megaklassikaline, aga selliseid "öhöh" muigeid tõi korduvalt näole ja popmuusikatööstus sai ikka asendist sisse. Plussiks veel mockumentary lähenemine, mis toimis antud juhul hästi. Miinuseks üllatuste puudumine / fiil, et see kõik on mingis mõttes varem nähtud ja selliste suurte naerupahvakuid esile toovate stseenide puudumine. Aga üldiselt täiesti timm.
                    Kui see limusiini koht sind südamest naerma ei ajanud siis sa oled sakslane.
                    Algselt postitas Iceman
                    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

See sult oli küll nüüd tüüpilise propaganda ohvri vastus! Vaata film ennem ära, kui hakkad minu hindes kahtlema.
                      Miks nii suurelt hindasin? Esiteks hindasin seda 9/10 krimi/äksion filmide hulgast. Ja teiseks ja mis peamine... see pole mingi gigahiigelmonster hollywoodi toodang vaid filmitud tublide kanadalaste poolt. Huvitav, et nad nii palju staare oma filmi on suutnud meelitada. Need Imdb hinded on tihti bullshit. Enamus kõrgelt hinnatud filmid on saanud minu poolt pasarahe enda suunas.
                      Mina ootaksin rohkem filmianalüüse staadiumi sulest. Põnev kohe lugeda.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Meh? Viimane lause ütleb muidugi kõik.

Kommentaar

"Nosferatu, õuduste sümfoonia"

Kommentaar

http://bdrip.ws/rc.php?Id=0c76ece528...8e14f41add5aa2
                            Ei soovita seda filmi. Kui alla mingi 15 vana siis võib olla läheb peale. Nüri sisu, laialivalguvad rollid, ei taha spoilerdada aga Bruce Willise minutid ekraanil ei lähe peaosatäitja rollistaatusega kokku. Midagi meeldejäävat siin ei olnud. Mingi vaese mehe Point Break (1991) aga mitte eriti isegi seda. Võid selle aja kulutada millegi asjalikuma tarbeks.

IMDB skoore ei võtaks tõsiselt nii või naa.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Justin Bieberi film oli naljakam. Ausalt ka. Muidu okei vaatamine.

Kommentaar

Vaatasin just ära sellise huvitava filmi nagu "A Shot at Glory". https://en.wikipedia.org/wiki/A_Shot_at_Glory
                                Mitte, et palju vuti filme vaadanud oleks. Aga see kuulub kindlasti vaatamist väärivate filmide hulka.
                                Nõks naiivne aga sellise mõnusa õhustiku ja huvitavate näitlejatega. Nn vana aja vutist
                                Ja krt soti vutt oma traditsioonidega on juba omamoodi huvitav. Kas oleks võimalik teha filmi n prantsuse 2 liiga klubist...
                                Ja loomulikult selle filmi muusika. Knopfler on kunn.

P.s Inglise keelne film mis vajab inglise keelseid suptiitreid.
                                Tegelt on ju ilus. Ja kohati kole korraga.
                                Win win situation?

Kommentaar

Working...
                                X